...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хубаво озвучение в колата?
Collapse
X
-
виж к’во за тия пари избий си от главата, че ще имаш саунд! ако ги нямаш сега поне вземи хубаво ЦД има добри Пайнери за по 200-250 лв, пък в последствие ще добавяш.Казвам ти от личен опит. И аз исках да мина с 200-300 лв, но впоследствие стигнах до 800 даже и малко отгоре Е спор няма, че в момента музиката в колата ми е мн добра - качествен и чист звук, добре балансиран и доста силен за слушане В КОЛАТА !Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Ами аз се возех в едно такси, на фирмата Йес & Йелоу, колата мисля шевролет беше, там имаше невероятен стерео звук, но наистина стерео. Момчето каза, че нищо не е пипано. Две колонки на таблото и две колконки отзад - всичко оригинално, нищо допълнително монтирано!!! Но звука наистина си беше стерео!!! По скоро такъв ефект търси колегата sven, а и аз деTipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Коментар
-
Sven- кажи последно какво искаш да е- стерео или да има сила. Ако искаш да е стерео си вземи едно СД 4х50В и маркови колонки (разликата между марковите и ментетата е меко казано огромна, казвам го от личен опит). А пък ако искаш да е силна музиката сложи две колони на кората и едно басче в багажника, отпред при този вариянт колоните са излишни.Tofas- Sahin 1.6 карб.
Коментар
-
Много добър звук се получава с двукомпонентна система - бас в предните врати и пищалки в таблото (или горе във вратата).Карам служебен Орел с такава система (фабрично) и въпреки, че е с касетка свири много силно и качествено (по скоро на радиото).Много е важно да се слагат говорители спрямо обема в колата Аз на моето Пунто взех отпред Alpine 8.7cm (в таблото) и отзад на кората съм с Heliх-Brax 6x9".Захранват се със Панасоник 5303. Всичко ми излезе около 540лв. с монтажа на касетофона и колоните.В момента не може да се слуша повече от половината Аз лично чак такъв ефект не очаквах. Басът като удари имам чуството, че 10-ка имам в багажника Усилвател не съм слагал, защото няма нужда, все пак жена ми я кара тази кола в повечето време и на нея не и трябва нещо по-силно от товаhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Ако искаш да имаш силен и плътен звук за що годе евтини пари си вземи 2 комплекта еднакви 6/9 инчови колони и ги нареди отзад на някаква кора направена от ПДЧ или друг плътен материал. Гарантирам ти че това ще е най-качествения и силен звук без усилвател. Единствения минус е че се концентрира само отзад звука, но пък за сметка ще е толкова силен че няма да ти прави впечатление Така ми беше музиката в една от предишните коли, и всеки ме питаше дали имам усилвател и каса
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар