Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Идат избори - имате ли глас за продан?????

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Идат избори - имате ли глас за продан?????

Plastex написа:
    мошеника, който ти ги предлага заслужава да бъде наказан-да му ги вземеш и да си гласуваш за кой си щеш?
    Принципно си е така.....
    Dimo_J написа:
    Само по съвест и убеждение съм гласивал винаги досега.НО ако някой изръси едни стотина хиляди евро може да се замисля дали няма да гласувам за пари.
    Е, значи все пак нещата са си на пазарлък.....
    =Rudi= написа:
    ФЕРАРИСТ, мани тия изборни локуми - дай да видим нещо от Монца.
    http://www.facebook.com/media/set/?s...0988425&type=1
    Alfa 156 2.0 TS
    Alfa 156 20VTurbo
    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
    Locost TF1 3.0V6

Коментар

Не, бих гласувал по съвест и убеждение
      Няма по-лесно спечелени пари ... така , както си говорим де, на хартия! Обаче това с плащането се контролира доста осторожно и не мисля, че има такива балами дето да плащат на еди кой си , а той да си гласува както си иска?! Гласувам така, както смятам че ще е угодно за моите деца и внуци, за мен съм се отказал отдавна да мисля. Не ,че съм мазохист, но няма как да стане лесно и бързо. И ако сме толкова обезверени, и смятаме ,че с 50кинта ще забогатеем ... доста ще се проточи цялата работа
      Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
      Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
      http://www.keepfighting.ms

Коментар

Уж се борим против корупцията,но май самите ние я създаваме. А и българина си има начленки на продажничество за съжаление. Сега много хора биха си казали- "Абе айде взимай парите и бягай,кой на кого ги дава 50 лв." E да но все пак един глас е от значение за победа. И да вземе човек тези пари и да гласува,пак може да не спечели съответният кандидат. Аз лично бих гласувал по съвест и убеждение.
        Уважавам тези,които ме уважават!
        Clube do Marea!

Коментар

На кметските избори глаувам само по убеждение... На другите гласувам ако имам време... Преди 4-5 години бих отговорил, че срещу 200-300лв бих продал гласа си, но настоящия кмет на града до толкова спечели доверието ми, а и не само моето, а и на почти цялото население на Пазарджик, че едва ли бих продал гласа си и да гласува срещу него... Града просто се преобрази за 4 години... и се вижда активност не само няколко месеца преди изборите, а през целия мандат... Естествено всичко, както и вота ми си има цена, но мисля, че едва ли ще продам гласа си за под 1500-2000лв, а за 50-100 абсурд, даже бих натопил гласокупувача...Всъщност въпросното преобразяване на града до голяма степен повлия на решението ми да зарежа всичко в София и да се върна "на китай" след 7 години столичанство Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
          M-Benz E 250 TD 150hp
          M-Benz 200d 75 hp
          Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Jimy написа:
            ...Гласувам така, както смятам че ще е угодно за моите деца и внуци, за мен съм се отказал отдавна да мисля.
            Интересно е, колега, защо си престанал да мислиш за себе си... Тия 20 години гласуване май са ни вкарали акъла в главата, наясно сме вече, че тоя/тия които ги избираме са такива на каквито се правят до момента в който ги изберем. Тогава е още по-интересно за какво сме толкова горди с това, че сме неподкупни По-добре е да си плато тоя, дето ще ни граби.
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Идат избори - имате ли глас за продан?????

V.Vencislavov написа:
              Уж се борим против корупцията,но май самите ние я създаваме. А и българина си има начленки на продажничество за съжаление. Сега много хора биха си казали- "Абе айде взимай парите и бягай,кой на кого ги дава 50 лв." E да но все пак един глас е от значение за победа. И да вземе човек тези пари и да гласува,пак може да не спечели съответният кандидат. Аз лично бих гласувал по съвест и убеждение.
              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

И понеже съм ПИЧ, не за пръв път вземам кинти от една партия и ще гласувам за друга

Коментар

На тия избори ще се купуват комисии а не отделни гласове.
                  Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Working...
                  X