Нещо взе да ми прави номера компютъро.От седмица не знае де му е клавиатурата.Иска рестарт и тогава си я намира.Пробвах със връщане на системата месец назад.Не става.Пробвах със друга клавиатура,пак ми се прави на луд.Клавиатурата ми е вързана със стандартната букса.Взех си преходник към USB да го пробвам,па не ще да я намира.Дайте мозък кода го правя ,че адски ме нерви с това рестариране.Драйвери не можах да намеря из нета за моята клавиатура.Няква си Delux -k9820
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не си намира клавиатурата със стартиране на PC.
Collapse
X
-
Оно да не е нещо некои драйвер да са е скапал и да не ги разпознава ако имаш оргинален диск с драйверите вкарай го и му дай REinstallПровери си буксата на дъното,опитай ако си пазиш оргиналния диск с драйверите на компютъра за дъното да дадеш от него reinstall на всички драйвери вкараи друга клавиатура с същата букса като твоята и ако не стане вече търси причината в самия windows ако е пиратски така се получава Краси
-
Стига де. Драйвери за клавиатура, друсани ли сте?Красьо, имам личен приятел, който ми е и колега в твоя град. Ако те интересува - ще ти дам номера му. Но ако се разровиш във Фейсбука - ни е общ приятел - Марин. Свържи се с него - все ще ти помогне.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Orcinus
Re: Не си намира клавиатурата със стартиране на PC.
krasio_79bs написа:Нещо взе да ми прави номера компютъро.От седмица не знае де му е клавиатурата.Иска рестарт и тогава си я намира.Пробвах със връщане на системата месец назад.Не става.Пробвах със друга клавиатура,пак ми се прави на луд.Клавиатурата ми е вързана със стандартната букса.Взех си преходник към USB да го пробвам,па не ще да я намира.Дайте мозък кода го правя ,че адски ме нерви с това рестариране.Драйвери не можах да намеря из нета за моята клавиатура.Няква си Delux -k9820
Коментар
-
Re: Не си намира клавиатурата със стартиране на PC.
Orcinus написа:krasio_79bs написа:Нещо взе да ми прави номера компютъро.От седмица не знае де му е клавиатурата.Иска рестарт и тогава си я намира.Пробвах със връщане на системата месец назад.Не става.Пробвах със друга клавиатура,пак ми се прави на луд.Клавиатурата ми е вързана със стандартната букса.Взех си преходник към USB да го пробвам,па не ще да я намира.Дайте мозък кода го правя ,че адски ме нерви с това рестариране.Драйвери не можах да намеря из нета за моята клавиатура.Няква си Delux -k9820
Коментар
-
Orcinus
Омазал се е уина или биоса, според мен, особено щом се касае за хардуерно включена физически клавиатура, а не за такава с блутуут връзка (примерно). Щом си пробвал и с друга, определено проблемацията не идва от самата клавиатура, едва ли са и пинчетата на входа, щом и с USB-клавиатура или преходник става същото. Залагам, че си с XP, няма да ти помогне измисления му систем ристор. По-скоро почисти регистрите, после рестартирай без клавиатура вързана, влез в уин и изключи после само с мишока. След това вържи пак клавиатурата, стартирай, влез в биос, дай му дефолтни настройки, пак рестарт и след това виж дали проблемът ще се прояви отново. Така успявам на тази служебна машина да спра досадния, описан и от теб дефект, за поне няколко десетки рестарта.
Коментар
-
Определено послушай колегата за биоса, имал съм същия проблем и се оправи с рестартирване на биос(само че отварях компота и от там го реснах). Ако незнаеш как се прави тази операция, по-добре не я прави, че може да направиш някоя беля!П.П: А при самото включване на компютъра клавиатурата индикира ли, че работи?(лампичките светкат ли?)
Коментар
-
Ново развитие по темата.В събота преинсталиран Уиндоуса.Пак греда.Не си намира клавиатурата и туй то.В неделя му обнових и биос-а.Сложих най-новият такъв изтеглен от сайта на производителят и пак греда.Някакви други идеи.В момента не ми дават парици за спецове,че ме чака гражданска,преглед и едни други по спешни разходи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар