Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бърнаут с предно

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

drif7_ написа:
    Ами тогава товари си багажника със квото намериш само да тежи отзад и си ти!
    Мисля да впрегна няколко приятеля да дават откат на колата и да и запаля зимните гуми. :D

Коментар

Намираш един баир.Нагаждаш колата.Дърпаш хубаво ръчната, колкото може.По траекторията по която минават предните гуми поливаш със спирачна течност.И газ колкото може.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
        Намираш един баир.Нагаждаш колата.Дърпаш хубаво ръчната, колкото може.По траекторията по която минават предните гуми поливаш със спирачна течност.И газ колкото може.
        Много, ама много добра идея, но тази спирачна течност от топлината да не вземе да се запали нещо и после да се чудя къде ми е пожарогасителя из багажника? :D

Коментар

A може въобще да не палиш двигателя .. поливаш с масло предните гуми ( ако искаш и задните, ако искаш и цялата кола) ... може да се изнесеш настрани, ако ти е кеф да гледаш , как колата ти прави бърнаут самостоятелно ... палваш един молотов ... мяташ го по колата, тя пламва , ти седиш я гледаш ... Ама ако питаш мен , земи изчакай да падне снега м че да има контраст гледката .. та да се и постоплиш , когато ти стане студенко да седиш отвън ( па ако щеш стой и вътре ) ... Успех :D
          тише едешь - хрен приедешь!
          2.0 16V Delta 2 Продава се - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...653&highlight=
          http://www.3na100.com/ - за всеки, който иска да пътува ефтино.

Коментар

Да ви кажа честно, скоро по глупава тема не беше имало във форума. Иде ми да я заключа, но ще бъде счетено за крайно не-демократично...
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Не мога да разбера защо някой хора не гледат да помогнат на хората, който имат нужда от някакъв съвет или помощ за нещо, а гледат да ги осмеят и да ги направят за смях пред другите потребители на този форум. За това ли е създаден той? Кажете ми, защото съм нов и явно не разбирам някой неща, които се случват тук?!

Коментар

drif7_ написа:
                Два чугунени радиатора в багажника мисля идеална работа ще свършат
                Fiat Bravo 103 1996

Коментар

dimitrof9009 написа:
                  drif7_ написа:
                  Два чугунени радиатора в багажника мисля идеална работа ще свършат
                  хаха :D квото и да е дърва желязо няма значение,стига да тежи: )

Коментар

levski_goalkeeper написа:
                    Не мога да разбера защо някой хора не гледат да помогнат на хората, който имат нужда от някакъв съвет или помощ за нещо, а гледат да ги осмеят и да ги направят за смях пред другите потребители на този форум. За това ли е създаден той? Кажете ми, защото съм нов и явно не разбирам някой неща, които се случват тук?!
                    Аз ще ти отговоря колега, като почти градски...Защото питането ти е не само абсурдно, но е и смешно. Кола 80кончета, на незнайно колко години и километри, с бърнаут освен да я строшиш, друго не можеш да постигнеш. Освен това предното е крайно неподходящо за такива изпълнения - все пак мотора тежи отпред. И не на последно място - тука сме хора дето малко от малко обичат италианките, а твоя въпрос звучи като издевателство над колата, и то тотално. След такива като тебе тук се появяват хора согромен списък от проблеми по колите си и тръбят че по скапани от еди-кои си коли нямало...Е, ти какво отношение очакваш - да те потупа някой по гърба за умния въпрос?
                    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Не мога да разбера защо някой хора не гледат да помогнат на хората, който имат нужда от някакъв съвет или помощ за нещо...
                      Обаче ти искаш да съсипеш колата . Ама кво ти пука, нали не е твоя. А пък и ще ти купят "по-хубава".
                      ....а гледат да ги осмеят и да ги направят за смях пред другите потребители на този форум. За това ли е създаден той?
                      Нищо такова, просто "каквото повикало....."
                      Кажете ми, защото съм нов и явно не разбирам някой неща, които се случват тук?!
                      С днешна регистрация, и 14 мнения, няма и да разбереш. Огледай се по другите раздели, името на форума не е "бърнаут.бг".Жалко за фиата. После ще се продава "в перфектно състояние", и като се продаде ще има "добре че се отървах от тоя боклук".
                      00' Bravo 105 JTD

Коментар

Мислех да ти отговоря точно на въпроса, ама нещо се отказах.И аз съм правил подобни изцепки със 130 коня под капака с предно, но след няколко такива като трябваше да дам 350 лева за нов съединител ми стана жал за колата.Съединителя го смених де и сега доста по- кеф ми прави доускорението.... дори да е от 30-40 на 2 ра ( без да чупа колата и гумите)А както и колегите казват ... как да ти отговори човек като искаш да строшиш ФИАТ-а.Айде ще ти кажа мойто мнение.Слагаш летни стари гуми. За предпочитане от 2001-2-ра година да са на пластмаса. излизаш сутрин рано или вечер по- късно да е студен асфалта.4 торби цимент в багажника, ръчна до горе и газ колкото може.С тия зимни гуми ще направиш 2-3-5 оборота на гумите и просто ще спрат да се въртят, защото са от мек каучук и като загреят сцеплението става доста по- голямо.Айде успех и си купи баварец или Гоуф... а може и някоя астра те нали всички са " много по- хубави" от Фиат........

Коментар

ей тва е начина задна и първа давай ама сложи едни 300-400лв в джоба да тежът пък кутия може и да намериш после във форума
                          Haters Gonna Hate

Коментар

Yavor написа:
                            Да ви кажа честно, скоро по глупава тема не беше имало във форума. Иде ми да я заключа, но ще бъде счетено за крайно не-демократично...
                            не знам за заключване, ама май е за оня раздел дето си мерят конете.....
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

кола

Направо е за заключване И с такова заглавие да се чуди човек къде сме в България или другаде .Ако мислиш че колата върви много опитай по друг начин .да не се наложи после да правиш ремонт
                              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Според мен темата е пусната от автора, за да ни провокира и да ни гледа сеира. Сега се подсмихва и се хвали в някой друг форум. Не вярвам, че някой ще пусне толкова тъпа тема насериозно :D
                                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X