Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Събитията в пловдивското село Катуница

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    dikanio написа:
    Реакцията на правителството по случая, ще окаже голямо влияние върху мнението на хората за тях. Може много да си вдигнат рейтинга, стига да искат. Сега ще разберем дали ГЕРБ наистина е срещу боклуците и иска да остане на власт, или просто ще отстъпи ред на други боклуци да са на власт.
    При условие, че Кирил Рашков е почетен член на ГЕРБ, основен спонсор и неофициален отговорник за ромските гласове, каква реакция очакваш?!?Всъщност, това обяснява и присъствието на над 300 полицаи, които да пазят тези, които вчера премачкаха с колите си 3 техни колеги.Вместо за минути да нахълтат (както нахълтваха в Кърджали, например) и да приберат всички присъстващи за изясняване на случая и с обвинение за организиране на умишлено убийство (каквото всъщност е премазването на момчето).На предния ден е постъпила жалба в полицията заради заплаха за убийство на същото това момче. И само ден след това то е премазано на улицата от "гости" на отправилия заплахите...Танкове трябват там, танкове!!! Както при всяка друга извънредна ситуация!
    споко, ако ти беше защитил мангалята, еле щеше да е против тях. От "защитници" сме я докарали дотук, да ни мачкат мангали, а после възмездие никакво.
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Тази тема ще излезе извън контрол ми се струва.Този път безсмъртния ме кефи мноооого.

Коментар

и както се пее в една песен ... http://vbox7.com/play:bcc92880.... ВРЕМЕ Е НЯКОЙ ДА ИЗВХЪРЛИ БОКЛУЦИТЕ И МАНГАЛИТЕ !!!!!!
        AUDI 1.8 20V TURBO
        ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

Едно име на рок легенди ми идва на ум в такива ситуации и искам да го приложа вече на 2 места - Напалм Дет. Отиват можарните, поливат хубаво циганите и им драсват кибрита. После - стоят и правят отцепление да не би някой да се измъкне. На другия ден по телевизията "Докато цигани крадяли кабели - станало късо съединение което изгорило целия квартал с все нарушителите". Е такава новина ни трябва.
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

А за българина, който изби семейството си, този, който уби децата си. А за тези непълнолетни българчета, които убиха други деца за тях нищо не казвате. До колкото си спомням нито един от тези хора не е в затвора. Съседът, който заплашваше половин наше село, е българин - хората бяха пропищяли от него, защото е скачал и на бой. Много хора се позлват с привилегии в полицията и 99% от тях са българи. И българите, и циганите са един дол дренки, а до колкото си спомням в правилата на форума пише едни неща за расизма, който се вихри в тази тема.Не защитавам нито циганите, нито българите. Смятам, че това е начинът, по който трябва да се мисли - не може всички цигани да са в кюпа - убийци и крадци, а всички българи - много мили и невинни. Който трябва да си понесе наказанието, но не да се коли, беси и пали наред.
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Наздраве ele.
              681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Еле, един ден някой в този форум ще каже че пик...урината не е вкусна и ще те видя тогаз.

Коментар

ElE няма какво да се казва .... българските управници доведаха страната ни до такова положение че за да се оправим трябва да важат законите на джунглата ... яж за да не бъдеш изяден !!!!А относно колегата jenshen73 ... напълно те подкрепям ... идеята ти е ПЕРФЕКТНА !!!!!!!!!
                  AUDI 1.8 20V TURBO
                  ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

Не знам ,но щом феновете на Ботев и Локомотив са се събрали ще стане страшно.Дано поне до утре да има село и да няма много пострадали хора.Знаем какво става във Пловдив щом двете агитки се съберат на едно място,целият град се блокира.Смятам,че ще има много палежи тая нощ а за ромите не ми се мисли.Дори не знам дали полицията ще се справи заедно с жандармерията двете агитки са към 20000-25000 души.
                    ex. punto elx 1.2i
                    Lancia Libra 1.6

Коментар

Не споделям мненията ви и не смятам, че това е начинът. Историята е показала, че изблиците на расизъм не помагат и не решават ситуации. Много е разочароващо да се видят хора с претенции много (особено що се отнася до сравняване с други държави), пък с подобни пошли мнения, които дори не могат адекватно да изразят. ls1: ???? нямаш какво да кажеш и ръсиш глупостиivan_dice: Все някой друг е виновен нали? Всеки сам е виновен за съдбата си с някои изключения. Аз никого не ям и мен никой не ме яде и си живея добре. Хубаво ще е да не повтаряш заучени фрази. Наздраве и от мен
                      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Макар, че както стана ясно имам мнение по темата, най-добре е да я заключа.Както друг път съм писал, в нашия форум за подобни теми няма място.

Коментар

Working...
                        X