Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нерационалната кола мечта

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Dimo_J написа:
    не знам с лопатата ли ще ме метнете, ама едно такова ми е много насърце http://www.mercedes126.eu/index.htm
    Що бе, това е един прекрасен автомобил.Винаги са ме радвали ’купе’ версиите...Има един модел на Ауди - 100 Quatro, двуврато... страхотно е - и крайно непрактично
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

///// написа:
      Ето я колата-бленувана мечта! Не сте учудени нали? Ланчия делтa интеграле. Наслаждавайте се на звука на турбото и речта на навигатора! Пилота, апропозо - всъщност е жена, с която имах щастието а се запозная на рали Златни. Паола Де Мартини - много е готина. Страшна мацка. http://www.youtube.com/watch?v=KwJ3F...eature=related
      И аз така
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

emzo написа:
        http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/13487.html такова искам аз.Съотношението разход/мощност е повече от идеално.Спират ме цената за закупуване (преодолима евентуално), идиотско високия данък(тука няма оправия) и скъпите части (скоро няма да поевтинеят).Идеалната градска количка.За извънградско съм скромен - C5 от по-старите, със сферите, няма такава возия :D
        Ето още по-брутална далавера за разход-мощност-автомобил:http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/50971.html
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Аз съм болен по Koenigsegg.. Уви , това е далечна мечта .. и всички ме карат да се замисля - СКЪП БИЛ , та СКЪП бил , не си давай парите , скъпи са му ремонтите .. и прочие ..И харчел повече от типото в момента .. ?! Не знам .. такъв е живота :DСега , да погледнем реално на нещата ..Мечтата ми е едно Волво с турбинка (верно, че е low pressure turbo), но уви скоро няма да се сдобия с такова нещо ..Говорим за 740 2.3 турбо.. между 156 и 190 коня.. или атмосферка с 2.3 160 коня ..Или някой по-голем на цилиндри и литри двигател , за 760 ..Нещо 2.3 турбо с 180 коня , или 2.8 със около 160 коня..Просто .. това ми е мечтата .. и с такъв автомобил искам да влезна на писта, на дрифтинг .. да бъде първия швед който ще направи повече от едно участие в българските дрифт кръгове , да е подготвен , красив , да е нещо различно от останалите БМВ таралясници и прочие .. Нещо с характер, нещо което ще си изживее последните километри както му е реда.. нещо което ще бъде запомнено от хора с вкус и някакви грандомани , които гледат Силвиите които дрифтират и охкат след тях .. :DЕто едно клипче, което ме преизпълва и ме кара да мечтая още повече..http://www.youtube.com/watch?v=uBXiQh1VJJ0И добре, моля ви, КАЖЕТЕ МИ, това нормално ли е ?!Вижте какъв е красавец , колко е брутален (не е с волво двигателя , но НЯМА никакво значение)Радват ме четвъртитите и груби форми , острите ръбчета, просто ... за това толкова много си харесвам и Типото , и G Class-ите, дето били мутренски автомобили ...В общи линии, мечтая за Волво .. Имам и един куп други такива мисли и мечти , евентуално да сложа на типото някой по-модерен дизелов двигател , със 160-170 коня... и прочие ..НО за конкретен автомобил - нещо Шведско , било то старо Волво със задно или Koenigseg.. :D
          Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
          Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..

Коментар

VECTRA C/SIGNUMдаже я сънувам ама един ден ще си я купя

Коментар

Ей този ровър също смущава съня ми и бих разменил астрата си за него: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...ailsМакар че би било много нерационално да го направя:- Ще ми трябват около 2000 лв. за да стане този ровър обслужена кола, с гуми, акумулатор, застраховки, да се отстранят неизбежните проблеми и т.н.- Не се събира в гаража ми.- Минават за проблемни коли със скъпа поддръжка, тежки и чупливи предници.
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Re: Нерационалната кола мечта

Румен_Хинчев написа:
                Искам да си купя огромен кемпер , но се страхувам че ще се появят проблеми със съхранението му пред блока , в който живея.
                И аз съм мераклия за кемпер/двама възрастни с две щерки 5и6 клас и едно момче на 4 месеца/ ама няма и няма пусти му средства.
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Отдавна ти се чудя що не вземеш една караванка докато дойде момента за кемпера. Между другото поне доколкото съдя от опита на други колеги с кемпери, не си далеч от момента в който щерките няма да искат да идват с кемпера. Доста хора има дето си накупиха кемпери за цялото домочадие да събира, пък по срещите са все с най-малкото дете.

Коментар

Форд f450 или Excursion със 7.3 литров V8 турбодизел с 253к.с., но за последния са нужни кат.C и кат.D, защото е 10-местен и е 4 тона )) Гори 25/100, но пък може да скъса Порше Бокстер Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                    M-Benz E 250 TD 150hp
                    M-Benz 200d 75 hp
                    Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Аз пък си мечтая за роудстър като Мазда MX-5 или Фиат Барчета. Бих се навил и на BMW Z3. Ей така за събота и неделя.
                      Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

Моята НЕрационална мечта е бензин като в USA като цена И един Форд Мустанг, поне 5 литра мАтор . Нищо друго не искам (всички знаемЕ, че това с шестица от ментарливото ни ТОТО не се постига )

Коментар

msotiroff написа:
                          Форд f450 или Excursion със 7.3 литров V8 турбодизел с 253к.с., но за последния са нужни кат.C и кат.D, защото е 10-местен и е 4 тона )) Гори 25/100, но пък може да скъса Порше Бокстер Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                          Понеже през последните 10 дни бях на тема бетон, арматура и кофраж, поне 4 пъти съм си мечтал за един F350. Не е неосъществима мечта (само 20 000$), но наистина е непрактична, защото ще ми е нужен 3-4 пъти в годината. На младини докато търкалях Уното видях един чисто нов влекач Скания и си мечтаех да ходя с нещо подобно на дискотека. Да гледам всичко от високо. :D Ех, мечтиии!
                          Няма начин да няма начин!

Коментар

Неосъществима мечта, ми е ето тази красавица:Осъществима, Либра може би.
                            00' Bravo 105 JTD

Коментар

MadHead написа:
                              Lancia Kappa coupe
                              Около нас има една такава, преди около седмица я видях за първи път и ми увисна ченето.Невъзможната мечта - Алфа Джулиа Спайдърhttp://en.wikipedia.org/wiki/File:Al...lia_Spider.JPG както и няколко други модела на Фиат и Алфа от 60те и 70те или Рено Алпин
                              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Моята нерационална мечта е ето това http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...RT&tabNumber=1 или друг модел от тези години

Коментар

Working...
                                X