Епа прати да го видим
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги, помогнете ми със съвет или препоръка
Collapse
Заключена тема
X
X
-
snake написа:Не. Имам съвсем сериозен, успешно изпитан от мен и още няколко човека, метод за отслабване. Свързан е само с постепенна и безболезнена промяна на хранителните навици. Ако някой наистина го интересува, ще му го изпратя като файл.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Няма проблем. Ще изпратя файла на всеки, който го иска. Но трябва да ви предупредя, че няма да намерите нищо сензационно там и не очаквайте чудеса. Свалянето става бавно, по малко повече от килограм на месец. 15 кг. се свалят за около година, но затова пък - за дълго, бих казал завинаги. И успехът зависи само от вас .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Няма проблем. Ще изпратя файла на всеки, който го иска. Но трябва да ви предупредя, че няма да намерите нищо сензационно там и не очаквайте чудеса. Свалянето става бавно, по малко повече от килограм на месец. 15 кг. се свалят за около година, но затова пък - за дълго, бих казал завинаги. И успехът зависи само от вас .Fiat Marea 1.9 JTD
Коментар
-
Immortal написа:Ся не разбрах в таз тема ще отслабваме ли (Венко, прати и на мене, че имам нужда ), или ще вдигаме самолета и ще летим?!?
Коментар
-
Mupo написа:Започни да спортуваш, въпреки напредналата възраст, т.е. вдигни си тонуса. Заседналия живот който водим, разказва играта на всичко.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
А аз признавам, че след второто сваляне на 15 кг. се почувствах нов човек, във всяко едно отношение. Дори от известно време ми се върти мисълта да сваля още 5-10 кг., да видим дали пък няма да започна да се подмладявам като Бенджамин Бътън . Може и коса да ми поникне отново .Между другото, преди години ми попадна теорията на един руснак, според когото, ако периодично поставяме организма си във физически стрес, причинен от изтощителни физически натоварвания или гладуване, можем да доживеем и да бъдем здрави до 100+ години. И да забавим стареенето многократно, на 100 да изглеждаме както на 50 г. Звучи смешно и налудничаво, но кой знае.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Съкратих го малко и го копирам направо тук. Успех !Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
willow75bg написа:Иначе за мен всичко е СТРЕС и сиво ежедневие.Като се откъсна от "нормолната" обстановка ставам съвсем различен.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
rebel написа:Жен-шен не помага. а? :DКато ти чета останалите мнения - пръстите и езика във форума добре ги ползваш - защо не пробваш и с нея? Романтиката също действа - цветенца, свещички, бонбони, смях....за да докараш една жена до задоволителен край - ти трябва силно начало. П.С. Ти нали за това питаше, а не за обикаляне по моловете?Larii написа:Първо си направи едно изследване да видиш какво ти е нивото на тестостерон ! Ако са ти ниски и да отслабнеш пак няма да има резултат!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар