Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проверка на кола във Варна - Lybra 2.4 JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А някой да знае нещо за тази много добре изглеждаща либра? http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...p?f=51&t=28463
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Bavarcho написа:
      Ако имаше телефон в колата колко пъти щеше да го използваш? Аз лично нито веднъж (от опит)Навигацията за БГ няма карта, а карането извън БГ я веднъж я неОгледалото съм съгласен хубаво нещо еПрибирането малко си е гъзария, пишеме го 50:50Това с датчика за запотени стъкла не го знам, ако обясни някой 6+Чистачките и тях ги смятам 50:50 полезниЦД чейнджър принципно си е полезна екстра (макар че слушам радио), продават се всякакви афтърмаркет глупости че да си пуснеш МП3 в колата
      Имам телефон в колата и го ползвам постоянно. От опит. Просто като съм в колата говоря само от него (а това е много голяма част от времето ми), щото пътувам постоянно на дълги разстояния. Вместо да се кича с блутут слушалки, да си намалявам сам радиото...Прибирането на огледалата не е никак гъзария. Там където спирам аз като ходя в Солун (а ходя много често), не го ли прибереш, до 15 мин ще висне на жиците си. (виж снимката) И си е удобство да си го прибереш от вътре, а не да обикаляш колата и да го прибираш на ръка. Датчикът за запотени стъкла е такъв, че когато ти се запотят стъклата, климатикът сам се включва и духа на стъклото така, че да го изчисти възможно най-бързо (за 5-6 секунди).За музиката - продават се всякакви афтър маркет ГЛУПОСТИ - ти сам го каза.

Коментар

snake написа:
        А някой да знае нещо за тази много добре изглеждаща либра? http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...p?f=51&t=28463
        Ми то си пише че вече е купена, или аз нещо не съм разбрал
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Написано е преди минути в темата в ланча форума и не бях го видял .

Коментар

Bavarcho написа:
            Интересно ми е какво повече очакваш от една либра като екстри?
            цитирам от "другия" форум:Колеги, ще ми се да обобщим всичко което предлага модела ни в едно мнение. Причината е че непрекъснато се публикуват обяви за продажби на Либри с невярното твърдение "всички екстри за модела" Опитах се да опиша в поста си всичко плюс някои смешни особености които и до ден днешен служат като реклама за много съвременни автомобили, а при Либра са просто стандартно оборудване. Екстрите съм маркирал с (*) боя-металик (*) брони и странични огледала в основния цвят хромирани елементи по екстериора (гривни на фарове, решетка, дръжки врати, заден номер) покрив в черен цвят (за SW) лети джанти 4+1 (*) тонирани стъкла с затъмнение на предното стъкло в областта на сенниците фарове за мъгла (*) ксенон (*) ел регулируеми фарове във височина трети стоп зумер за позиция задна предавка (*) плавно включване/изключване на осветлението в купето плафони под предните врати сенници с огледала имобилайзер (key-code) фабрична аларма (*) централно заключване с функция "комфорт"(автоматично затваряне на стъклата) дистанционно отключване на багажника и управление на алармата от ключа (*) ел.стъкла на 4-те врати с възможност за заключване на задните (от мястото на водача) (*) нагреватели на задно стъкло и огледалата. тониани асферични странични огледала ел.регулиране на страничните оледала ел.прибиране на огледалата (*) електрохроматично панорамно огледало (*) люк (*) кожен или тип "алкантара"салон (*) декоративни елементи по таблото и вратите (махагон или хром) поставка за чаша - за задните седалки опция (*) ел.регулируеми седалки (и във височина) с 3 позиции памет за седалки и огледала (*) ел.лубмбално регулиране седалката на водача (*) отопление на предните седалки (*) делима задна седалка и облегалка (*) регулируеми във височина подглавници за всички седалки преден подлакътник с отделение за вещи и заден с връзка с багажно оделение (ски сак) предни регулируеми по височина обезопасителни колани въздушни възглавници(2-10) (*) инерционен клапан за спиране на горивото при инцидент сензор за дъжд (*) миене на фаровете (*) регулиране интензивността на светене на таблото борд компютър с вградено радио RDS и касетофон навигация с телефон (*) стерео ситема BOSE със субуфер и 6 дисков чейнджър (*) двузонален климатроник сензор за външна температура със зумер за опасност от заледяване кожен (мултифукционален ) волан и скоростен лост (*) регулируем волан по височина и дълбочина серво усилвател на волана предни и задни дискови спирачки (предни вентилирани) ABS EBD ASR (*) активно задно окачване (за SW) (*) Cruise control (автопилот)- без 1.6 и 1.8 бензинови двигатели (*) дачик за ниво на моторното масло (за дизеловите агрегати) автоматична скоростна кутия с режими sport/ice и възможност за ръчно превключване (за 2.0 двигатели) Ако нещо съм пропуснал може да ме подсетите.
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Момчета, дайде да наричаме нещата с истинските им имена За тия пари - толкова.... както е казал поета!Вие за 3000лв. какво предпочитате - технически изправен и безпроблемен автомобил с малко екстри, или претъпкан с екстри трошляк?!

