Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не си намира клавиатурата със стартиране на PC.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не си намира клавиатурата със стартиране на PC.

Нещо взе да ми прави номера компютъро.От седмица не знае де му е клавиатурата.Иска рестарт и тогава си я намира.Пробвах със връщане на системата месец назад.Не става.Пробвах със друга клавиатура,пак ми се прави на луд.Клавиатурата ми е вързана със стандартната букса.Взех си преходник към USB да го пробвам,па не ще да я намира.Дайте мозък кода го правя ,че адски ме нерви с това рестариране.Драйвери не можах да намеря из нета за моята клавиатура.Няква си Delux -k9820
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Оно да не е нещо некои драйвер да са е скапал и да не ги разпознава ако имаш оргинален диск с драйверите вкарай го и му дай REinstallПровери си буксата на дъното,опитай ако си пазиш оргиналния диск с драйверите на компютъра за дъното да дадеш от него reinstall на всички драйвери вкараи друга клавиатура с същата букса като твоята и ако не стане вече търси причината в самия windows ако е пиратски така се получава Краси

Коментар

Стига де. Драйвери за клавиатура, друсани ли сте?Красьо, имам личен приятел, който ми е и колега в твоя град. Ако те интересува - ще ти дам номера му. Но ако се разровиш във Фейсбука - ни е общ приятел - Марин. Свържи се с него - все ще ти помогне.
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Благодаря за помощта.Стиляне,види ми се дребен проблема да го занимавам Марин.За сега ще го рестартвам,па някой ден като ме стегне ще го преинсталирам.Приемам и други идеи.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Re: Не си намира клавиатурата със стартиране на PC.

krasio_79bs написа:
          Нещо взе да ми прави номера компютъро.От седмица не знае де му е клавиатурата.Иска рестарт и тогава си я намира.Пробвах със връщане на системата месец назад.Не става.Пробвах със друга клавиатура,пак ми се прави на луд.Клавиатурата ми е вързана със стандартната букса.Взех си преходник към USB да го пробвам,па не ще да я намира.Дайте мозък кода го правя ,че адски ме нерви с това рестариране.Драйвери не можах да намеря из нета за моята клавиатура.Няква си Delux -k9820
          И като си я намери при какви обстоятелства си я губи? И при мен на една служебна машина след някое мигване на тока после трябва втори рестарт, за да я засече, но после няма проблеми. В моя случай е дебело омазано XP.

Коментар

Re: Не си намира клавиатурата със стартиране на PC.

Orcinus написа:
            krasio_79bs написа:
            И като си я намери при какви обстоятелства си я губи? И при мен на една служебна машина след някое мигване на тока после трябва втори рестарт, за да я засече, но после няма проблеми. В моя случай е дебело омазано XP.
            Не си я губи и цял ден да работи машината.Изключа ли го иска рестарт за да я открие.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Омазал се е уина или биоса, според мен, особено щом се касае за хардуерно включена физически клавиатура, а не за такава с блутуут връзка (примерно). Щом си пробвал и с друга, определено проблемацията не идва от самата клавиатура, едва ли са и пинчетата на входа, щом и с USB-клавиатура или преходник става същото. Залагам, че си с XP, няма да ти помогне измисления му систем ристор. По-скоро почисти регистрите, после рестартирай без клавиатура вързана, влез в уин и изключи после само с мишока. След това вържи пак клавиатурата, стартирай, влез в биос, дай му дефолтни настройки, пак рестарт и след това виж дали проблемът ще се прояви отново. Така успявам на тази служебна машина да спра досадния, описан и от теб дефект, за поне няколко десетки рестарта.

Коментар

Определено послушай колегата за биоса, имал съм същия проблем и се оправи с рестартирване на биос(само че отварях компота и от там го реснах). Ако незнаеш как се прави тази операция, по-добре не я прави, че може да направиш някоя беля!П.П: А при самото включване на компютъра клавиатурата индикира ли, че работи?(лампичките светкат ли?)
                Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Ново развитие по темата.В събота преинсталиран Уиндоуса.Пак греда.Не си намира клавиатурата и туй то.В неделя му обнових и биос-а.Сложих най-новият такъв изтеглен от сайта на производителят и пак греда.Някакви други идеи.В момента не ми дават парици за спецове,че ме чака гражданска,преглед и едни други по спешни разходи.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

USB клавиатура за 10 лв. Без преходник, обикновено USB.
                    Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

simeon3000 написа:
                      USB клавиатура за 10 лв. Без преходник, обикновено USB.
                      Само тоя вариант не съм пробвал.И него ще тествам довечера.
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

За настолен комп ли става дума?Ако е така премахни батерията на дъното за около една цигара време.
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                          За настолен комп ли става дума?Ако е така премахни батерията на дъното за около една цигара време.
                          Настолен.Ще опитам и това като вариант.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Провери и за вирус. Едва ли си форматирал целия хард при инсталацията.

Коментар

smbdie написа:
                              Провери и за вирус. Едва ли си форматирал целия хард при инсталацията.
                              "С" е на пълно форматиране,не на бързо.Ама чак па целия хард. Нема да стане тая.Ще ми замине колекцията от палави филми.Пазарих нова клавиатура със директен УСБ вход.Ще я мъча след има няма 20 минути.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                              X