Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Големия тест на Фиат Брава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Големия тест на Фиат Брава

Та вече е решено-завръщам се от Белгия с Фиатката. А тя е Фиат Брава 1.4 на 112хил. км от 11/96 имаме я от 5 месеца за сега никви проблеми дано така да остане и за в бъдеще.Пътят е 2100км ще се сменяме аз и баща ми и е планирано нощувка в Австрия.Та въпроса ми е бихте ли предприели такова патуване с кола на 10г?Аз много негативни мнения чух от познати ама смятам че ще е яко.От една страна малко кофти е по границите ама...Та ако някои е правил подобно пътуване ще се радвам да сподели впечатления и опит.
    nema cel jivot s gluposti da se zanimavam!!
    ama pone polovinata...

Re: Големия тест на Фиат Врава-

plamen_pentchev написа:
    Та вече е решено-завръщам се от Белгия с Фиатката. А тя е Фиат Брава 1.4 на 112хил. км от 11/96 имаме я от 5 месеца за сега никви проблеми дано така да остане и за в бъдеще.Пътят е 2100км ще се сменяме аз и баща ми и е планирано нощувка в Австрия.Та въпроса ми е бихте ли предприели такова патуване с кола на 10г?Аз много негативни мнения чух от познати ама смятам че ще е яко.От една страна малко кофти е по границите ама...Та ако някои е правил подобно пътуване ще се радвам да сподели впечатления и опит.
    не виждам проблем да предприемете пътуването при условие че донякъде познавате колата, какво трябва да правят хората които вкарват коли от германия например и при това незнайно в какво състояние няма страшно газ и това е ,естествено и малка доза късмет трябва де
    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
    UNO 1.0 FIRE

Коментар

plamen_pentchev написа:
      За колата ти гарантирам, че ще издържи и такива км. изобщо не я плашат, а годините изобщо!Но все-пак , преди да тръгнете, провери маслото и антифриза и приятен път!

Коментар

:D Въобще не му мисли 2100 км не са чак толкова много. Много хора с коли на същите години за същото време ги навъртат и в България без проблемно.

Коментар

ами горе долу познаваме колата имаме 7000 км с нея горе.а преди пътя ще мине през сервиза на Фиат за пълен преглед.малко е кофти 4е при 140 тая колица е доста шумна абе да си призная ме е яд 4е не взехме 1.6 ама като търсехме нямаше нито едно
          nema cel jivot s gluposti da se zanimavam!!
          ama pone polovinata...

Коментар

plamen_pentchev написа:
            Пътувам с колата поне веднъш годишно до Германия(Маннхайм) 1700км, защото уча тук. Никакви проблеми досега.
            FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Working...
            X