Скоро трябва да подновявам каското и ми предложиха да ми направят в ОЗК.Досега бях към Армеец но след като за 3 детайла за боя ми дадоха 197лв.мисля да ги сменя.Към ОЗК ще имам право дори на доверен сервиз а самата премия ще е поне с 50-70лв по ниска от тази на Армеец ако я подновя.Към ОЗК обаче няма маркировка.Някой има ли одзиви от тази застрахователна компания?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ОЗК застраховане-мнения
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Зависи какви сервизи предлагат. Няма да изказвам мение защото работя на подобно място, но за мен премията и маркировката са най-малкия проблем. Важно е какви сервизи можеш да ползваш. ОЗК от скоро започнаха да стават коректни, но с тези които знаят тънкостите. Все пак избора си остава твой.
Коментар
-
Каско
Колеги, в момента Фиат Форум България са номер 1, имат страхотни условия и плащат на време. На мен брокера ми предложи да стана член на клуба - като срещу 30.00 лв. имам право на отстъпки при партньорите и куп други неща. Каза, че имат подаръци за новите членове.Рекламите, колега, се заплащат. Редактирам го, за по пригледно. При следващ подобен пост - ще получиш и забрана за влизане във форума за около година.
Коментар
-
Re: Каско
Auto car F написа:Колеги, в момента Фиат Форум България са номер 1, имат страхотни условия и плащат на време. На мен брокера ми предложи да стана член на клуба - като срещу 30.00 лв. имам право на отстъпки при партньорите и куп други неща. Каза, че имат подаръци за новите членове."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Като цяло към която и да се застраховаш ще те пращат на сервизи за по 5лв/час, ако колата не е гаранционна (5 години или там някакви километри) незнам от къде го измислиха това с лизинга. Ако колата е по стара най-добре пиши по фактура или експертна оцянка и си я оправи при познати! В повечето сервизи чакаш няколко месеца и най - често не е мн качествено направена, ако щетата е сериозна! Много си зависи застрахователната стойност - ако си я застраховал за 2000лв няма как да ти платят повече....аз от армеец съм доволен като цяло, но наистина ако не се разправяш ще си недоволен - като са ти дали толкова пари - пусни жалба, обикновенно помага! Внимавай и с гражданската ако си по млад - повечето застрахователи водят хора под 25 години като "рискови" и застраховката е 2на. Иначе за ОЗК нямам наблюдения!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
ogi28b написа:В нашия форум няма цензура За това е номер 1.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар