Здравейте ,колеги!Искам да попитам ,дали някой е чул нещо по въпроса?Преди малко един приятел ми каза ,че трябвало въпросните оръжия да се регистрират в полицията...Молбата за регистрация струвала 5 лева...Не ми е за парите ,ама ми се струва прекалено...А ,да ,крайния срок бил до 17-и...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Регистриране на газово и въздушно оръжие
Collapse
X
-
donpandeone написа:Да задължват ни.Подаването става бързо.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Аз ги регнах моите пушки и пищови, нищо не ми взеха ни стотинка, попълват се молби, с номерата на патлаците, и тва е , след месец отиваш за картончето че е регнато оръието. Ства в всяко едно мвр.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Въобще не е по местоживеене, ако беше така веднага щяха да ме върнат Е ако имаш предвид да е в града в които живееш може и да е така, но не и по раион. Поне в пловдив нищо не ми казаха че съм към 2роРПУ а я регвам в 4тоПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
u_bo
Predatorsi написа:[quote:7916117a52="donpandeone"]Да задължват ни.Подаването става бързо.
Коментар
-
Сутринта я свърших таз работа.От нета си изтеглих УВЕДОМЛЕНИЕТО попълних го дома,копие на лична карта,копие на документите за покупка ако ги имате,ако не с железата при куките да сравнят серийните номера и тва е.Всичко е безплатно,ако на някой му поискат пари да попита на какво основание му ги искат.Тъй ка е тръгнало скоро ше регистрираме и кухненските ножове и вилиците,ама май първо ше тряа да им набият серийни номераBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
a4kata71 написа:PREDATORst написа:Сутринта я свърших таз работа.От нета си изтеглих УВЕДОМЛЕНИЕТО попълних го домаBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
PREDATORst написа:Сутринта я свърших таз работа.От нета си изтеглих УВЕДОМЛЕНИЕТО попълних го дома,копие на лична карта,копие на документите за покупка ако ги имате,ако не с железата при куките да сравнят серийните номера и тва е.Всичко е безплатно,ако на някой му поискат пари да попита на какво основание му ги искат.Тъй ка е тръгнало скоро ше регистрираме и кухненските ножове и вилиците,ама май първо ше тряа да им набият серийни номераFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:PREDATORst написа:Сутринта я свърших таз работа.От нета си изтеглих УВЕДОМЛЕНИЕТО попълних го дома,копие на лична карта,копие на документите за покупка ако ги имате,ако не с железата при куките да сравнят серийните номера и тва е.Всичко е безплатно,ако на някой му поискат пари да попита на какво основание му ги искат.Тъй ка е тръгнало скоро ше регистрираме и кухненските ножове и вилиците,ама май първо ше тряа да им набият серийни номераBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар