Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги, помогнете ми със съвет или препоръка

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги, помогнете ми със съвет или препоръка

Колеги!Имам нужда от помощ. Доста време вече съм в този форум и знам, че не отстъпва на форума на българските мамици. Там ме е срам да задам подобен въпрос по ред причини, но най-вече щот съм мъж. Та каква е нуждата ми от помощ. Вече съм в доста напреднала възраст (хм, или поне така се чувствам). И имам чувството, че не успявам да наваксам на скоростта и желанията на нежната ми половинка. Моля Ви, дайте съвети, практически методики и изпитани средства да успявам да устискам поне до края на желаенето на моята половинка. Приемам всякакви съвети и изпитани тактики, но без химия и напиване до припадък - искам и аз да помня нещо на сутринта.
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Купи си помощни материали
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Започни да спортуваш, въпреки напредналата възраст, т.е. вдигни си тонуса. Заседналия живот който водим, разказва играта на всичко.

Коментар

Mupo написа:
        Започни да спортуваш, въпреки напредналата възраст, т.е. вдигни си тонуса. Заседналия живот който водим, разказва играта на всичко.
        +1 за съвета @ele: -1. Не искаме химия.
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Жен-шен не помага. а? :DКато ти чета останалите мнения - пръстите и езика във форума добре ги ползваш - защо не пробваш и с нея? Романтиката също действа - цветенца, свещички, бонбони, смях....за да докараш една жена до задоволителен край - ти трябва силно начало. П.С. Ти нали за това питаше, а не за обикаляне по моловете?
          Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

jenshen73, проблемът ти е решим много лесно - давай да си сменим жените, че у нас е точно обратното Или отивайте заедно в най-близкия магазин за "играчки". Изборът в днешно време е голям, а кефът гарантиран.
            Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Ако пушиш - спирането на цигарите е едно добро начало.Също смъкването на даже само 5кг.СЕДМИЦА на чист въздух и спокойствие (ама не да копаш лозето нали).Особено първите две могат да ти смъкнат 5 години от гърба.В кръга на шегата, следвай мотото ’вкарваш, изкарваш, ако се налага - повтаряш, останалото е женска алчност’ П.П. Страх ме е Ники Секса като види тая тема какъв реферат ще напише

Коментар

Re: Колеги, помогнете ми със съвет или препоръка

jenshen73 написа:
                Колеги!Имам нужда от помощ.
                Е такава тема им дай на колегите и гледай какво става! Иначе по темата, завърти се на някой и друг плаж на Кабакум под свободния, новата реколта "студентки" ще е там по плажа, няма начин да не ти се дотакова кат на куцо магаре, поне временно ще забравиш за умората
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Re: Колеги, помогнете ми със съвет или препоръка

Plastex написа:
                  jenshen73 написа:
                  Колеги!Имам нужда от помощ.
                  Е такава тема им дай на колегите и гледай какво става! Иначе по темата, завърти се на някой и друг плаж на Кабакум под свободния, новата реколта "студентки" ще е там по плажа, няма начин да не ти се дотакова кат на куцо магаре, поне временно ще забравиш за умората
                  Мисля, че колегата питаше за друго, но както и да е Прочети това. Може да посетиш и доктор, ако не те е срам :D + презерватива ще ти помогне(ама ще ти убие и удоволствието..)П.П1: Питай и във форума на мамите, няма нищо срамно, че си мъж! Те поне може да издадат някоя друга тайна П.П2: Хвана ме срам
                  Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Наистина си в доста напреднала възраст :D . Но все още има спасение за теб и затова ще ти издам тайната: когато преди няколко години (бях точно на твоята възраст) отслабнах с 15 кг., с изненада установих, че са се върнали вече позабравени усещания, желания и възможности. Опитай! Мога да ти дам и моята рецепта за постепенно и трайно сваляне на 15 кг. Не се бъзикам, имам такава рецепта, безотказна е.
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Не мой така наборе! Единственото нещо, което ме кара да пиша това е, че въобще не мисля, че възрастта е фактор. Струва ми се, че е временно явление и бих го отдал единствено на преумора и стрес. Една СПА почивка е добро начало... А за жените - то е ясно - трябва да се подхожда стратегически - нито една крепост не е паднала без "артилерийска подготовка" - наблегни на това - другото е хамалогия!
                      Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

Слънце, въздух, онанизъмздрав и бодър организъм
                        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                        Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

snake написа:
                          ...Мога да ти дам и моята рецепта за постепенно и трайно сваляне на 15 кг. Не се бъзикам, имам такава рецепта, безотказна е.
                          Да не е оная, дето ти пускат да те гони голям негър, че който е по-дебеличък не може да му избяга по 15-20 дена...
                          NikMar написа:
                          Слънце, въздух, онанизъм
                          Ааааа! Колеги! Дайте да се разберем, никво лъскане на бастуна. Тук сме сериозен форум, какви са тия предложения?! Само дълбока есенна оран и никви икономии на суровини и материали!
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Аз засега съвети няма да давам, само ще се вслушвам в тях Все едно аз съм пуснал темата С единствената разлика, че при мен и положенето с нежнИТЕ половинкИ е малко по-различно (Това си има и плюсове, и минуси)Сетих се за една реплика от филма "Лоши момчета":-Женшен, лесно е да си женен. Трябва да задоволяваш само една жена!

Коментар

Plastex написа:
                              snake написа:
                              ...Мога да ти дам и моята рецепта за постепенно и трайно сваляне на 15 кг. Не се бъзикам, имам такава рецепта, безотказна е.
                              Да не е оная, дето ти пускат да те гони голям негър, че който е по-дебеличък не може да му избяга по 15-20 дена...
                              Не. Имам съвсем сериозен, успешно изпитан от мен и още няколко човека, метод за отслабване. Свързан е само с постепенна и безболезнена промяна на хранителните навици. Ако някой наистина го интересува, ще му го изпратя като файл.
                              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
                              X