мерси! А за джанти отдавна мисля, но там скачам на 1200лв които нямам в момента, пък и ми се ще да отскоча до морето малко преди тях мисля, че ще вредя гърне и прагове :P
много му отива ... Браво без антикрило е много различно от браво със ... ще вдигнеш и аеродинамиката като намалиш завихрянето между другото виж какъв модел видях наскоро, имам още 10-тина снимки на това браво ...
честито и от мен.аз също си сложих на моето но доста по-различно.сега обаче нямам снимки.интересно ми е къде го направи колко ти излезе крайната цена.със всичко-боядисване,монтаж...
ми на мен ми излезе почти без пари взех го от приятел боядисан същия цвят и си го монтирах сам, така че и да ти кажа само ще те объркам я дай снимки на твоя. Случайно някой да знае каде да си намеря прагове Абарт?
Един въпрос в тази връзка - моята кола я взех с монтирано, но след като смених перото на чистачката тя започна да го опира и сега като се движи се чува едно чукане. Има ли възможност да се настрои позицията му така че да го повдигна малко по нагоре спрямо стъклото?
Коментар