Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проверка на кола във Варна - Lybra 2.4 JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тая изглежда много добра на снимките: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...693&f1=details Ех, да беше 1.8 бензин, досега сигурно щеше да е в гаража ми.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
      Тая изглежда много добра на снимките: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...693&f1=details Ех, да беше 1.8 бензин, досега сигурно щеше да е в гаража ми.
      Ами има една обявена аз като търсих моята ходихме да я гледаме в Пазарджик.Тя е на път за Звъничево.Не се лъжи да ходиш да я гледаш.Не става.Иначе и за 2500 ще я даде.Тази на линка по-горе е същия цвят като моята.Харесва ми.Ти що искаш 1.8?Вземай дизела.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Всички обявени либри в Пазарджик съм ги гледал най-много на следващия ден след появата им в мобиле и нито една не става. Всъщност има една, на която в обявата пише капарирана/продадена, а обявата още не е свалена от мобиле. Сигурно е някаква уловка. Нея не съм я гледал. Предпочитам бензин, защото и сам мога да си я диагностицирам в какво състояние е. Хич не ми трябва да се моля на тоя и оня да ми помогне за оглед на дизел. Е, сега ако някой, на когото вярвам, ми гарантира за определена дизелова кола, може и да я купя.А и бензиновата потенциално може да мине на газ или метан. Не че съм привърженик на това самоуки гаражни майстори да преработват колите, но евтиното си е евтино.

Коментар

snake написа:
          интересно що не е запалена колата на снимките, а радиото е пуснато.... кой знае ква цветомузика е на таблото....100% километрите не са реални, съдейки по копчетата на климатроника. имай пред вид, че вече могат да "коригират" километрите на ЕКУ-то... научиха се...п.п. не мисля, че с бензинова кола няма да те изработят, ако са решили... пусни се поне един път да покараш 2.4 и после шси говорим
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Абе да го изработят, колко да го изработят ?Ако не може да определи състоянието на съед/махо и турбина - дизела си е голям таралеж в гащите
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

О, със сигурност всеки може да бъде изработен. И с лаптопчето да отидеш, все тая. Но за бензинките имам "слух", усещам ги дали стават, признават ми го и майстори. А за дизела - не.

Коментар

Здравейте колеги,от няколко дни взех да се заглеждам по Либрите,но или няма читави или са доста далеч.Някой ако види някоя добра,независимо бензин или дизел да свирка,по принцип по ми харесват седаните.Пиша защото напоследък темата нещо умря.
                ex. punto elx 1.2i
                Lancia Libra 1.6

Коментар

Виж тази, ако обявата е актуална все още: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...693&f1=details В Пловдив е, така че ще ти е лесно да я огледаш.

Коментар

Мерси колега,но първо ще потърся седан,ако искаш да я видя за теб няма проблем.По принцип този салон го знам и са им читави колите,един бус сме взимали от там и един джип.
                    ex. punto elx 1.2i
                    Lancia Libra 1.6

Коментар

Преди 2 седмици обиколихме всичко в ПЛД и до Асеновград и нямаше читави.Нито комби , нито седан.Т.е. имаше една и я взехме за колега Дебнеш по обяви и молиш някой колега тук да я погледне, да не биеш луди километри
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

petio4528 написа:
                        Мерси колега,но първо ще потърся седан,ако искаш да я видя за теб няма проблем.
                        Благодаря, но реших малко да отложа във времето покупката на още една кола. И освен либра, вече гледам и други марки: шкода октавия, волво V40, опел вектра Б.

Коментар

snake написа:
                          petio4528 написа:
                          Мерси колега,но първо ще потърся седан,ако искаш да я видя за теб няма проблем.
                          Благодаря, но реших малко да отложа във времето покупката на още една кола. И освен либра, вече гледам и други марки: шкода октавия, волво V40, опел вектра Б.
                          и аз тези гледах + лагуна. Като се качих в октавията и забравих за нея. Кола 2003 или 2004 и вътре по-зле от лада
                          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                          Fiat Bravo'97 1,6 16v
                          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Едно предложение: тази тема да стане "Важна" и да се преименува на "Помощ за оглед на кола" или нещо подобно.

Коментар

Някой се интересуваше от либра седан? Вижте каква кукличка открих в мобиле: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...104&f1=details Като изключим абсурдните километри, колата изглежда изключително запазена. Включително и бежовата алкантара на шофьорската седалка, която при 99 % от либрите е на парцал, при тази е в много добро състояние.

Коментар

snake написа:
                                Някой се интересуваше от либра седан? Вижте каква кукличка открих в мобиле: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...104&f1=details Като изключим абсурдните километри, колата изглежда изключително запазена. Включително и бежовата алкантара на шофьорската седалка, която при 99 % от либрите е на парцал, при тази е в много добро състояние.
                                Километрите може и да не са абсурдни, обаче това само ФЕС-а може да го покаже, защото колата изглежда наистина запазена.
                                Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Working...
                                X