Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Таблет Dell Streak

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Таблет Dell Streak

Колеги, дайте препоръки за човек, който може да "излекува" теблет Dell Streak, кодиран към оператор О2.Със старата версия на Андроид бачкаше с MTEL карта но през някакъв чип, който се поставя между SIM картата и карточетеца на телефона.След това обаче, един малък гений решил да ъпдейтне версията на Андроида към 2.2 и дедов - в момента тази джаджа дето позволяваше на таблета да бачка с всякаква карта спря да работи.Явно трябва да се разкодира.Та ако някой познава човек, дето може да свърши това ще му бъда благодарен.А собственика ще си плати Питал на някакво място и ми искали 150лв.Естествено отговорът на подобно безумие бил, че вероятно са ги таковали калинките прекалено много
    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

За съжаление, ако е готов да си плати - то цената е някъде там.Моя приятелка от САЩ като си беше тука даде Ай-фона си за разкодиране - взеха й 130 лв. Разкодираха го успешно.Зет ми пък реши да ползва подобно приспособление като вашето - работи му АйФона до първото падане на батерията. От там насетне не му работи приспособлението и сега си кара със стария телефон...Ако някой колега реши от колегиалност да вземе по-малко, или още по-добрия вариант - да го направи безплатно - супер!

Коментар

Ами ако е такава нормалната цена ( щото аз нямам поглед на цените за тези Ослуги ) едва ли ще се реши да го прави.Хм, а дали има вариант да се върне предишната версия на адроид и да продължи да си бачка през онзи емулатор?

Коментар

Какви 150 лв... Отделете 30 мин за четене и сте готови. http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=698
        Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
        Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
        Ex: Marea 2.4 JTD 2000
        Ex: Brava 1.6 1997
        Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

Venioid написа:
          Какви 150 лв... Отделете 30 мин за четене и сте готови. http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=698
          Гледай... Ако е мой със сигурност ще му отделя повечко време от 30мин Става въпрос че е на приятел и той е склонен да си плати на някой но не и 150лв...Аз имам някаква органична непоносимост към този андроид и не ми се губи време с него.Та затова разпитвам за някой, който е прочел и знае какво да направи...

Коментар

Working...
          X