snake написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проверка на кола във Варна - Lybra 2.4 JTD
Collapse
X
-
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
"Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара..." - Лъчезар Кoйчев landikar
-
snake написа:Километрите са абсолютно нереални за кола с такъв двигател, при това на газ, кола, която е купена, за да се кара здраво.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Ей първата е идеалка, че и май ASR има.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Точно първата Либра от списъка на Immortal на нищо не мяза. Яко е очукана и издрана. Вижте само под десния стоп какво има. Ако някой го влече кола пълна с екстри, но приличаща на брулена слива....................да я взима.Ако е толkова запазена и на живо, в пъти бих предпочел колата на колегата, дори и без всички възможни екстри.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
donnna написа:на колегата джамбазин само ще кажа: аз търсих Либра, търсих я 3 месеца. доволен съм от това което взех. без 7-8 от изброените екстри е... много съм доволен. бяха я свалили в петък - аз я взех в понеделник. общото мнение на собствениците на Либри е, че читава либра изчезва от пазара за дни - 1,2,3 - 5 дни...твойта от колко дни седи???п.п. повече няма да коментирам."Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
"Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара..." - Лъчезар Кoйчев landikar
Коментар
-
Почти няма връзка между цената на една Либра и истинското и състояние. Също няма връзка между престоя в автокъща и състоянието и. Тези два показателя са по-скоро функция от други фактори - манталитет, начин на придобиване, познаване на модела и на конкретния автомобил и пр. Затова се стига до един парадокс - цените на частните обяви са по-високи от тези на автокъщите (понеже собствениците знаят какво продават, а джамбазите по-скоро не).Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
Bavarcho написа:Значи колега разбирач, първо ще те помоля да не ме наричаш "джамбазин", благодаря много...Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Bavarcho написа:И само отговори на въпроса за колко пари я купи твоята либра с всичките (без 7) екстри, и приключваме с глупостите за евтините и читави коли"Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
dannybo написа:Точно първата Либра от списъка на Immortal на нищо не мяза. Яко е очукана и издрана. Вижте само под десния стоп какво има. Ако някой го влече кола пълна с екстри, но приличаща на брулена слива....................да я взима.Ако е толkова запазена и на живо, в пъти бих предпочел колата на колегата, дори и без всички възможни екстри.
Коментар
-
Immortal написа:Аз пък лично предпочитам колата да е наблъскана с екстри, с добър двигател, пък че имала тук-там леко одрано или обелено - не е болка за умиране.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
donnna написа:Купих я за 4 преди година и нещо - с външни забележки, което изобщо не ме притеснява - още не съм ги оправил и 2-3 дребни проблема, които съм оправил и знам, че докато е моя кола повече няма да ме занимават... но! имам перфектен тъмносин кожен салон, елхроматично огледало, автоматични чистачки, ел.прибиране на огледалата, лумбална опора, които тази твоята няма и най-вече - имам 2.4 ЖТД!!!п.п. Колата не е като хляба дето си го купуваш всеки ден - това имам пред вид като казвам, че твоята никога не бих я купил... Никога не съм си купувал кола с цел да я продавам след това!п.п. 2 Той Венко твоята ще я купи само заради външния вид... Като го знам само по колко пъти ги мие и пастира колитеPlastex написа:Bavarcho написа:Значи колега разбирач, първо ще те помоля да не ме наричаш "джамбазин", благодаря много..."Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Коментар
-
Bavarcho написа:А и нензам като нова дизелова либра да е била по-скъпа от бензинова...
Коментар
-
Immortal написа:Bavarcho написа:А и нензам като нова дизелова либра да е била по-скъпа от бензинова...FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Immortal написа:Е, сега вече знаеш.П.П. Всъщност никога не съм чувал, каквато и да е кола, дизеловият вариант да е по-евтин от бензиновия. Може да е така само при БМВ (правилно ли го написах?)П.П.П. Ей верно при БМВ е така 325iX, през 1991 е струвало 39127 евро, а 324 td - само 30868 евро... странно.(всички данни за цените са ми от http://www.autoweek.nl/nieuweautos.php"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Коментар
-
забравил съм да напиша, че светлозелената либра е продадена - останаха само гредите за тавана! Ако някой търси - ЛС"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар