Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги, помогнете ми със съвет или препоръка

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Епа прати да го видим
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

И на мен ще ми е нужен,че коремчето все по упорито се задържа.Но диетата или каквото и да е там трябва да включва биричка задължително.

Коментар

snake написа:
        Не. Имам съвсем сериозен, успешно изпитан от мен и още няколко човека, метод за отслабване. Свързан е само с постепенна и безболезнена промяна на хранителните навици. Ако някой наистина го интересува, ще му го изпратя като файл.
        Давай насам, колега, че и аз като мъжката горила само наддавам и отдавна съм забравил какво е да си само 100 кг Мъчих се да отслабвам сума и време, никакъв ефект, та си викам аз пък защо ли не се нацепя като Шварценегер, къде по-лесно става...
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Няма проблем. Ще изпратя файла на всеки, който го иска. Но трябва да ви предупредя, че няма да намерите нищо сензационно там и не очаквайте чудеса. Свалянето става бавно, по малко повече от килограм на месец. 15 кг. се свалят за около година, но затова пък - за дълго, бих казал завинаги. И успехът зависи само от вас .
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
            Няма проблем. Ще изпратя файла на всеки, който го иска. Но трябва да ви предупредя, че няма да намерите нищо сензационно там и не очаквайте чудеса. Свалянето става бавно, по малко повече от килограм на месец. 15 кг. се свалят за около година, но затова пък - за дълго, бих казал завинаги. И успехът зависи само от вас .
            Пращай колега , че дрехите омаляха! :D
            Fiat Marea 1.9 JTD

Коментар

Ся не разбрах в таз тема ще отслабваме ли (Венко, прати и на мене, че имам нужда ), или ще вдигаме самолета и ще летим?!?

Коментар

Immortal написа:
                Ся не разбрах в таз тема ще отслабваме ли (Венко, прати и на мене, че имам нужда ), или ще вдигаме самолета и ще летим?!?
                Нали казват,че от тук се почвало.Като наредиш плочките по корема и лятото не можеш се оттърва дори и да искаш. Иначе за мен всичко е СТРЕС и сиво ежедневие.Като се откъсна от "нормолната" обстановка ставам съвсем различен.

Коментар

Съкратих го малко и го копирам направо тук. Успех !Всъщност съкратих всичко, защото явно не му е тук мястото. Който прочел, прочел. Ако някой се интересува наистина - на ЛС.

Коментар

Immortal написа:
                    Важното е да не се возиш

Коментар

Mupo написа:
                      Започни да спортуваш, въпреки напредналата възраст, т.е. вдигни си тонуса. Заседналия живот който водим, разказва играта на всичко.
                      Подкрепям........движение, спорт, засилен контрол на всичко което влиза през устата, както и в белите дробове.....и въпреки че човек е перфектното доказателство за това колко извращения по жизнените си системи може да нанесе един от видовете на земята, нещата може и да не се получат някак си веднага......П.П - не всеки би пуснал такава тема, лично аз признавам си че не бих.....
                      Alfa 156 2.0 TS
                      Alfa 156 20VTurbo
                      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                      Locost TF1 3.0V6

Коментар

А аз признавам, че след второто сваляне на 15 кг. се почувствах нов човек, във всяко едно отношение. Дори от известно време ми се върти мисълта да сваля още 5-10 кг., да видим дали пък няма да започна да се подмладявам като Бенджамин Бътън . Може и коса да ми поникне отново .Между другото, преди години ми попадна теорията на един руснак, според когото, ако периодично поставяме организма си във физически стрес, причинен от изтощителни физически натоварвания или гладуване, можем да доживеем и да бъдем здрави до 100+ години. И да забавим стареенето многократно, на 100 да изглеждаме както на 50 г. Звучи смешно и налудничаво, но кой знае.

Коментар

snake написа:
                          Съкратих го малко и го копирам направо тук. Успех !
                          Благодаря ти много, колега, струва ми се логично човек да свали по твоята система, леко вкючване на волята и не може да няма ефект. Не е възможно нищо от странният случай на Бенжамин Бътън да не е вярно, така, че със сигурност е допустимо човек да започне да се подмладява, дори и да не е с кой знае колко бързи темпове Започнах да се притеснявам за колегата @jenshen73, да не би все пак да е направил грешката да пусне темата и при мамите и сега да го тестват някъде из скритите кътчета на Побитите камъни, къде точно губи мощност.
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

willow75bg написа:
                            Иначе за мен всичко е СТРЕС и сиво ежедневие.Като се откъсна от "нормолната" обстановка ставам съвсем различен.
                            Ето това е ИСТИНАТА! ЦЯЛАТА истина!Разнообразие му е мамата...
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Първо си направи едно изследване да видиш какво ти е нивото на тестостерон ! Ако са ти ниски и да отслабнеш пак няма да има резултат!
                              Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

rebel написа:
                                Жен-шен не помага. а? :DКато ти чета останалите мнения - пръстите и езика във форума добре ги ползваш - защо не пробваш и с нея? Романтиката също действа - цветенца, свещички, бонбони, смях....за да докараш една жена до задоволителен край - ти трябва силно начало. П.С. Ти нали за това питаше, а не за обикаляне по моловете?
                                Аз добре ползвам и всички останали инструменти. Женшена като помощно средство за каквото и да е - е голяма измислица - много трябва да си вярващ или "тибетец", че да действа. От кафето за събуждане и от червеното вино за възбуждане - по-добро няма Всъщност не питах за моловете, но близко - за финансовото свършване - общо взето все финиширвам преди да е финиширал мерака на жената
                                Larii написа:
                                Първо си направи едно изследване да видиш какво ти е нивото на тестостерон ! Ако са ти ниски и да отслабнеш пак няма да има резултат!
                                Като ми гледаш тестостеронено олисялата глава на аватара, що мислиш, че тестостерона ми не е на HIGH-MAX?
                                Steliyan's Life!
                                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
                                X