drif7_ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бърнаут с предно
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Намираш един баир.Нагаждаш колата.Дърпаш хубаво ръчната, колкото може.По траекторията по която минават предните гуми поливаш със спирачна течност.И газ колкото може.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Намираш един баир.Нагаждаш колата.Дърпаш хубаво ръчната, колкото може.По траекторията по която минават предните гуми поливаш със спирачна течност.И газ колкото може.
Коментар
-
A може въобще да не палиш двигателя .. поливаш с масло предните гуми ( ако искаш и задните, ако искаш и цялата кола) ... може да се изнесеш настрани, ако ти е кеф да гледаш , как колата ти прави бърнаут самостоятелно ... палваш един молотов ... мяташ го по колата, тя пламва , ти седиш я гледаш ... Ама ако питаш мен , земи изчакай да падне снега м че да има контраст гледката .. та да се и постоплиш , когато ти стане студенко да седиш отвън ( па ако щеш стой и вътре ) ... Успех :Dтише едешь - хрен приедешь!
2.0 16V Delta 2 Продава се - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...653&highlight=
http://www.3na100.com/ - за всеки, който иска да пътува ефтино.
Коментар
-
Не мога да разбера защо някой хора не гледат да помогнат на хората, който имат нужда от някакъв съвет или помощ за нещо, а гледат да ги осмеят и да ги направят за смях пред другите потребители на този форум. За това ли е създаден той? Кажете ми, защото съм нов и явно не разбирам някой неща, които се случват тук?!
Коментар
-
levski_goalkeeper написа:Не мога да разбера защо някой хора не гледат да помогнат на хората, който имат нужда от някакъв съвет или помощ за нещо, а гледат да ги осмеят и да ги направят за смях пред другите потребители на този форум. За това ли е създаден той? Кажете ми, защото съм нов и явно не разбирам някой неща, които се случват тук?!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
levski_goalkeeper написа:Не мога да разбера защо някой хора не гледат да помогнат на хората, който имат нужда от някакъв съвет или помощ за нещо...levski_goalkeeper написа:....а гледат да ги осмеят и да ги направят за смях пред другите потребители на този форум. За това ли е създаден той?levski_goalkeeper написа:Кажете ми, защото съм нов и явно не разбирам някой неща, които се случват тук?!
Коментар
-
Мислех да ти отговоря точно на въпроса, ама нещо се отказах.И аз съм правил подобни изцепки със 130 коня под капака с предно, но след няколко такива като трябваше да дам 350 лева за нов съединител ми стана жал за колата.Съединителя го смених де и сега доста по- кеф ми прави доускорението.... дори да е от 30-40 на 2 ра ( без да чупа колата и гумите)А както и колегите казват ... как да ти отговори човек като искаш да строшиш ФИАТ-а.Айде ще ти кажа мойто мнение.Слагаш летни стари гуми. За предпочитане от 2001-2-ра година да са на пластмаса. излизаш сутрин рано или вечер по- късно да е студен асфалта.4 торби цимент в багажника, ръчна до горе и газ колкото може.С тия зимни гуми ще направиш 2-3-5 оборота на гумите и просто ще спрат да се въртят, защото са от мек каучук и като загреят сцеплението става доста по- голямо.Айде успех и си купи баварец или Гоуф... а може и някоя астра те нали всички са " много по- хубави" от Фиат........
Коментар
-
Yavor написа:Да ви кажа честно, скоро по глупава тема не беше имало във форума. Иде ми да я заключа, но ще бъде счетено за крайно не-демократично...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар