Колеги, дайте идеи за име на автокъща. Правим една в момента във Варна и имам 2-3 дни да измисля нещо...Благодаря предварително!
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Едно антагонистично име от мене: Автокъща Корект или Коректкар, КоректАуто
Жена ми предложи същото, ама има Корект наоколо......за другите може и да помислим
BMW X3 3.0D Aut
Хммм. Някакси не искам да е на латиница името, обачеее може нещо от сорта на автомечта или сбъдната мечта )))))
BMW X3 3.0D Aut
"Белла Белисима" - написано на кирилица. От bella bellissima - Знам,че е по-модерно нещо от английски, но изразът е достатъчно популярен и ако и бизнесът, дай Боже, потръгне различното звучене веднага ще подсеща за коя автокъща става въпрос. Така мисля аз. Не знам защо, но първите, които ми минаха през акъла бяха: "Динамит" и "Джамбазлар" Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
"Белла Белисима" - написано на кирилица. От bella bellissima - Знам,че е по-модерно нещо от английски, но изразът е достатъчно популярен и ако и бизнесът, дай Боже, потръгне различното звучене веднага ще подсеща за коя автокъща става въпрос. Така мисля аз. Не знам защо, но първите, които ми минаха през акъла бяха: "Динамит" и "Джамбазлар" Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Еххх Белисима как ми харесаааааааа Първите , дет са ти минали през акъла ще "взривят" пазара
BMW X3 3.0D Aut
Еххх Белисима как ми харесаааааааа Първите , дет са ти минали през акъла ще "взривят" пазара
Стига бе, аз така си викам на колата Пробвай също нещо като: Класик, Класа или името на някой стар модел Алфа например, може да е на кадем. Страдале, Берлина, Алфетта.
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
По-скоро "Спринт" от старите Алфи.Хем ще има и спортно звучене По прицип всикчите имена за автокъща са ми някак плоски. Не може ли да си сложите име, което няма общо с колите?Вашите инициали или сглобете нещо от имената си...знам ли
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Колеги, дайте идеи за име на автокъща. Правим една в момента във Варна и имам 2-3 дни да измисля нещо...Благодаря предварително!
За създаване на име се плаща патент, дори банките плащат за идея, вие какво искате - ТОП име на аванта. Е, но ти предлагам име авантакис ТОПКАРС или ТОПАУТО, може и ТОПСПРИНТ по примера по-горе. Не ползвай БЕЛИСИМА, невероятно тъпо и тривиално е. Да не говорим, че на болшинството от хората нищо няма да им говори. За БЕЛЛА да не говорим, не продаваш кори за баница. Да не говорим, че ще имаш проблем с патентоването ако го ползваш това БЕЛЛА (а и собственикът е смръдльо, ходи с Първанов да стреля забранени видове).
Първата я пише на латиница, втората на кирилица и е готов Не си говорим за сайт в случая, нали?
Ай мерси от такива дето са под път и над път. Не че е от голямо значение самото име на автокъща (не е някоя баровска кръчма), но на мен тъпо и тривиално ми звучат всички ултра-турбо-супер-мега-топ-имена.
Коментар