jenshen73 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги, помогнете ми със съвет или препоръка
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
-
Re: Колеги, помогнете ми със съвет или препоръка
jenshen73 написа:Колеги!Имам нужда от помощ. Доста време вече съм в този форум и знам, че не отстъпва на форума на българските мамици. Там ме е срам да задам подобен въпрос по ред причини, но най-вече щот съм мъж. Та каква е нуждата ми от помощ. Вече съм в доста напреднала възраст (хм, или поне така се чувствам). И имам чувството, че не успявам да наваксам на скоростта и желанията на нежната ми половинка. Моля Ви, дайте съвети, практически методики и изпитани средства да успявам да устискам поне до края на желаенето на моята половинка. Приемам всякакви съвети и изпитани тактики, но без химия и напиване до припадък - искам и аз да помня нещо на сутринта.Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
nnikin_n написа:Колега,дано не бъркам но ми се струва,че тая тема е майтап.A ако не е нали знаеш,че винаги можеш да гониш мацки/къш-къш от тук/ :D Пак казвам,че ми се струва базик.Ако бъркам се извинявам.
Коментар
-
Батенце ако й говориш за компютри нема как да стане Сори за бъзика ама не се сдържах.Дето ти разправяха по нагоре зачестяваш просто,всеки ден по една пушка и след седмица ще си машина.Накрая ше го докараш до там да вика "спри не мога повече"Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
PREDATORst написа:...Дето ти разправяха по нагоре зачестяваш просто,всеки ден по една пушка и след седмица ще си машина.Накрая ше го докараш до там да вика "спри не мога повече"Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:PREDATORst написа:...Дето ти разправяха по нагоре зачестяваш просто,всеки ден по една пушка и след седмица ще си машина.Накрая ше го докараш до там да вика "спри не мога повече"Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
PREDATORst написа:Не ми се праи и ти!ми си прочети предните постове.Че и от неговите първи постове за тва си иде реч.Ти като ходиш в мола с химии ли успяваш да устискашAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Колеги, помогнете ми със съвет или препоръка
Цялата ни цивилизация се крепи на желанието на жените да имат все повече и все по-ненужни неща ....Още в древни времена съм сигурен , че когато първите ловци са убивали в повече животни , са пожелавали да ги споделят с ближните от племето . Но са се струпали партньорките им на поляната пред пещерата и се е появил ,, излишъкът ’’ като икономическа категория , а като такъв той предполага натурална размяна...FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Plastex написа:PREDATORst написа:Не ми се праи и ти!ми си прочети предните постове.Че и от неговите първи постове за тва си иде реч.Ти като ходиш в мола с химии ли успяваш да устискашBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:...Но са се струпали партньорките им на поляната пред пещерата и се е появил ,, излишъкът ’’ като икономическа категория , а като такъв той предполага натурална размяна...Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
jenshen73 написа:rebel написа:Жен-шен не помага. а? :DКато ти чета останалите мнения - пръстите и езика във форума добре ги ползваш - защо не пробваш и с нея? Романтиката също действа - цветенца, свещички, бонбони, смях....за да докараш една жена до задоволителен край - ти трябва силно начало. П.С. Ти нали за това питаше, а не за обикаляне по моловете?Larii написа:Първо си направи едно изследване да видиш какво ти е нивото на тестостерон ! Ако са ти ниски и да отслабнеш пак няма да има резултат!Fiat Stilo 1.9 JTD
Коментар
-
nnikin_n написа:jenshen73 написа:Колеги!Имам нужда от помощ. Доста време вече съм в този форум и знам, че не отстъпва на форума на българските мамици. Там ме е срам да задам подобен въпрос по ред причини, но най-вече щот съм мъж. Та каква е нуждата ми от помощ. Вече съм в доста напреднала възраст (хм, или поне така се чувствам). И имам чувството, че не успявам да наваксам на скоростта и желанията на нежната ми половинка. Моля Ви, дайте съвети, практически методики и изпитани средства да успявам да устискам поне до края на желаенето на моята половинка. Приемам всякакви съвети и изпитани тактики, но без химия и напиване до припадък - искам и аз да помня нещо на сутринта.Immortal написа:...Във всеки бъзик обаче има доза истина. Нали, Женшене?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Градски, две неща ще ти кажа. Първото е да си припомниш приказката за лъжливото овчарче. Утре ще питаш за нещо, този път ще е сериозно и тогава доста хора ще си припомнят тази тема.И второто е нещо в което съм твърдо убеден. Съдбата може да бъде голяма кучка и помни като стадо слонове. Да не стане така след някой и друг месец да препрочиташ темата, тоя път без ехидна усмивка на лицето.Ай жив и здрав.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар