Сигурен съм, че на доста места в този форум е засягана тази тема, но нямам времето да се ровя из тази толкова голяма хронология и за това ще направя тази нова тема за да се види от колкото се може повече любопитни като мен хора. Знам много начини, от които все още не съм пробвал нито един, но исках да чуя и от хора, които са карали Фиати, защото съветите ми ги дават само хора, които карат БМВ-та и си мисля, че при всяка марка може да има някакви тънкости при изпълнението на тези номера. Колата ми е Фиат Брава 1.4 12в с предно, бензин е. Ще очаквам отговорите Ви. Благодаря Ви предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бърнаут с предно
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Е по дискавъри преди време имаше едно предаване в което един мустанг имаше бутон вътре при шофьора с които пускаше само предните спирачки,беше специално направена за бърнаут,но при предното няма смисъл от това аз си го обяснявам както казаха по горе - задна > първа > ръчна > газ до долу ,Но съединителя вече дали ще се съгласи
Коментар
-
drif7_ написа:Хубаво искаш да направиш бърнаут но според мен не е ли много вредно по този начин? Някои по компетентен да каже ама аз си мисля че зарад единия пушек да си съсипваш гуми,съединител,скорости.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар