Има няколко теми в ланча форума. Намират се и читави либри до 3000, но са рядкост. Преди два месеца спазарихме една 2.0 за 2800 за един приятел, колата беше в Благоевград - направо перфектна. Дупнишкия пазар също не е за подценяване, понеже много от автокъщите там не ги обявявт в интернет.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проверка на кола във Варна - Lybra 2.4 JTD
Collapse
X
-
Stefanaki написа:snake написа:Ако ми изпадне добра либра до 3000 лв., я купувам.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:emzo написа:Питай в Ланча форума, там всяка една обява е проучена.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Пловдивската изглежда добре, а и винаги съм си мечтал да имам тъмно синя кола. Не ми е проблем да прескоча да я видя, ама не разбирам абсолютно нищо от дизели. Тази засуканата обява за ланчата с гредите нещо много ме привлече. Ще пратя сина другата седмица да я огледа, ако му остане време, поне визуално да ми каже как е. Пък и да я покара, ако му позволят. Все ще може да ми сподели някакви впечатления, въпреки че е неопитен шофьор.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Защо си се спрял на бензин заради цената ли?Аз съм на линия нещо в Русе ако ти грабне окото, пиши на ЛС.П.С. За много години, живи и здрави! :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
snake написа:Не знам, но поне на снимките тази изглежда много запазена: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...132&f1=details А и обявената цена почти сигурно ще може да се свали до около 3000. Пак казвам, ако някой е гледал тази либра, нека сподели. През следващата година мисля да си купя още една кола - или ланча либра до 3000 лв., или опел вектра Б до 4000 лв. И тъй като добри коли се намират трудно, ако намеря нещо, веднага ще го купя, въпреки че реално втората кола ще ми трябва чак към лятото.
Коментар
-
Kuku написа:snake написа:Не знам, но поне на снимките тази изглежда много запазена: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...132&f1=details А и обявената цена почти сигурно ще може да се свали до около 3000. Пак казвам, ако някой е гледал тази либра, нека сподели. През следващата година мисля да си купя още една кола - или ланча либра до 3000 лв., или опел вектра Б до 4000 лв. И тъй като добри коли се намират трудно, ако намеря нещо, веднага ще го купя, въпреки че реално втората кола ще ми трябва чак към лятото.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
По-добре да пиша тук, за да може и други заинтересовани колеги да прочетат информацията.Човека се казва Иво и според него колата си струва за близък човек. Не е правен никакъв ремонт по нея, т.е. не е имала някакви щети и/или счупени части.Според него, ако дойдеш да я видиш на живо със сигурност ще ти хареса. Външно няма забележки и върви добре, стегнато, без тропане, хлопане и странични шумове от двигател/скорости.Няма проблем да се закачи на компютър и може да се придвижи до канал в близост, на който да се огледа отдолу.Цената обаче няма как да стане 3000лв. при никакви положения. Даже към момента двама клиенти са се отказали, защото не е искал да им я продаде под 3500лв., а те щяли да гледат друга по-евтина.Естествено, за теб цената ще бъде по-ниска, но няма как да стане 3000лв. Най-добре му звънни и го разпитай за конкретни неща по колата.После, ако решиш да се разходиш до София, само кажи един ден по-рано, за да се уговорим с него
Коментар
-
Kuku написа:По-добре да пиша тук, за да може и други заинтересовани колеги да прочетат информацията.Човека се казва Иво и според него колата си струва за близък човек. Не е правен никакъв ремонт по нея, т.е. не е имала някакви щети и/или счупени части.Според него, ако дойдеш да я видиш на живо със сигурност ще ти хареса. Външно няма забележки и върви добре, стегнато, без тропане, хлопане и странични шумове от двигател/скорости.Няма проблем да се закачи на компютър и може да се придвижи до канал в близост, на който да се огледа отдолу.Цената обаче няма как да стане 3000лв. при никакви положения. Даже към момента двама клиенти са се отказали, защото не е искал да им я продаде под 3500лв., а те щяли да гледат друга по-евтина.Естествено, за теб цената ще бъде по-ниска, но няма как да стане 3000лв. Най-добре му звънни и го разпитай за конкретни неща по колата.После, ако решиш да се разходиш до София, само кажи един ден по-рано, за да се уговорим с него"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
"Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара..." - Лъчезар Кoйчев landikar
Коментар
-
Венко, лично аз тая светлозелената няма да си я взема дори и за 3 000 лв....толкова постна Либра... качвал съм се в такава като търсих едно време... Пък като й сложиш и един газов инжекцион за има-няма 1000 пари - мирси...п.п. ама за всеки влак си има пътници.п.п.2 Bavarcho, имал съм пред вид не че салона цапа, а пластмасите - на жабката, на вратичката за бушоните... но нова е нормално за модела...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:Венко, лично аз тая светлозелената няма да си я взема дори и за 3 000 лв....толкова постна Либра... качвал съм се в такава като търсих едно време... Пък като й сложиш и един газов инжекцион за има-няма 1000 пари - мирси...п.п. ама за всеки влак си има пътници.п.п.2 Bavarcho, имал съм пред вид не че салона цапа, а пластмасите - на жабката, на вратичката за бушоните... но нова е нормално за модела..."Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
"Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара..." - Лъчезар Кoйчев landikar
Коментар
-
Bavarcho написа:Интересно ми е какво повече очакваш от една либра като екстри? Алкантра което си е огромен плюс според мен че я няма (на 90% от либрите с алкантра салона изглежда ужастно, много се хаби, особенно като е бежов...) Мулти волан което и за мен е минус, но не е толкова болка, като съм чел хич не е трудно слагането. Босе музика си има. Гредите са доста скъпички. Аз за други екстри не се сещам Интересно ми е защо като българина чуе бензинова кола и веднага следва "ама трябва да й сложа газ", някои хора пък не са фенове и предпочитат да си карат колата на бензин.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Bavarcho написа:Интересно ми е какво повече очакваш от една либра като екстри?Bavarcho написа:Много важно да се подчертае на задното стъкло има лепенка "touring club italiano 2011"
Коментар
-
snake написа:Г...Immortal написа:Пич, ама ти сериозно ли го пишеш това?!?Това, което има тази Либра, е базовото оборудване за този модел.Къде й е телефона?Къде й е навигацията? (нищо, че не работи в България, може пък да я карам и навън)Къде й е ел.хроматичното огледало?Къде й е ел.прибирането на огледалата?Къде й е датчика за запотени стъкла?А автоматичните чистачки?А CD ченджъра?Мултиволана вече го коментирахте...Либра по подразбиране е автомобил с МНОГО екстри.Immortal написа:Bavarcho написа:Много важно да се подчертае на задното стъкло има лепенка "touring club italiano 2011"Immortal написа:Не ме разбирай погрешно, колата, поне по снимките ми изглежда читава, но недей така за екстрите.Ние, феновете на италианските коли обичаме да си се глезим Преди няколко месеца бях попаднал на една Либра в Сливен, перфектна! За 3000 лв по табела, с възможност за 100-200 лв надолу. Но тогава ги нямах парите, и страшно съжалявам, че не взех на заем... А беше и с 2.0 мотора, 155 к.с... Наистина беше перфектна, всичко й работеше... ама..."Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар