Намирате ли смисъл в малка инвестиция в търговията с употребявани автомобили от Италия. Не става дума за мащабен бизнес, напротив, внасяне на една кола и като се продаде следваща и така нататък, може би. Лаская се от мисълта, защото имам човек в Милано и безработен тук. Налице е желание, липсва опита и информацията. Разубедете ме или ме поощрете аргументирано.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли смисъл в това
Collapse
X
-
Хората от този бизнес вече си търсят смисъл в други бизнеси. Но ако си лют мошенник, нагъл и безпардонен, готов да изтръскаш последните стотинки на човечец, да продаваш изкарана от моргата кола за перфектна - ти си човека А, и да ти прошепна, номера с отписването вече не минава.Това дето съм го описал е търговец, дето ще печели от тази работа. Иначе не се захващай, че само ще губиш. Освен на приятели по поръчка. В Италия има и хубави коли, но струват по скъпо и са единици хората дето ще ти броят паритеno pain no pain
-
Честно да ти кажа ако имаш клиент който да знае какво търси и ти имаш конкретни предложения мисля че е готина идеяако решиш да го правиш бих те потърсил да видим каква колица можем да докараме която да отговаря на нашия бюджет Според мен идеята си струва, разбира се ако е с чист замисъл, но някой може да търси и кола от морга.... хора всякакви освен това аз лично бих потърсил нещо чукнато или с някакъв дефект който ще свали от цената доста, но да е по новичка ...... аве хора всякакви, ако имаш клиенти защо неСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
156 m-jet
AlBundy написа:Но ако си лют мошенник, нагъл и безпардонен, готов да изтръскаш последните стотинки на човечец, да продаваш изкарана от моргата кола за перфектна - ти си човека Това дето съм го описал е търговец, дето ще печели от тази работа. Иначе не се захващай, че само ще губиш.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар