Ето ти още един съвет - изолирай или направо откачи предните спирачки от помпата.И като се бърнаутваш ,гледай да е на самотно и безлюдно място - като си решил да се пребиваш или палиш,да не страдат невинни!Ако ме питате мене,темата си е за триене...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бърнаут с предно
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Още като видях заглавието и предположих че автора ще бъде яко насметен от болшинството моралисти тука, на пък видях че темата се е развила вече втора страница, и изгорях от любопитство да видя развоя.......аз не се славя като голям моралист, и въпреки че никога не съм правил въпросния т.нр. бърнаут, щях да туря директно катинара на тема като тая, чак ми е чудно че няколко мода са се изказали по същия начин, а никой не го е направил.......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
dikanio написа:Не вярвам, че някой ще пусне толкова тъпа тема насериозно :Dlevski_goalkeeper написа:Офертата ти е много добра, но тази кола не заслужава толкова много пари, ако може да се намери някакво решени за моята кора без никакви пари или с толкова минимални, че да не се забелязват ще е много добре. Търся нещо което се прави с много труд и любов към колите - не към колата. :D
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Още като видях заглавието и предположих че автора ще бъде яко насметен от болшинството моралисти тука, на пък видях че темата се е развила вече втора страница, и изгорях от любопитство да видя развоя.......аз не се славя като голям моралист, и въпреки че никога не съм правил въпросния т.нр. бърнаут, щях да туря директно катинара на тема като тая, чак ми е чудно че няколко мода са се изказали по същия начин, а никой не го е направил.......Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар