Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги, помогнете ми със съвет или препоръка

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

jenshen73 написа:
    Всъщност не питах за моловете, но близко - за финансовото свършване - общо взето все финиширвам преди да е финиширал мерака на жената
    Рецептата е всеки ден да финишираш. За една седмица ще си готов за Doctor Adventures.То е ясно, че като клатиш по 1 път на 4-5 дни няма как да станат нещата. Нормално си е.Не че и така не става, ама що тря6ва да се мъчиш. Та ако случайно си на такъв график про6вай друго - нека ти направи свирка, свърши си, пък втория път си действай спокойно.И един въпрос, за какво време става въпрос все пак? От скромния ми опит знам, че на повечето са им достатъчни 3-4 минути, така че про6лема можеда не е в те6. lovehoneу точка co точка uk Ето един изпитан сайт, нещата идват за 2-4 дни, около 12лв. доставка.Малко вдигнаха цените, ама пак е поне 3 пъти по-евтин сравнение с 6ългарските сайтове.п.с. преди време 6ях пуснал линк към този сайт и го изтриха, явно да не смущава детската аудитория, затова го давам така.
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Re: Колеги, помогнете ми със съвет или препоръка

jenshen73 написа:
      Колеги!Имам нужда от помощ. Доста време вече съм в този форум и знам, че не отстъпва на форума на българските мамици. Там ме е срам да задам подобен въпрос по ред причини, но най-вече щот съм мъж. Та каква е нуждата ми от помощ. Вече съм в доста напреднала възраст (хм, или поне така се чувствам). И имам чувството, че не успявам да наваксам на скоростта и желанията на нежната ми половинка. Моля Ви, дайте съвети, практически методики и изпитани средства да успявам да устискам поне до края на желаенето на моята половинка. Приемам всякакви съвети и изпитани тактики, но без химия и напиване до припадък - искам и аз да помня нещо на сутринта.
      Колега,дано не бъркам но ми се струва,че тая тема е майтап.A ако не е нали знаеш,че винаги можеш да гониш мацки/къш-къш от тук/ :D Пак казвам,че ми се струва базик.Ако бъркам се извинявам.
      Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

nnikin_n написа:
        Колега,дано не бъркам но ми се струва,че тая тема е майтап.A ако не е нали знаеш,че винаги можеш да гониш мацки/къш-къш от тук/ :D Пак казвам,че ми се струва базик.Ако бъркам се извинявам.
        Ми той човека си написа, че говори за финансово свършване, ама кой да чете между редовете Във всеки бъзик обаче има доза истина. Нали, Женшене?

Коментар

Батенце ако й говориш за компютри нема как да стане Сори за бъзика ама не се сдържах.Дето ти разправяха по нагоре зачестяваш просто,всеки ден по една пушка и след седмица ще си машина.Накрая ше го докараш до там да вика "спри не мога повече"
          Bravo 1.2 16v
          Lancia Dedra 1.8 16v
          Suzuki GSXR250R

Коментар

PREDATORst написа:
            ...Дето ти разправяха по нагоре зачестяваш просто,всеки ден по една пушка и след седмица ще си машина.Накрая ше го докараш до там да вика "спри не мога повече"
            Абе човека ти разправя, че му искат всеки ден по един кожух от норка и по 2 парфюма по 80 лв, бижутата отделно.
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Plastex написа:
              PREDATORst написа:
              ...Дето ти разправяха по нагоре зачестяваш просто,всеки ден по една пушка и след седмица ще си машина.Накрая ше го докараш до там да вика "спри не мога повече"
              Абе човека ти разправя, че му искат всеки ден по един кожух от норка и по 2 парфюма по 80 лв, бижутата отделно.
              Не ми се праи и ти!ми си прочети предните постове.Че и от неговите първи постове за тва си иде реч.Ти като ходиш в мола с химии ли успяваш да устискаш
              Bravo 1.2 16v
              Lancia Dedra 1.8 16v
              Suzuki GSXR250R

Коментар

Абе то и за финансовото свършване рецептата е лесна - пращаш я да работи и каквото си изкара - това е.
                Ex Fiat 126P
                Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                Alfa Romeo 147 1.6 TS
                Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

trace написа:
                  Абе то и за финансовото свършване рецептата е лесна - пращаш я да работи и каквото си изкара - това е.
                  Bravo 1.2 16v
                  Lancia Dedra 1.8 16v
                  Suzuki GSXR250R

Коментар

PREDATORst написа:
                    Не ми се праи и ти!ми си прочети предните постове.Че и от неговите първи постове за тва си иде реч.Ти като ходиш в мола с химии ли успяваш да устискаш
                    Абе прав си, че отначало бях доста зает с други неща и не схванах същността на проблема, ама после си викам тва фиатаджия да не чука кат къртач от по-големите е напълно невъзможно!

