Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кола с БГ регистрация в чужбина.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
coolboby написа:Няма значение шофьора от къде е, всичко е до самосъзнание, но това трябва да е в друга тема вече.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73: Ти май не си наясно за какво иде реч, като решиш да си сменят табелите на автомобила. На мен лично ще ми трябват поне няколко седмици, за да се оправя. Като се замисля, хич не ми се мисли. От друга страна, можеш да си смениш само временния адрес, т.е. напълно законно е да си караш автомобила къдеот поискаш в БГ и не виждам какво недоволстваш. Колкото за твоя авер - може би е трябвало да помисли, преди да го дава на голямо, щото ако данъка му се вижда скъп, не ми се мисли за каското и застраховката. Пък ако беше толкова хитър, що не се премести на документи в някой евтин град, че да плаща по-малко. Сори за офтопика, но просто не се сдържах. Обещавам да не се повтаряВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
jenshen73 написа:coolboby написа:Няма значение шофьора от къде е, всичко е до самосъзнание, но това трябва да е в друга тема вече.
Коментар
-
@nai7: Да не те четем след 2 месеца как са ти изпрали акт за испанските номера??? Не, че ми пука. А на колегата ОТДАВНА му се отговори - 183дни с БГ табела, после - на риск.Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:coolboby написа:Няма значение шофьора от къде е, всичко е до самосъзнание, но това трябва да е в друга тема вече.
Коментар
-
Immortal написа:jenshen73 написа:coolboby написа:Няма значение шофьора от къде е, всичко е до самосъзнание, но това трябва да е в друга тема вече.Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар