Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бърнаут с предно

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бърнаут с предно

Сигурен съм, че на доста места в този форум е засягана тази тема, но нямам времето да се ровя из тази толкова голяма хронология и за това ще направя тази нова тема за да се види от колкото се може повече любопитни като мен хора. Знам много начини, от които все още не съм пробвал нито един, но исках да чуя и от хора, които са карали Фиати, защото съветите ми ги дават само хора, които карат БМВ-та и си мисля, че при всяка марка може да има някакви тънкости при изпълнението на тези номера. Колата ми е Фиат Брава 1.4 12в с предно, бензин е. Ще очаквам отговорите Ви. Благодаря Ви предварително.

По-добре не пробвай :D .
    Lancia Delta II 2.0 LS 16V '93

Коментар

Задна-предна и пълна газ

Коментар

syscop написа:
        По-добре не пробвай :D .
        И защо да не пробвам след като имам желание?

Коментар

lametobg написа:
          Задна-предна и пълна газ
          И как да задържа колата на едно място? :O

Коментар

С 1,4 12v :D
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

levski_goalkeeper написа:
              lametobg написа:
              Задна-предна и пълна газ
              И как да задържа колата на едно място? :O
              С ръчна можеби

Коментар

с ръчна

Коментар

Братле тея бе ем ве-та дет са ги душили така са били някви със около 100 коня над твоята Няма да издържи колата на това, дори и да може , в което се съмнявам.

Коментар

А ся ми блесна че най-вероятно на тия със задно им изолират задните спирачки някакси.Тогава вече става лесно.

Коментар

Е по дискавъри преди време имаше едно предаване в което един мустанг имаше бутон вътре при шофьора с които пускаше само предните спирачки,беше специално направена за бърнаут,но при предното няма смисъл от това аз си го обяснявам както казаха по горе - задна > първа > ръчна > газ до долу ,Но съединителя вече дали ще се съгласи

Коментар

Всичко което го казвате е добре, но задницата ми е прекалено лека и се влачи по Земята като го правя това с ръчната.

Коментар

Хубаво искаш да направиш бърнаут но според мен не е ли много вредно по този начин? Някои по компетентен да каже ама аз си мисля че зарад единия пушек да си съсипваш гуми,съединител,скорости.Иначе варианта да го направиш сигурно е само този

Коментар

drif7_ написа:
                            Хубаво искаш да направиш бърнаут но според мен не е ли много вредно по този начин? Някои по компетентен да каже ама аз си мисля че зарад единия пушек да си съсипваш гуми,съединител,скорости.
                            Честно да ти кажа не ме е много жал за колата, защото едно, че не е моя и друго, че след няколко месеца ще си взимам много по-хубава кола и ще забравя за тази много бързо.

Коментар

Ами тогава товари си багажника със квото намериш само да тежи отзад и си ти!

Коментар

Working...
                              X