Слави,огледай се за OKI или BROTHER.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лазарен принтер за в къщи-евтин :)
Collapse
X
-
Дидо BROTHER само нови намирам за сега, инак ми се видят хубави и евтини, ама за целите с които ще се ползва търся наи наи евтия вариант втора ръка които и да изсхвърля после да не ме е ядПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Аз пак да се набъркам в чужда тема, ама питането ми е в тая насока - да не отварям нова. Emzo нуждая се от лазерна машинка 3в1, като основно значение ще има точно цената на зареждане на тонера, и на второ място разделителна способност на печатане над 600dpi. Извинявам се на колегата че се мешам отново в темата. Мисля че нещата са близки за да отварям нова. Извинявам се пак
Коментар
-
Здравейте отново, в краина сметка взех Лексмарк 342n 75 кинта, машинката на първо четене ми харесва, навързах я с малко зор с всички мрежи и компове в къщи щото като чуя "мрежа" и косата ми настръхва, но в момента печата от всеки комп в мрежата. Печата добре и сравнително тихо и бързо, черното е плътно, не се размазва кат го пипнеш, не остават някви следи от тонер по листа, демек барабани и ножове са ок. Колко тонер има в касетата един господ знае, касетата е с чип. Ся не е лошо някои да ме светне които е запознат с тая машина, кво следва като свърши тонера, от познат разбрах че дори и да изреве чипа след края на тонера машината си печатала само дето светела индикация за тонер, колко е верно не знам, за това питам тук запознатите, да кажат къв тонер се купува за него, как се зарежда, и има ли ядове с чипа.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
Емо кое става кафяво ? междувременно гледах клипове в ю-туб и всичко ми стана ясно интересен беше един клип в които пича почисти всичко по касетата сложи я на везна и тя показа 500 грама и след това я напълни и смени чипа, извадих моята касета сложих я на везна и показа 651 грам, демек ако сметката е верна вътре има 150 грама тонер, тва много ли е или е малко и за колко ли стига ?Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
E, значи може да съм имал късмет с машината на тест копието пише че е на 44 151 интересно що намаляват като принтирам а не се увеличават, вече са 44100. Пише и че са сменени една касета от 2500 и 8 касети по 6000к. и няква скала на некъв фотокондуктор показа 50 % квото и да значиПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
Намалява, щот ти показва живота на барабана. Т.е. фотокондуктораSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Пинтер
Аз гледах и викам да си взема едни от тези модели дали не са скъпи после консумативите http://www.technomarket.bg/products/...et-s405LEXMARK INTERPRET S405
Коментар
-
Re: Пинтер
kluchar написа:Аз гледах и викам да си взема едни от тези модели дали не са скъпи после консумативите http://www.technomarket.bg/products/...et-s405LEXMARK INTERPRET S405Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар