Колеги, здравейте ! Виждам сериозно затруднение относно няколко чертежа, които трябва да направя.Има ли някой, който разбира и има желание да ми помогне ?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ относно чертежи : скици, разрези, сечения, проекции
Collapse
X
-
Колеги, чертежите са ми на ръка. Мисля, че са елементарни за разбиращите, но за мен са тъмна Индия.Довечера ще правя заданията и после ще ги кача да обсъдим дали са правилни.Благодаря много на всички, които си предложиха помощаPunto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
Искам да попитам - чертането на ръка през 2011 не се ли прави с линйка, молив и понякога гума за молив? Защото ако е така - кое е сложното? Вярно, последният ми чертеж беше преди 25 години, ама и тогава пак се правеше така и никак не беше сложно да го направиш. Само с красивото и четливо писане не се оправях (и все още е така), но пък пиша на компютър почти без да ям букви.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Immortal написа:ivan_dice написа:брейййй колко "женталмени" изникнаха изведнъж ... впрочем и аз имам подобна задача за домашна ... някой желаещ"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
jenshen73 написа:Искам да попитам - чертането на ръка през 2011 не се ли прави с линйка, молив и понякога гума за молив? Защото ако е така - кое е сложното? Вярно, последният ми чертеж беше преди 25 години, ама и тогава пак се правеше така и никак не беше сложно да го направиш. Само с красивото и четливо писане не се оправях (и все още е така), но пък пиша на компютър почти без да ям букви.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар