От снощи се чудя кой болен мозък с шапка на главата може да измисли това. http://news.data.bg/2/bulgaria/258663/. Ще погребват с военни почести загиналите курсанти във Велико Търново при катастрофа с личен автомобил с превишена скорост и незнайно защо все още премълчавана повече от 24 часа информация за това дали е бил употребен и алкохол. Да почиват в мир момчетата, но за мен това е една подигравка с паметта на хилядите Български Воини загинали за нашата Родина.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уличен джигит - престъпник, военен уличен джигит - герой!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: Уличен джигит - престъпник, военен уличен джигит - герой
stenli написа:От снощи се чудя кой болен мозък с шапка на главата може да измисли това. http://www.blitz.bg/news/article/117854. Ще погребват с военни почести загиналите курсанти във Велико Търново при катастрофа с личен автомобил с превишена скорост и незнайно защо все още премълчавана повече от 24 часа информация за това дали е бил употребен и алкохол. Да почиват в мир момчетата, но за мен това е една подигравка с паметта на хилядите Български Воини загинали за нашата Родина.
-
Е ми те,момчетата,какво са виновни.Тя цистерната им е пречила,та и после платформата.А високата скорост,се обеснява с това,че са бързали за занятия.Заслужени почести.Объркана държава е нашата.И все пак,мир на праха им.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
В подкрепа на първият пост Ви цитирам чл.91 от Правилник за прилагане на държавният протокол.http://www.econ.bg/law86418/enactmen...0%BE%D0%BBЧл. 91. Погребение с държавни почести се полага в случай на кончина на настоящ или бивш президент на републиката, председател на Народното събрание или министър-председател.За мен няма обяснение на базата на какво и защо е взето това решение.Ако някой знае някакъв друг закон или правилник, моля да ме обори.ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
Прав е колегата да се възмущава - какво тези мъже са направили за държавата, че да ги погребват с почести, освен че не са повлекли още хора в гроба? Защо не погребват героите от войните в почести, като починат? Може би защото не са катастрофирали? Интересно как тази новина не беше отразена в никой от известните сайтове с новини, които чета, нито се пусна обичайната пост-информация. Явно всичко се покри. Предлагам и мъченици да ги направят. Може и светци. quintessenz: Според теб шофирането е късмет така ли? Палиш, натискаш педала, стискаш очите и каквото сабя покаже? Вместо да шифираш, пускай тото - поне няма да ти навреди. П.П. не ме разбирайте погрешно, жалко е, че толкова млади хора са си отишли. Но и аз не мога да приема да ги погребват като герои.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Очаквам някой колега да ме опонира, че във предният си пост говоря за ДЪРЖАВНИ ПОЧЕСТИ. Ето Ви и цитат от Устав за войсковата служба на въоръжените сили на Република България ( Част II ).http://www.econ.bg/law/forms/article...%82-iiЧаст петаВОЕННИ РИТУАЛИ (ЦЕРЕМОНИИ).................Е сега вече не знам какво да кажа, кой ли от посочените случаи имаме ???ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Потвърдено ли е официално ,че ще бъдат погребани с почести???Да не се окаже поредната журналистическа измислица разбунила духовете.
Коментар
-
stenli написа:krasio_79bs написа:Потвърдено ли е официално ,че ще бъдат погребани с почести???Да не се окаже поредната журналистическа измислица разбунила духовете.
Коментар
-
krasio_79bs написа:stenli написа:krasio_79bs написа:Потвърдено ли е официално ,че ще бъдат погребани с почести???Да не се окаже поредната журналистическа измислица разбунила духовете.
Коментар
-
stenli написа:krasio_79bs написа:stenli написа:krasio_79bs написа:Потвърдено ли е официално ,че ще бъдат погребани с почести???Да не се окаже поредната журналистическа измислица разбунила духовете.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар