Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Катаджиите лъгали радара със свирка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Катаджиите лъгали радара със свирка

http://www.monitor.bg/article?id=294731Иди вярвай после на показания на радар.Според мен всички радари трябва да преминат на тест и ако се манипулират толкова лесно да бъдат спрени от употреба незабавно.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Със сигурност начина за манипулация не е един.Дори и да ги тестват, да не са луди да кажат, че подлежат на манипулация.
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

затова камера във всяка тяхна колаама те и на това ще му намерят цаката :D
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Бах мааму вълшебни свирки и МП3-ки. Не го вярвам това, но няма да се изненадам ако има нещо вярно. Първо, че MP3 така чупи звука, че нищо чудно колата да почне да се "движи" с 290, а iPhone има спикърфон с отвратителни качества... Уникална статия, а и чудно - кой я е оставил тая "вратичка", сигурно като подсвирне полицая - радара по това разбира..
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

И как така със свирка от GSM, който излъчва максимум 1.8 GHz честота ще повлияеш на устройство, което работи на честота над 10 GHz!Това май е поредната журналистическа измислица! Все едно някой да каже, че си е сложил 20 цолови гуми на 13 цолови джанти!
          Няма начин да няма начин!

Коментар

Па не се знае дали не е истина.Лошото е ,че и да е истина няма да си признаят.Представяш ли си какъв позор ще бъде за МВР.И колко ли актове ще се обжалват заради свирки.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Както каза jenshen73, иФона има ужасен спикерфон, както като качество, така и като сила... за 4 незнам, ма 2G, 3G и 3Gs съм ги чувал и ги знам... виж, ако се допре и се пуска различна вибрация... може и да може да въздейства на някоя "пластина" както пише в статията...Относно камерите - и там куцат нещата. Преди 3-4 месеца имам нарушение, движех се с м/у 65-70 в нещо като наречено село около Търговище (дето само табели има, а селото е на 3-4км натам в полето)... Камерата им ме е засекла със 75! при положение, че скоростомера мери по-висока скорост... Идиотското е, че на снимките има дупки, и ако се вземе предвид разтоянието между тях и времето на засичане излиза, че съм карал с 68... но.... глобата ми е за 20+ км/ч повече... не си стръва обаче да се занимава човек, повече врее и нерви ще потроши. Платих си я в срок с 30% отстъпка ( такова не бях чувал преди) и го забравих... Става дума за електронен фиш де, не са ме спирали за пари на ръка...

Коментар

Re: Катаджиите лъгали радара със свирка

krasio_79bs написа:
                http://www.monitor.bg/article?id=294731Иди вярвай после на показания на радар.
                Ега ти... Това е втори случай за катаджия и свирка! Първия е бил когато един пич надувал със 150 и катаджия го спира, и му вика абе ти що така бързо караш, сега ще те глобя! А оня вика, ми имам тук една маймунка в колата и като я тупна по главата ми прави свирка, че тъкмо се бяхме заиграли и не видях скоростта... Катаджия вика, не може да бъде, подиграваш ли се с мен?! Оня му вика, какви ти подигравки, бе, искаш ли да опиташ, та да видиш дали лъжа??? И катаджията: Мииии... добре, ама да не ме удариш много силно...
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Манипулирането става само, ако радара е преработен (пипан).
                  Няма начин да няма начин!

Коментар

В МВР лабораторията доплеровите радари (каквито за сега са единствено одобрени в България) ги тестват с камертон. Или механичен или електронен - до колкото знам у нас TR-4 се тества с механичен камертон. За всяка скорост на която се калибрира радара си има отделен който излъчва точно определена честота.Явно от там е изтекла информацията как да ги манипулират Главата си залагам че някой им е записал звука на подобен камертон - те журналистите писали свирка ама толкоз им е акъла ...Радарите няма как да се пипат защото те са измервателни уреди и са надежно пломбирани. Още повече че при съдебни дела вещите лица често им правят оглед и ако "висококвалифицираните" ченгета го пипат веднага ще се разбере.

Коментар

Цитат- Освен това част от прибраните ченгета имали бинокли в патрулките, което е забранено. С тях отдалече виждали дали шофьорите са чужденци, за да ги спрат, тъй като подобни водачи по-лесно се манипулирали. Освен това с бинокъла можели да видят дали водачът има Гражданска и винетка. Вярно ли е това за биноклите?
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                        Вярно ли е това за биноклите?
                        Съмнява ме да нямат право, с бинокъла гледат най - вече за винетки че се разпознават......П.П - като видях заглавието на темата и ми минаха едни мръснишки мисли, ама то друго се оказало......
                        Alfa 156 2.0 TS
                        Alfa 156 20VTurbo
                        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                        Locost TF1 3.0V6

Коментар

Сега по БТВ репортер направи демонстрация, на различните звуци за скорост - наистина живеем в абсурдна държава. Вече почвам да се съмнявам дали и моите актове са "истински"
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

nikolovvd написа:
                            И как така със свирка от GSM, който излъчва максимум 1.8 GHz честота ще повлияеш на устройство, което работи на честота над 10 GHz!Това май е поредната журналистическа измислица! Все едно някой да каже, че си е сложил 20 цолови гуми на 13 цолови джанти!
                            1.8Ghz??? Я пак?Максималната честота, която може вероятно да достигне някой спикърфон е преко сили 16 килохерца. Всичко останало е БЛУС. 1.8GHz е работната честота, максималната на мрежата (1.9, но не и в БГ), но с нея няма как да свиркат .. Абе има няква уловка тука, ама...
                            Steliyan's Life!
                            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Много е интересно да се види камертон на 10GHz . Сигурно е възможно да манипулират радарите, ама чак пък с мобилен телефон...Да се вярва на телевизия не е най-добрата идея, особено на частна такава. Предполгам на всички е ясно откъде идват парите на една такава медия - въпросът не е в истината, а в рекламите след нея... Като сложим и това, че всичкото журналист е експерт във всяка една област (разбирай абсолютни лаици) кашата е пълна.
                              Lancia Delta II 2.0 LS 16V '93

Коментар

Working...
                              X