Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да се похваля- взех си пунто 1.3 мултиджет

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nikolce написа:
    ъъъ, кажете честито на човека бре Честито, със здраве да си я караш. Перфектната градска кола :D .
    Ами,да.Хайде честито и от мен и със здраве да я караш и да не те ядосва!Кусури сигурно ще има,но при нас това е тръпката.
    PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
    Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!

Коментар

Честито! Безаварийни километри.
      Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Честито колега.Дълги и безавариини километри
        първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
        Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
        Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Ами, честито и от мен Много да й се радваш и да я смениш след някоя годинка пак с Фиат, ей!ПП И ти да ми/ни/ честитиш, май Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
          Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
          Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

emzo написа:
            200-250 000прилича ми на служебнаДа ти е честита и само безаварийни.
            Емзо беше най близо по отношение на километрите, а те са 238 500, и което е най странното волана е като нов, скоростния лост също, седалката също е здрава и почти няма следи по нея. Представете си останалите коли на колко километри са. Говоря за същия модел пунто за да е съпоставимо като материали и скорост на износване. Като гледам някви JTD-та на 80 000 със изтъркани волани.А да ви питам от колко оборота е трябва да пали? Защото върти 3-4 оборота докато запали, не като сталите дизели дето палят от четвърт.Мерси на всички за пожеланията. Аа и ако някой знае откъде да дръпна workshop manual конкретно за МК2B понеже в мануала за МК2 го няма модела с тоя двигател, а половинато джунджурии по мотора не ги знам за какво служат.
            http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
            Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
            FIAT БРАВО 1.2 16v
            ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
            FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

infineon написа:
              Защото върти 3-4 оборота докато запали, не като сталите дизели дето палят от четвърт.
              Абсолютно нормално е това
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Честито ! Много безаварийни километри ти желая !
                681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Сменил ли си маслото и с каквото го дават ли е ?На либрата и смених декември маслото със селения тд вмести с вр-а и се усети как върти малко повече във студовете Иначе честита и безаварийна!
                  Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                  Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                  Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

nasty написа:
                    Сменил ли си маслото и с каквото го дават ли е ?На либрата и смених декември маслото със селения тд вмести с вр-а и се усети как върти малко повече във студовете Иначе честита и безаварийна!
                    Не съм все пак е на 1 ден. Дайте предложения какво масло да и сипяСинтетично или полусинтетика? В книжката инфото е оскъдно на тая тема.
                    FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

кола

Книжка има и на БГ там трябва да пише синтетика ако двигателя е изправен Безавариини километри .
                      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

infineon написа:
                        nasty написа:
                        Не съм все пак е на 1 ден. Дайте предложения какво масло да и сипяСинтетично или полусинтетика? В книжката инфото е оскъдно на тая тема.
                        Аз JTD-то го карам с 5W40 пълна синтетика. Скъпичко е, но пък съм си доволен. Въпрос на лична преценка и съответно на съобразяване със заводските препоръки. Минералното масло според мен е за по-дърти автомобили.
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Честито и от мен! Да ти служи вярно и безпроблемно дълго време Разхода е повече от чудесен
                          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Честито и от мен!
                            Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Честито колега! Със здраве да си я караш! А колкото до разход - с около 0.5 - 1 литър лъже компютъра! Аз с 5 литра минавам 90 - 100 км в града!
                              Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

rebel написа:
                                Честито колега! Със здраве да си я караш! А колкото до разход - с около 0.5 - 1 литър лъже компютъра! Аз с 5 литра минавам 90 - 100 км в града!
                                Искаш да кажеш че компютъра показва по висок разход от реалния?При мен показва 4.5 ама ми се струва че стрелката на горивото много бързо пада надолу.А с какво масло го караш твойто?
                                FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

Working...
                                X