Коментар

Колеги, помогнете ми със съвет или препоръка

Цялата ни цивилизация се крепи на желанието на жените да имат все повече и все по-ненужни неща ....Още в древни времена съм сигурен , че когато първите ловци са убивали в повече животни , са пожелавали да ги споделят с ближните от племето . Но са се струпали партньорките им на поляната пред пещерата и се е появил ,, излишъкът ’’ като икономическа категория , а като такъв той предполага натурална размяна...
                      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Plastex написа:
                        PREDATORst написа:
                        Абе прав си, че отначало бях доста зает с други неща и не схванах същността на проблема, ама после си викам тва фиатаджия да не чука кат къртач от по-големите е напълно невъзможно!
                        Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                        Bravo 1.2 16v
                        Lancia Dedra 1.8 16v
                        Suzuki GSXR250R

Коментар

Румен_Хинчев написа:
                          ...Но са се струпали партньорките им на поляната пред пещерата и се е появил ,, излишъкът ’’ като икономическа категория , а като такъв той предполага натурална размяна...
                          Да, ставало е все по-трудно да замениш плячка срещу секс със странични.

Коментар

jenshen73 написа:
                            rebel написа:
                            Жен-шен не помага. а? :DКато ти чета останалите мнения - пръстите и езика във форума добре ги ползваш - защо не пробваш и с нея? Романтиката също действа - цветенца, свещички, бонбони, смях....за да докараш една жена до задоволителен край - ти трябва силно начало. П.С. Ти нали за това питаше, а не за обикаляне по моловете?
                            Аз добре ползвам и всички останали инструменти. Женшена като помощно средство за каквото и да е - е голяма измислица - много трябва да си вярващ или "тибетец", че да действа. От кафето за събуждане и от червеното вино за възбуждане - по-добро няма Всъщност не питах за моловете, но близко - за финансовото свършване - общо взето все финиширвам преди да е финиширал мерака на жената
                            Larii написа:
                            Първо си направи едно изследване да видиш какво ти е нивото на тестостерон ! Ако са ти ниски и да отслабнеш пак няма да има резултат!
                            Като ми гледаш тестостеронено олисялата глава на аватара, що мислиш, че тестостерона ми не е на HIGH-MAX?
                            Е ми ти си знаеш,щом знаеш какви нива на тестостерон имаш евалата! Но в България 40% от мъжете са с проблеми с потентноста но просто всеки си мълчи!
                            Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

nnikin_n написа:
                              jenshen73 написа:
                              Колеги!Имам нужда от помощ. Доста време вече съм в този форум и знам, че не отстъпва на форума на българските мамици. Там ме е срам да задам подобен въпрос по ред причини, но най-вече щот съм мъж. Та каква е нуждата ми от помощ. Вече съм в доста напреднала възраст (хм, или поне така се чувствам). И имам чувството, че не успявам да наваксам на скоростта и желанията на нежната ми половинка. Моля Ви, дайте съвети, практически методики и изпитани средства да успявам да устискам поне до края на желаенето на моята половинка. Приемам всякакви съвети и изпитани тактики, но без химия и напиване до припадък - искам и аз да помня нещо на сутринта.
                              Ники, ти не пиши в тая тема, че професията ти пречи Много бързо ме изхваща - едва три страници съвети са, а и кукички бях пуснал една-две... ...@PREDATORst: Запомни от батко си - куче от салам и жена от секс не се страхуват!
                              Immortal написа:
                              ...Във всеки бъзик обаче има доза истина. Нали, Женшене?
                              Винаги. Мъдростта си е мъдрост, кой съм аз да отричам. Но да, за хората, които са си направили труда да ме опознаят - истината и бъзика в темата излязоха твърде бързо наяве. Мерси на колегите, които пожелаха да помогнат, а и на колежките с акъла, но... както българина казва - язе акъл си имам - друго ми требе Поздрави и усмихната вечер!
                              Steliyan's Life!
                              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Градски, две неща ще ти кажа. Първото е да си припомниш приказката за лъжливото овчарче. Утре ще питаш за нещо, този път ще е сериозно и тогава доста хора ще си припомнят тази тема.И второто е нещо в което съм твърдо убеден. Съдбата може да бъде голяма кучка и помни като стадо слонове. Да не стане така след някой и друг месец да препрочиташ темата, тоя път без ехидна усмивка на лицето.Ай жив и здрав.

Коментар

Working...
                                X