Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Регистриране на газово и въздушно оръжие

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Регистриране на газово и въздушно оръжие

Здравейте ,колеги!Искам да попитам ,дали някой е чул нещо по въпроса?Преди малко един приятел ми каза ,че трябвало въпросните оръжия да се регистрират в полицията...Молбата за регистрация струвала 5 лева...Не ми е за парите ,ама ми се струва прекалено...А ,да ,крайния срок бил до 17-и...
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Да задължват ни.Подаването става бързо.
    lada 2105 fiat tipo 1,6 ie fiat panda 4x4

Коментар

кола

а къде трябва да се подава в МВР или другаде -където са ловните билети
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

donpandeone написа:
        Да задължват ни.Подаването става бързо.
        ,,Със ЗАКОНА ЗА ОРЪЖИЯТА, БОЕПРИПАСИТЕ, ВЗРИВНИТЕ ВЕЩЕСТВА И ПИРОТЕХНИЧЕСКИТЕ ИЗДЕЛИЯ от 17.09.2010г. се задължават всички нови собственици на газови оръжия и въздушни оръжия над 24 джаула да уведомят съответното РПУ по местоживене в 14 дневен срок за закупуването на газови пистолети, газови автомати и въздушни пушки над 24 джаула. Това означава уведомителен режим - просто да знаят, че сте си купили съответното газово оръжие. За всички, закупили газово или въздушно оръжие преди излизането на новия закон (17.09.2010г.) имат 1 година гратисен период за уведомление в съответното РПУ. За неспазване на уведомителния режим са предвидени и съответните глоби.
        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Аз ги регнах моите пушки и пищови, нищо не ми взеха ни стотинка, попълват се молби, с номерата на патлаците, и тва е , след месец отиваш за картончето че е регнато оръието. Ства в всяко едно мвр.
          Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
          Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
          Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Не е във всяко едно ами е по местоживеене.

Коментар

Въобще не е по местоживеене, ако беше така веднага щяха да ме върнат Е ако имаш предвид да е в града в които живееш може и да е така, но не и по раион. Поне в пловдив нищо не ми казаха че съм към 2роРПУ а я регвам в 4то

Коментар

Predatorsi написа:
                [quote:7916117a52="donpandeone"]Да задължват ни.Подаването става бързо.
                ,,Със ЗАКОНА ЗА ОРЪЖИЯТА, БОЕПРИПАСИТЕ, ВЗРИВНИТЕ ВЕЩЕСТВА И ПИРОТЕХНИЧЕСКИТЕ ИЗДЕЛИЯ от 17.09.2010г. се задължават всички нови собственици на газови оръжия и въздушни оръжия над 24 джаула да уведомят съответното РПУ по местоживене в 14 дневен срок за закупуването на газови пистолети, газови автомати и въздушни пушки над 24 джаула. Това означава уведомителен режим - просто да знаят, че сте си купили съответното газово оръжие. За всички, закупили газово или въздушно оръжие преди излизането на новия закон (17.09.2010г.) имат 1 година гратисен период за уведомление в съответното РПУ. За неспазване на уведомителния режим са предвидени и съответните глоби.

Коментар

E хубуу де, аз живея в западен, защо в северен ми приеха документите ми не ме засилиха в западне в 2ро РПУ, ич не съм в грешка

Коментар

Сутринта я свърших таз работа.От нета си изтеглих УВЕДОМЛЕНИЕТО попълних го дома,копие на лична карта,копие на документите за покупка ако ги имате,ако не с железата при куките да сравнят серийните номера и тва е.Всичко е безплатно,ако на някой му поискат пари да попита на какво основание му ги искат.Тъй ка е тръгнало скоро ше регистрираме и кухненските ножове и вилиците,ама май първо ше тряа да им набият серийни номера
                    Bravo 1.2 16v
                    Lancia Dedra 1.8 16v
                    Suzuki GSXR250R

Коментар

PREDATORst написа:
                      Сутринта я свърших таз работа.От нета си изтеглих УВЕДОМЛЕНИЕТО попълних го дома
                      Колега от къде го дръпна това уведомление , че чичко GOOGLE нищо такова не изкарва /всичко друго но не и такова/
                      Fiat Marea 1.9 JTD

Коментар

a4kata71 написа:
                        PREDATORst написа:
                        Сутринта я свърших таз работа.От нета си изтеглих УВЕДОМЛЕНИЕТО попълних го дома
                        Колега от къде го дръпна това уведомление , че чичко GOOGLE нищо такова не изкарва /всичко друго но не и такова/
                        http://arms-bg.com/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B8/koc.htmlЗаповядай колега
                        Bravo 1.2 16v
                        Lancia Dedra 1.8 16v
                        Suzuki GSXR250R

Коментар

Много Благодаря!
                          Fiat Marea 1.9 JTD

Коментар

PREDATORst написа:
                            Сутринта я свърших таз работа.От нета си изтеглих УВЕДОМЛЕНИЕТО попълних го дома,копие на лична карта,копие на документите за покупка ако ги имате,ако не с железата при куките да сравнят серийните номера и тва е.Всичко е безплатно,ако на някой му поискат пари да попита на какво основание му ги искат.Тъй ка е тръгнало скоро ше регистрираме и кухненските ножове и вилиците,ама май първо ше тряа да им набият серийни номера
                            А вярно ли е ,че приемат само в понеделник и сряда?Ч ако е така ще трябва да ходя в последния ден на срока...

Коментар

Predatorsi написа:
                              PREDATORst написа:
                              А вярно ли е ,че приемат само в понеделник и сряда?Ч ако е така ще трябва да ходя в последния ден на срока...
                              Ба ли им мамата,аз отидох севодня към 10 часа,не съм се сетил да гледам за работно,приемно време
                              Bravo 1.2 16v
                              Lancia Dedra 1.8 16v
                              Suzuki GSXR250R

Коментар

Working...
                              X