"Аз ,брато и аверите" Иначе за взаимстване с някой стар модел италианка ми харесва ,като идея... Берлинета...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Идеи за име на автокъща
Collapse
X
-
Корект/Мечта/Супер/Топ - избягвай неща, които в определен момент от време няма да отговарят на името си - ако ще продаваш само нови коли - Варна Корект си е ок, примерно, но ако ще са стари дараци - ще те направят на гъз, ако някоя трошка се строши малко след като я купят от КоректКарс. Ако ще е втора употреба - Перпетуум Мобиле си е ОКSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Ще ти се стори майтап, но аз бих сложил над входа на автокъщата нещо като арка, навес, и бих я кръстил ’Тунела’. Всеки ще знае за какво да се оглежда като я търси и ще се вижда отдалеч. Може и висок пилон с българското знаме и име ’Флаг’. Трябва да намериш начин да изпъкнеш между безкрайната редица автокъщи.Замисли се че варненци не се срещат на ’топкоректмега’, ’суперултра модерн тюн’, а на ’Козирката’, ’Гюрлата’, ’Часовника’.
Коментар
-
Идеи за име на автокъща
ls1 написа:Ще ти се стори майтап, но аз бих сложил над входа на автокъщата нещо като арка, навес, и бих я кръстил ’Тунела’. Всеки ще знае за какво да се оглежда като я търси и ще се вижда отдалеч. Може и висок пилон с българското знаме и име ’Флаг’. Трябва да намериш начин да изпъкнеш между безкрайната редица автокъщи.Замисли се че варненци не се срещат на ’топкоректмега’, ’суперултра модерн тюн’, а на ’Козирката’, ’Гюрлата’, ’Часовника’.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар