Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на мокета на Фиат Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смяна на мокета на Фиат Браво

Здравейте,Мокета е прокъсан на няколко места(в краката на шофьора и при задните седалки), та ми хрумна идеята, че може да го сменя със по запазен. Трудна ли е смяната му?На пръв поглед трябва да се махнат седалки, барче и пластмаси около вратите. Ако някой го е правил моля да сподели. Благодаря
    Кара - Фиат Браво, 1.6, 16V, 103 магарета, метални колектори, 1996г. бензин - газ

Не съм го сменял,но съм го махал и трябва да ти кажа,че почти е невъзможно да се свали здрав.Има места на които е лепен.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Сега лятото преди да я вкарам за препоядисване свалих всичко отвътре /колата се караше с една табуретка/ :D Точно така е както си го описал. сваляш седалки, барче, декоративните пластмасови прагове отвърте и гледаш да не би да има някъде копчета около централната конзола. При пунтото мокета не е лепен никъде, за браво/брава не съм наясно.Първо си намери запазен мокет от някоя автоморга и го изпери докато е още хубаво времето, защотото за замяна с обикновен мокет няма да стане, много е трудоемко и едва ли някой тапицер ще се навие, а ако се съгласи да ти го изработи ще ти отреже главата.Поздрави!

Коментар

При типото не е лепен и трябва да се свали и парното или поне конзолата през която минават маркучите за към парното. Може и да се пререже, ама мойто парно така или иначе беше свалено и не стигнах до там.
        ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
        // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Working...
        X