ls1 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уличен джигит - престъпник, военен уличен джигит - герой!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Е и 2.4жтд става.И аз леко неудоумявам от какъф зор го раздухват толкова с тези почести.От една страна да млади са военни са , но това как са загинали не се връзва с почестите и доста хора го разбират такаLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Tornado написа:ls1 написа:Ако военен влезе в кръчма, извади калашника, изтрепе 20 човека, след това завърже престрелка с полицията която го убие - пак ли военни почести на погребението?
Коментар
-
stenli написа:Ако бъдем логични и на двамата трябва да пише самоубиство - на шофьора за поведението му на пътя и на пътуващия, за това че е седнал да пътува с него.PASSARELLA написа:ele написа:Прав е колегата да се възмущава - какво тези мъже са направили за държавата, че да ги погребват с почести, освен че не са повлекли още хора в гроба?...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:...Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Поредната тема в която се говорят маса глупости, и всеки се чуди кво да измисли......- Що били погребани едикакси - ми щот са ора, и виновни да са кво - да ги залеят с бензин на място и да ги запалят ли бре, баси възоснова на некви скапани новини кви изводи се правят......- Били пили, били насрани......ми ше ме извинявате, но тва са стандартните клишета дето медиите пишат, за да е скапаната новина която четете по атрактивна и да достигне по дълбоко до зомбираните съзнания.......- Ако беше написано че са влезли в дупка и затва са се претрепали, ся щяхте да плюете скапаната държава и още почести щяха да се искат.....- Ако не знаете колко неща могат да предизвикат напускането на една кола на пътя и забиването и в цистерна, дърво или квото и да е, мога да отделя към 40 минути за да ги изброя......да речем че клиширано им е гръмнала гума, или бидейки Алфа 156 и се е скъсал шарнир на горния носач.......и двете неща предизвикват загуба на управление......ако приемем тия възможности за вероятни, тогава почестите оправдани ли са?Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Поредната тема в която се говорят маса глупости, и всеки се чуди кво да измисли......- Що били погребани едикакси - ми щот са ора, и виновни да са кво - да ги залеят с бензин на място и да ги запалят ли бре, баси възоснова на некви скапани новини кви изводи се правят......- Били пили, били насрани......ми ше ме извинявате, но тва са стандартните клишета дето медиите пишат, за да е скапаната новина която четете по атрактивна и да достигне по дълбоко до зомбираните съзнания.......- Ако беше написано че са влезли в дупка и затва са се претрепали, ся щяхте да плюете скапаната държава и още почести щяха да се искат.....- Ако не знаете колко неща могат да предизвикат напускането на една кола на пътя и забиването и в цистерна, дърво или квото и да е, мога да отделя към 40 минути за да ги изброя......да речем че клиширано им е гръмнала гума, или бидейки Алфа 156 и се е скъсал шарнир на горния носач.......и двете неща предизвикват загуба на управление......ако приемем тия възможности за вероятни, тогава почестите оправдани ли са?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Поредната тема в която се говорят маса глупости, и всеки се чуди кво да измисли......- Що били погребани едикакси - ми щот са ора, и виновни да са кво - да ги залеят с бензин на място и да ги запалят ли бре, баси възоснова на некви скапани новини кви изводи се правят......- Били пили, били насрани......ми ше ме извинявате, но тва са стандартните клишета дето медиите пишат, за да е скапаната новина която четете по атрактивна и да достигне по дълбоко до зомбираните съзнания.......- Ако беше написано че са влезли в дупка и затва са се претрепали, ся щяхте да плюете скапаната държава и още почести щяха да се искат.....- Ако не знаете колко неща могат да предизвикат напускането на една кола на пътя и забиването и в цистерна, дърво или квото и да е, мога да отделя към 40 минути за да ги изброя......да речем че клиширано им е гръмнала гума, или бидейки Алфа 156 и се е скъсал шарнир на горния носач.......и двете неща предизвикват загуба на управление......ако приемем тия възможности за вероятни, тогава почестите оправдани ли са?Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Поредната тема в която се говорят маса глупости, и всеки се чуди кво да измисли......- Що били погребани едикакси - ми щот са ора, и виновни да са кво - да ги залеят с бензин на място и да ги запалят ли бре, баси възоснова на некви скапани новини кви изводи се правят......- Били пили, били насрани......ми ше ме извинявате, но тва са стандартните клишета дето медиите пишат, за да е скапаната новина която четете по атрактивна и да достигне по дълбоко до зомбираните съзнания.......- Ако беше написано че са влезли в дупка и затва са се претрепали, ся щяхте да плюете скапаната държава и още почести щяха да се искат.....- Ако не знаете колко неща могат да предизвикат напускането на една кола на пътя и забиването и в цистерна, дърво или квото и да е, мога да отделя към 40 минути за да ги изброя......да речем че клиширано им е гръмнала гума, или бидейки Алфа 156 и се е скъсал шарнир на горния носач.......и двете неща предизвикват загуба на управление......ако приемем тия възможности за вероятни, тогава почестите оправдани ли са?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар