Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли смисъл в това

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Има ли смисъл в това

    Намирате ли смисъл в малка инвестиция в търговията с употребявани автомобили от Италия. Не става дума за мащабен бизнес, напротив, внасяне на една кола и като се продаде следваща и така нататък, може би. Лаская се от мисълта, защото имам човек в Милано и безработен тук. Налице е желание, липсва опита и информацията. Разубедете ме или ме поощрете аргументирано.
    Lancia Kappa, 2.0 20V, 155 k. с., бензин/метан

    #2
    Хората от този бизнес вече си търсят смисъл в други бизнеси. Но ако си лют мошенник, нагъл и безпардонен, готов да изтръскаш последните стотинки на човечец, да продаваш изкарана от моргата кола за перфектна - ти си човека А, и да ти прошепна, номера с отписването вече не минава.Това дето съм го описал е търговец, дето ще печели от тази работа. Иначе не се захващай, че само ще губиш. Освен на приятели по поръчка. В Италия има и хубави коли, но струват по скъпо и са единици хората дето ще ти броят парите
    no pain no pain

    Коментар


      #3
      Честно да ти кажа ако имаш клиент който да знае какво търси и ти имаш конкретни предложения мисля че е готина идеяако решиш да го правиш бих те потърсил да видим каква колица можем да докараме която да отговаря на нашия бюджет Според мен идеята си струва, разбира се ако е с чист замисъл, но някой може да търси и кола от морга.... хора всякакви освен това аз лично бих потърсил нещо чукнато или с някакъв дефект който ще свали от цената доста, но да е по новичка ...... аве хора всякакви, ако имаш клиенти защо не
      СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
      бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
      сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
      ИТАЛФЕСТ 2007

      Коментар


        #4
        То коли без дефекти няма. Дефект е причината един автомобил да се продава. Затова е по добре да бъде чукната външно отколкото в идеален външен вид - тогава двигателя ще куца нещо Само в Германия можеш да си купиш кола минала TUV преди месец, но по обява, а не в салон.
        no pain no pain

        Коментар


          #5
          НЯма да изкараш нищо, най много да се набуташ! При толкова много автокъщи и внесени коли, просто е безмислено да се захващаш. Аз се занимавах с такова нещо но престанах още 2002 година, няма никакъв смисъл...

          Коментар


            #6
            Според мен идеята е добра,най-малкото защото и аз съм си я мислил ,но пък от друга ето изтрадали хора които са видели как стоят нещата-казват че няма смисъл....все пак ти си решаваш!
            Fiat Punto 1.7 TD

            Коментар


              #7
              AlBundy написа:
              Но ако си лют мошенник, нагъл и безпардонен, готов да изтръскаш последните стотинки на човечец, да продаваш изкарана от моргата кола за перфектна - ти си човека Това дето съм го описал е търговец, дето ще печели от тази работа. Иначе не се захващай, че само ще губиш.
              :D Да, така е, това важи За БГ и останалите пост комунистически държави.Ами ,те искат да бъдат мамени, търсят под вола теле.........подаваш им дръвцето и това е. Вярно, има и 1 процент клиенти дето искат свясни коли и са готови да платят цената, но от тях не може да живееш. Българина иска да бъде иЗмамен, но така,че да не раЗбере, кажеш ли му истината и почва да се съмнява........така,че с голямата теслаВиж, в Европа обаче тоя номер не минава.

              Коментар

              Working...
              X