Що бе, това е един прекрасен автомобил.Винаги са ме радвали ’купе’ версиите...Има един модел на Ауди - 100 Quatro, двуврато... страхотно е - и крайно непрактично
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Ето я колата-бленувана мечта! Не сте учудени нали? Ланчия делтa интеграле. Наслаждавайте се на звука на турбото и речта на навигатора! Пилота, апропозо - всъщност е жена, с която имах щастието а се запозная на рали Златни. Паола Де Мартини - много е готина. Страшна мацка. http://www.youtube.com/watch?v=KwJ3F...eature=related
И аз така
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/13487.html такова искам аз.Съотношението разход/мощност е повече от идеално.Спират ме цената за закупуване (преодолима евентуално), идиотско високия данък(тука няма оправия) и скъпите части (скоро няма да поевтинеят).Идеалната градска количка.За извънградско съм скромен - C5 от по-старите, със сферите, няма такава возия :D
Аз съм болен по Koenigsegg.. Уви , това е далечна мечта .. и всички ме карат да се замисля - СКЪП БИЛ , та СКЪП бил , не си давай парите , скъпи са му ремонтите .. и прочие ..И харчел повече от типото в момента .. ?! Не знам .. такъв е живота :DСега , да погледнем реално на нещата ..Мечтата ми е едно Волво с турбинка (верно, че е low pressure turbo), но уви скоро няма да се сдобия с такова нещо ..Говорим за 740 2.3 турбо.. между 156 и 190 коня.. или атмосферка с 2.3 160 коня ..Или някой по-голем на цилиндри и литри двигател , за 760 ..Нещо 2.3 турбо с 180 коня , или 2.8 със около 160 коня..Просто .. това ми е мечтата .. и с такъв автомобил искам да влезна на писта, на дрифтинг .. да бъде първия швед който ще направи повече от едно участие в българските дрифт кръгове , да е подготвен , красив , да е нещо различно от останалите БМВ таралясници и прочие .. Нещо с характер, нещо което ще си изживее последните километри както му е реда.. нещо което ще бъде запомнено от хора с вкус и някакви грандомани , които гледат Силвиите които дрифтират и охкат след тях .. :DЕто едно клипче, което ме преизпълва и ме кара да мечтая още повече..http://www.youtube.com/watch?v=uBXiQh1VJJ0И добре, моля ви, КАЖЕТЕ МИ, това нормално ли е ?!Вижте какъв е красавец , колко е брутален (не е с волво двигателя , но НЯМА никакво значение)Радват ме четвъртитите и груби форми , острите ръбчета, просто ... за това толкова много си харесвам и Типото , и G Class-ите, дето били мутренски автомобили ...В общи линии, мечтая за Волво .. Имам и един куп други такива мисли и мечти , евентуално да сложа на типото някой по-модерен дизелов двигател , със 160-170 коня... и прочие ..НО за конкретен автомобил - нещо Шведско , било то старо Волво със задно или Koenigseg.. :D
Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина. Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..
Ей този ровър също смущава съня ми и бих разменил астрата си за него: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...ailsМакар че би било много нерационално да го направя:- Ще ми трябват около 2000 лв. за да стане този ровър обслужена кола, с гуми, акумулатор, застраховки, да се отстранят неизбежните проблеми и т.н.- Не се събира в гаража ми.- Минават за проблемни коли със скъпа поддръжка, тежки и чупливи предници.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Отдавна ти се чудя що не вземеш една караванка докато дойде момента за кемпера. Между другото поне доколкото съдя от опита на други колеги с кемпери, не си далеч от момента в който щерките няма да искат да идват с кемпера. Доста хора има дето си накупиха кемпери за цялото домочадие да събира, пък по срещите са все с най-малкото дете.
Форд f450 или Excursion със 7.3 литров V8 турбодизел с 253к.с., но за последния са нужни кат.C и кат.D, защото е 10-местен и е 4 тона )) Гори 25/100, но пък може да скъса Порше Бокстер Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Моята НЕрационална мечта е бензин като в USA като цена И един Форд Мустанг, поне 5 литра мАтор . Нищо друго не искам (всички знаемЕ, че това с шестица от ментарливото ни ТОТО не се постига )
Форд f450 или Excursion със 7.3 литров V8 турбодизел с 253к.с., но за последния са нужни кат.C и кат.D, защото е 10-местен и е 4 тона )) Гори 25/100, но пък може да скъса Порше Бокстер Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Понеже през последните 10 дни бях на тема бетон, арматура и кофраж, поне 4 пъти съм си мечтал за един F350. Не е неосъществима мечта (само 20 000$), но наистина е непрактична, защото ще ми е нужен 3-4 пъти в годината. На младини докато търкалях Уното видях един чисто нов влекач Скания и си мечтаех да ходя с нещо подобно на дискотека. Да гледам всичко от високо. :D Ех, мечтиии!
Около нас има една такава, преди около седмица я видях за първи път и ми увисна ченето.Невъзможната мечта - Алфа Джулиа Спайдърhttp://en.wikipedia.org/wiki/File:Al...lia_Spider.JPG както и няколко други модела на Фиат и Алфа от 60те и 70те или Рено Алпин
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар