Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

хладилник за кола

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хладилник за кола

Интересува ме някой виждал ли е такова "животно". То че го има има, но къде. Ако някой има някакво инфо да поства.Ще съм благодарен и на сайтове на производители и дилъри с цени и модели.
    Punto SX 1.1 55

в практикер го има, даже го дажат подарък към едно касетофонче мп3 елит
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
    ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Но не очаквай да си охлаждаш бирата. Става да поддържа температурата на предварително охладена бира
      no pain no pain

Коментар

Струва около 40-50лв. но дори не може да поддържа температурата на охладени напитки. Хладилната чанта е за предпочитане.
        BRAVA 1,4 12V
        Nissan Navara

Коментар

В METRO има хладилна чанта с захранване 12V, става идеално за кола.Цената беше 120лв.
          Stilo 1.9 JTD - 115 к.с.

Коментар

аз имам такова от много време,ако го оставиш да поработи 10 минутки и после сложиш студена напитка си държи Т

Коментар

georgiarg написа:
              Струва около 40-50лв. но дори не може да поддържа температурата на охладени напитки. Хладилната чанта е за предпочитане.
              Това не е вярно, може би важи само за някакви евтини китайски ментета по 40-50 лева от Световния търговски център.Миналото лято си купих от Метро Campingaz (142 лева), чудесно работи и изстудява бързо. Доста безшумно работи, въпреки мощния вентилатор, без проблеми поддържа 18 радуса разлика с външната температура (при 28 външна вътре напитките са на 10 градуса, многократно съм мерил температурите). Ако не се отваря често капака постига и 22 гр разлика. Може и да топли (достига до 65 гр при външна температура 10 гр.), има и защита срещу изтощаване на акумулатора.Купих си и адаптор за 220 в, миналата година през септември бях на едни бунгала в Лозенец и ползвах чантата като хладилник, перфектно си работи, вътре се събира (и охлажда) доста голяма диня. Само от това и избих цената, за хладилник се доплащаше 7 лева на ден (20 дена по 7 лева - 140 лева=цената на чантата).Има и втори, пасивен капак и може да се ползва като обикновенна хладилна чанта.Модела се казва Campingaz PowerBox Deluxe 28L, препоръчвам го.http://www.outdoorcampingstore.co.uk...?productID=146
              Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01

Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02

ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Коментар

И аз имам такова хладилниче на 12V и мноо си ме кефи....то е един вентилатор дето поддържа температура а предварително джасаш вътре лед или едни пластмасови кутийки които предварително трябва да замразиш
                Punto HGT - total
                Punto 1.2 16v Sporting - total
                Punto 1.2 - alive
                Toyota celica t23

Коментар

в момента в Технополис има Campingaz за 119 леване знам обаче каква е цената сега в Метро
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
                  X