Колеги от Русе трябва ми малко информация. Та по странни обстоятелства се излъгах и станах студент в Русе , и ще ми се наложи да си закупя карта за безжичен интернет(не ми се занимава да си прекарвам кабели). Та бихте ли ми дали съвет на кой оператор услугите да използвам. Кой има най добро покритие в града и най вече скоростта да е добра а не един филм да го свалям 2-3 часа или цял ден. И не на последно място цената да е приемлива. За сега съм се насочил към Нетуоркс-България тъй като те твърдят че имат покритие в целия град. Цената на една карта за безжичен достъп със скорост до 20Мб е 20лв (неограничен е достъпа мисля). От мен толкова, другото от вас.Модерирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся мнения за безжичен Интернет в Русе
Collapse
X
-
u_bo
vesko написа:На база личен опит и в стихотворна форма:Русе, Видин или ПетричСтой далече от близу Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Коментар
-
Здравей колега! Нетворкс е добър избор има почти 80% Wi-Fi покритие картата ти за не ограничен достъп с читава скорост е 20лв. В коя част на града смяташ да използваш интернета ?пп. Тоест Networx-bg ти е единственият одачен вариант като скорост и цена, просто малко трябва да се съобразяваш с wi-fi връзката. Но покритието в "студентски град", РУ и общежитията е читаво Централната част е full :D
Коментар
-
Колега , ако ще е за 20 лева на месец , може да се включиш към МАКСТЕЛЕКОМАз го използвам във Варна и съм много доволен , почти постоянно имам около 8 Mbps скорост и не съм в централната част на града , а в края ако си чувал за кв. Владиславово. Освен това МаксТелеком може да го ползваш не само в Русе. Освен това имат промоция първите 3 месеца на половин такса и до два дни ако не си доволен може да прекратиш договора. Успех в избора ти.Fiat Punto 1.1 55 к.с. LPG '96 EX
Alfa Romeo 146 1.9 JTD '99
Fiat Croma II 1.9 M-Jet 8V
Коментар
-
Ами за сега главно около РУ и студентски град , а по нататък ще видим. Под това да се съобразявам с Wi-Fi връзката предполагам имаш предвид, че на места се губи "обхвата". Ама щом е 80% в целия град е добре. Това с макстелеком и то трябва да се разгледа по подробно, че и те май имат добри оферти. От предложенията това : http://www.maxtelecom.bg/bg/devices/maxdsl-1.html за сега ми грабва най много вниманието. А и се вписва в "бюджета" .
Коментар
-
rudiem написа:Добре дошъл в града, колега! Относно тия 80% покритие на Нотуоркс в града, може да се поспори малко. Защото на много места се хващата мрежата на около 10-30 % сила на сигнала, което не е никак добре.
Коментар
-
Orcinus
durex_a написа:rudiem написа:Добре дошъл в града, колега! Относно тия 80% покритие на Нотуоркс в града, може да се поспори малко. Защото на много места се хващата мрежата на около 10-30 % сила на сигнала, което не е никак добре.
Коментар
-
Orcinus написа:durex_a написа:rudiem написа:Добре дошъл в града, колега! Относно тия 80% покритие на Нотуоркс в града, може да се поспори малко. Защото на много места се хващата мрежата на около 10-30 % сила на сигнала, което не е никак добре.
Коментар
-
Orcinus написа:durex_a написа:rudiem написа:Добре дошъл в града, колега! Относно тия 80% покритие на Нотуоркс в града, може да се поспори малко. Защото на много места се хващата мрежата на около 10-30 % сила на сигнала, което не е никак добре.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Ако колегата се разочарова от по-горното предложение, друга опция освен Нетуоркс няма за Русе."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар