Та вече е решено-завръщам се от Белгия с Фиатката. А тя е Фиат Брава 1.4 на 112хил. км от 11/96 имаме я от 5 месеца за сега никви проблеми дано така да остане и за в бъдеще.Пътят е 2100км ще се сменяме аз и баща ми и е планирано нощувка в Австрия.Та въпроса ми е бихте ли предприели такова патуване с кола на 10г?Аз много негативни мнения чух от познати ама смятам че ще е яко.От една страна малко кофти е по границите ама...Та ако някои е правил подобно пътуване ще се радвам да сподели впечатления и опит.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Големия тест на Фиат Брава
Collapse
X
-
Re: Големия тест на Фиат Врава-
plamen_pentchev написа:Та вече е решено-завръщам се от Белгия с Фиатката. А тя е Фиат Брава 1.4 на 112хил. км от 11/96 имаме я от 5 месеца за сега никви проблеми дано така да остане и за в бъдеще.Пътят е 2100км ще се сменяме аз и баща ми и е планирано нощувка в Австрия.Та въпроса ми е бихте ли предприели такова патуване с кола на 10г?Аз много негативни мнения чух от познати ама смятам че ще е яко.От една страна малко кофти е по границите ама...Та ако някои е правил подобно пътуване ще се радвам да сподели впечатления и опит.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
plamen_pentchev написа:Та вече е решено-завръщам се от Белгия с Фиатката. А тя е Фиат Брава 1.4 на 112хил. км от 11/96 имаме я от 5 месеца за сега никви проблеми дано така да остане и за в бъдеще.Пътят е 2100км ще се сменяме аз и баща ми и е планирано нощувка в Австрия.Та въпроса ми е бихте ли предприели такова патуване с кола на 10г?Аз много негативни мнения чух от познати ама смятам че ще е яко.От една страна малко кофти е по границите ама...Та ако някои е правил подобно пътуване ще се радвам да сподели впечатления и опит.
Коментар
-
ами горе долу познаваме колата имаме 7000 км с нея горе.а преди пътя ще мине през сервиза на Фиат за пълен преглед.малко е кофти 4е при 140 тая колица е доста шумна абе да си призная ме е яд 4е не взехме 1.6 ама като търсехме нямаше нито едноnema cel jivot s gluposti da se zanimavam!!
ama pone polovinata...
Коментар
-
plamen_pentchev написа:Та вече е решено-завръщам се от Белгия с Фиатката. А тя е Фиат Брава 1.4 на 112хил. км от 11/96 имаме я от 5 месеца за сега никви проблеми дано така да остане и за в бъдеще.Пътят е 2100км ще се сменяме аз и баща ми и е планирано нощувка в Австрия.Та въпроса ми е бихте ли предприели такова патуване с кола на 10г?Аз много негативни мнения чух от познати ама смятам че ще е яко.От една страна малко кофти е по границите ама...Та ако някои е правил подобно пътуване ще се радвам да сподели впечатления и опит.FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар