Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся мнения за безжичен Интернет в Русе

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Всеки 3-ти има рутерче на Networx .... няма такова нещо ... 80% покритие - също. Да безжичната не networx се разпространяваше с рециклираните нетгиърчета които раздаваха по едно време, но това беше ехеее .... доста от хората разбраха що за шит е да ползваш локнат софтуерно рутер. А на останалите просто им изтекоха договорите и им ги отключиха .... карта да си вземаш ако преминаваш от тук и спешно ти трябва нет или за 1-2 дни макс пак нещо по работа, но да се надяваш на сносен нет - трудно. Прокарай си кабелче на networx или Nbis ( няма значение) после ако искаш рутер си закачи и не се занимавай с глупости .... и ти гарантирам че филм над 10 мин няма да теглиш А ако толкова държиш все пак ..... ето : http://www.networx-bg.com/?p=333
    Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
    Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Не знам колко време ще бъда в това жилище в което ще съм и затова ми се иска да е безжичен че по лесно като се премествам. А иначе свалянето на филмите не ми е основен критерий. Важното да е стабилна връзката. И да е поне около 5-10Мб/сек, то и без това не съм свикнал на много бърз нет. Така че няма да ми е проблем ако един филм го свалям за 20-30мин да кажем .

Коментар

WiMax е ОК за твоите изисквания. 20лв. плащаш за 8 Мегабита/сек (800килобайта).
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

То се е видяло че ще се изпробват различни варианти докато се открие правилния ама да видим как ще потръгнат нещата. А дали с този безжичен нет ще може и да се гледа онлайн телевизия ? Защото на мен дори и с кабелния някой канали не ми ги зарежда изобщо, а ако ги зареди почва едно прекъсване на връзката..... мани мани. И още едно въпросче. Ако купя картата за нета на 20 да кажем, тя докога важи. Дали другия месец до 20 или до края на месеца в който е купена.

Коментар

При нетворкс е от датата на която си я активирал до другия месец на същата дата ако не се лъжа

Коментар

nelegalniq написа:
              То се е видяло че ще се изпробват различни варианти докато се открие правилния ама да видим как ще потръгнат нещата. А дали с този безжичен нет ще може и да се гледа онлайн телевизия ? Защото на мен дори и с кабелния някой канали не ми ги зарежда изобщо, а ако ги зареди почва едно прекъсване на връзката..... мани мани. И още едно въпросче. Ако купя картата за нета на 20 да кажем, тя докога важи. Дали другия месец до 20 или до края на месеца в който е купена.
              Уникално упорит си, знаеш ли?Предвид, че няма да си стациониран на едно място или поне не знаеш къде - продължаваш да си блъскаш главата. Каза ти се още в началото, а и аз ти го казвам - има двудневен пробен период на МаксТелеком - 20лв/месец е тарифата им за WiMax технология, като скоростта е до 8 мегабита/сек. Първите три месеца си на 10лв. Разхвъляно на целия период цената на мобилността ти излиза 17.5лв./месец. Мисля, че имат и някакво предложение за телевизия - планирам да им дам шанс тия дни.
              Steliyan's Life!

Коментар

jenshen73 написа:
                Уникално упорит си, знаеш ли?
                Не беееееееее, внушаваш си . Просто ината ми е голям и от там идва и упоритостта :D . А и това устройство(рутер) WiMax трябва да се закупи срещу цената от 160лв. А да ги давам на един път не искам. И то хубаво има предполагам вариант за разсрочено плащане. Ама след като не искам да съм на тях вече ще трябва ли да им върна устройството след като съм го заплатил. Абе, с тези рутери сложна история, я най добре картата за безжичен нет и да си я плащам всеки месец и това е . Ама от друга страна този рутер има опция до 10 потребителя, което означава че мога да "пускам" нет на още няколко човека и наблизо и те да ми плащат и от там мога да излизам на месец дори без да плащам . Е ся вече хептен се обърках Yellow_Flash_Colorz_PDT_30

Коментар

В момента ви пиша чрез безжичен нет. И честно казано не е много добър. За ровичкане в мрежата и из форумите става, но не може да се гледа онлайн ТВ с него. А и също така връзката на моменти се разпада. Но какво да се прави вече е платено така че ще се използва . А за самия нет - карта на нетуоркс за 20лв, за периода от един месец с неограничен трафик и скорост до 4Мб. Но такава имаше, другите бяха от 30-50лв. За сега ще се изтърпи, пък после може и да мина на кабелен.

Коментар

Приятел, ако си на абонамент към Макстелеком устройството (УСБ) е безплатно. Ако си на "предплатен" - тогава си закупуваш устройството. Чети внимателно.
                    Steliyan's Life!

Коментар

Working...
                    X