Коментар

donnna написа:
                Bavarcho написа:
                Интересно ми е какво повече очакваш от една либра като екстри?
                цитирам от "другия" форум:
                Добре де признах ви, седи мирен Друг е въпроса че с толкова екстри (или поне повечето) надали ще изпадне кола, ако изпадне ще е далеч над 5 хил. (всъщност в БГ няма никакъв шанс да се появи обява на Либра с толкова екстри, виж по чуждите сайтове има някакви,ама цифрите са...)
                Kuku написа:
                Вие за 3000лв. какво предпочитате - технически изправен и безпроблемен автомобил с малко екстри, или претъпкан с екстри трошляк?!
                Е как... на приказки всеки избира читавата, релано всеки купува евтината с повече екстри. После форумите са пълни с теми как се счупило нещо.
                "Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl

"Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара..." - Лъчезар Кoйчев landikar

Коментар

На колегата отгоре само да вметна,че няма никаква гаранция в това с колко екстри е колата и дали ще е трошляк.Може да се окаже,че дори прозорците да се отварят с врътки пак може да му изгние опела.Като се купува се ГЛЕДА.Аз лично предпочитам красива италианка с повече екстри,отколкото ръбата германка с врътки.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Bavarcho написа:
                    Друг е въпроса че с толкова екстри (или поне повечето) надали ще изпадне кола, ако изпадне ще е далеч над 5 хил. (всъщност в БГ няма никакъв шанс да се появи обява на Либра с толкова екстри, виж по чуждите сайтове има някакви,ама цифрите са...)
                    Не ми се спори, колега, но си в голяма грешка.

Коментар

Immortal написа:
                      Bavarcho написа:
                      Друг е въпроса че с толкова екстри (или поне повечето) надали ще изпадне кола, ако изпадне ще е далеч над 5 хил. (всъщност в БГ няма никакъв шанс да се появи обява на Либра с толкова екстри, виж по чуждите сайтове има някакви,ама цифрите са...)
                      Не ми се спори, колега, но си в голяма грешка.
                      Чакам да ми покажеш нагледно че съм в "голяма грешка" Пак отиваме към глава "митове и легенди".
                      "Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl

"Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара..." - Лъчезар Кoйчев landikar

Коментар

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...011&f1=details

Коментар

Ей първата е идеалка, че и май ASR има.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Първата наистина е интригуваща. И на лизинг може да се купи, което ме кара да се замисля, защото нямам толкова пари в момента. Има нещо на шофьорската врата, ръжда ли е? И разбира се шофьорската седалка вероятно ще е парцал, като се види на живо. Километрите са абсолютно нереални за кола с такъв двигател, при това на газ, кола, която е купена, за да се кара здраво.

Коментар

Immortal написа:
                              http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11319743903911714&f 1=detailshttp://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11310794854782703&f 1=detailshttp://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11303570163662146&f 1=detailshttp://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11295858653780011&f 1=details
                              1-вата много издрани предна и задна брони (не че е проблем, но особенно задната направо дразни толкова издрана), на 107 хиляди сигурно е била преди четири пет години, при двигателя се наблудава модерния тунинг със свински опашки, жабката и подлакътника не приличат на нищо. Единствено летите джанти са хубавиМисля че в ланчия форума я има обсъждана и хич не бяха добри коментарите. (някой беше ходил да я гледа, + много лоши отзиви за автокъщата)2-рата не изглежда зле (то от тези снимки), само вътре волана е много протъркан и айрбега му нещо много страмен ми се вижда поне капака на бушоните е оправен да не лепне (е малко си личи че е протъркан)От къде ги изкара тея коне 3-тата не се научиха тея хора как се снима... отвънка май цялата е в драскотини (като погледна левия праг и ми се плаче), таблото добре свети, ако съдиме по показанията за външна температура обявата си седи от мнооого време. Е ако някой има излишно зърно може да стане зделка 4-тата най-добра ми се струва (като изключиме че е черна, според мен хич не й отива черното на либрата), салона изглежда доста запазен, няма снимка на двигателя. При тази цена трябва да е читава.
                              snake написа:
                              ...
                              Сина какво каза за светло зелената?

Коментар

Всъщност няма нищо тайно. Ако е писано да я купя, ще я купя. Ако не, информацията ще е полезна за други, които се интересуват. Синът ми не разбира много, защото е съвсем млад шофьор с малко стаж, но аз му казах какво да гледа . Визуално е очарован от колата, казва, че все едно се качваш в нова кола. Специално му казах да гледа под лупа шофьорската седалка, идеална е. Не е забелязал и никакви очебийни технически проблеми. Много мек съединител, лесно превключва скоростите, веднага реагира, без замисляне при подаване на газ. Пали от половин оборот, двигателят работи равномерно, няма светещи лампи по таблото. Всички чистачки и пръскалки работят. Гумите са отлични. Радиото дъни яко и качествено. Накратко, много му е харесала!

Коментар

Working...
                                X