Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Върти ми се идея за нова кола...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво ще рече обикновен дизел ? Служебното ти атмосферно ли е ? Уточнявай тия неща !
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      Какво ще рече обикновен дизел ? Служебното ти атмосферно ли е ? Уточнявай тия неща !
      Обикновено дизелово гориво.

Коментар

Нещо не можем да се разберем, затова:Кой модел и с кой двигател е служебното Рено ?Щото ако твърдиш, че дизел не може да гори под 6 с 120км/ч - в грешка си.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

jenshen73 написа:
          SEAT Cordoba 1.9TDi, 90коня, 2000 година. Градско 6.5 до 5/100, извънградско 5 до 3.5/100...
          и един мармот завива шоколада в станиолче...п.п. за да сме точни - това моментен разход по надолнище или среден разход
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

emzo написа:
            6.5 градско е недостижимо.Освен ако не обикаляш по околовръстното
            моите уважения към теб, знам, че си много по на"ТИ" с тея работи, но това, което казвам може да се докаже.Идваш(или който и да е) пълня резервоара, карам 100км градско и зареждам.Ако не е така, както казвам, ПОДАРЯВАМ колата.

Коментар

Колеги ще се обадя малко в страни от темата,ама моята корса б 99г комби с 1.5 атмосферен дизелов двигател ми гори извън градско 4 като средната скорост е 100км.Засичал съм я многократно.
              Fiat Tipo
              Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
                Колеги ще се обадя малко в страни от темата,ама моята корса б 99г комби с 1.5 атмосферен дизелов двигател ми гори извън градско 4 като средната скорост е 100км.Засичал съм я многократно.
                то моята Либра 2.4 и тя гори 3,7 на 100 с климатик, ама моментен разход... дайте да правим разлика!
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Ако този багажник на снимката ти е малък, тогава не си вземай Форд Мондео...Иначе данъка му е 16лв на година, разбира се, ако представиш документ за катализатор... За 90-те си конски сили върви повече от задоволително, а ако караш със 100км/ч и без включен климатик разхода му е точно 4,7/100 нафта... С клима и повече напъване до 5,5/100. Обема на двигателя е 1800куб.см., така че и застраховката не е скъпа. Обема на багажника му е повече, отколкото на Мерцедес 124 комби, а разстоянието между предните седалки и капака на багажника (при бутнати задни седалки) е 185см, т.е. почти колкото спалнята ми... Има странични "джобове" в багажника, където спокойно можеш да натикаш пожарогасител, аптечка, светлоотр.жилетка и др. дреболийки... Недостатък е, че помпите им са Лукас като на Фиатките.И Мареата не е лош избор, но е по - малка и гори малко повече. Бих препоръчал също и Мицубиши Галант комби или Мазда 626 комби.
                  Прикачени файлове
                  M-Benz E 250 TD 150hp
                  M-Benz 200d 75 hp
                  Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Сотиров, форда не е ли малко по-нисък (като височина отдолу) от Мареа или Брава?Митсубишито изглежда доста добре.Имаш ли някаква информация по поддръжката на една такава машинка? Предполагам цените не са много по-различни от тези за Брава/Мареа?
                    "Без сърца, сме просто машини"
                    Toyota Prius 1.5 Hybrid
                    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
                      Сотиров, форда не е ли малко по-нисък (като височина отдолу) от Мареа или Брава?Митсубишито изглежда доста добре.Имаш ли някаква информация по поддръжката на една такава машинка? Предполагам цените не са много по-различни от тези за Брава/Мареа?
                      Форда със сигурност не е по - нисък от Мареа... първото ми Мондео като го купих преди около 4 год. беше с някакви си рязани пружини и беше доста ниско... Смених пружините с обикновени и сложих високопрофилни гуми... от тогава не съм имал проблем, дори при най - тежкия риболов, примерно на яз.Пясъчник край гр.Съединение след с.Любен... Всеки, който е ходил там знае за колко пресечен терен става въпрос... Сега комбито е със съвсем нормални пружини и съм доволен от просвета...Ако питаш за попддръжката на Галанта - частите са по-скъпи от Фордовите и Фиатовите, но по-рядко се налага да ги купуваш Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                      M-Benz E 250 TD 150hp
                      M-Benz 200d 75 hp
                      Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

M5kov написа:
                        Данъка е основното от което искам да избягам
                        Че какво му е на данъка, не разбирам?!?Да не би да плащаш 400-500 лв данък сега?!?По колко километра на година изминаваш?5000. 10000. 30000?Ако толкова много ти е важно да спестиш 50-60 или 100 лв - смени колата с бензинова и си сложи метан.Ще спестиш данъка поне 10 пъти за една година.Дори и с пропан-бутан ще си поне лев по-долу от нафтата на 100 км.Не мога да ви разбера, бе хора...

Коментар

Това и аз не го разбирам... Данъкът е едно от доста други неща, които трябва да се плащат...

Коментар

И аз съм с 190лв. данък ... не ми е за това , че ги давам ами , че влизат в джоба на някой шопар, а аз си карам в дупките и давам още 2x200 за ремонти
                            681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Дидо, 250лв данък, определено следващата кола или ще е до 101 к.с. или търся начин да я регна толкоз, просто ме хваща яд, че колкото по-нова ти е колата, толкоз по-голям ти е данъка !Стило 8 годишно евро3 115к.с. - 250лв данъкВектра 18г евро нанай си, 115к.с. - 120лв данъкКолко ли ще е данъка на Нуово Браво Тиджет 150 к.с. Плащам си го ама лудите ме хващат.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Immortal написа:
                                M5kov написа:
                                Данъка е основното от което искам да избягам
                                Че какво му е на данъка, не разбирам?!?Да не би да плащаш 400-500 лв данък сега?!?По колко километра на година изминаваш?5000. 10000. 30000?Ако толкова много ти е важно да спестиш 50-60 или 100 лв - смени колата с бензинова и си сложи метан.Ще спестиш данъка поне 10 пъти за една година.Дори и с пропан-бутан ще си поне лев по-долу от нафтата на 100 км.Не мога да ви разбера, бе хора...
                                и аз съм на това мнение ,бургас -пловдив с 13.60 лв -няма как да стане с друго гориво
                                типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
                                хюндай акцент 1.5 CNG
                                киа каренс +метан

Коментар

Working...
                                X