Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся мнения за безжичен Интернет в Русе

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся мнения за безжичен Интернет в Русе

Колеги от Русе трябва ми малко информация. Та по странни обстоятелства се излъгах и станах студент в Русе , и ще ми се наложи да си закупя карта за безжичен интернет(не ми се занимава да си прекарвам кабели). Та бихте ли ми дали съвет на кой оператор услугите да използвам. Кой има най добро покритие в града и най вече скоростта да е добра а не един филм да го свалям 2-3 часа или цял ден. И не на последно място цената да е приемлива. За сега съм се насочил към Нетуоркс-България тъй като те твърдят че имат покритие в целия град. Цената на една карта за безжичен достъп със скорост до 20Мб е 20лв (неограничен е достъпа мисля). От мен толкова, другото от вас.Модерирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org

Първо виж какво е качеството на сигнала там където се намираш и тогава решавай на кой оператор да вземеш карта, иначе Нетуоркс като цяло биват.
    Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

На база личен опит и в стихотворна форма:Русе, Видин или ПетричСтой далече от близу Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
      Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Ние сме на Близоо и на моменти ми ида да им изхвърля обурудването през прозореца :D
        Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

vesko написа:
          На база личен опит и в стихотворна форма:Русе, Видин или ПетричСтой далече от близу Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
          където и да си,Стой далече от близу това важи за цялата страна, колега

Коментар

Ами така като гледам засега никой нищо не ми е предложил, така че си остава май моето предложение за нетуркс. Надявах се че има доста повече свободни колеги, а то се оказа че всички са окабелени :D .

Коментар

Здравей колега! Нетворкс е добър избор има почти 80% Wi-Fi покритие картата ти за не ограничен достъп с читава скорост е 20лв. В коя част на града смяташ да използваш интернета ?пп. Тоест Networx-bg ти е единственият одачен вариант като скорост и цена, просто малко трябва да се съобразяваш с wi-fi връзката. Но покритието в "студентски град", РУ и общежитията е читаво Централната част е full :D

Коментар

Колега , ако ще е за 20 лева на месец , може да се включиш към МАКСТЕЛЕКОМАз го използвам във Варна и съм много доволен , почти постоянно имам около 8 Mbps скорост и не съм в централната част на града , а в края ако си чувал за кв. Владиславово. Освен това МаксТелеком може да го ползваш не само в Русе. Освен това имат промоция първите 3 месеца на половин такса и до два дни ако не си доволен може да прекратиш договора. Успех в избора ти.
                Fiat Punto 1.1 55 к.с. LPG '96 EX
                Alfa Romeo 146 1.9 JTD '99
                Fiat Croma II 1.9 M-Jet 8V

Коментар

Ами за сега главно около РУ и студентски град , а по нататък ще видим. Под това да се съобразявам с Wi-Fi връзката предполагам имаш предвид, че на места се губи "обхвата". Ама щом е 80% в целия град е добре. Това с макстелеком и то трябва да се разгледа по подробно, че и те май имат добри оферти. От предложенията това : http://www.maxtelecom.bg/bg/devices/maxdsl-1.html за сега ми грабва най много вниманието. А и се вписва в "бюджета" .

Коментар

Добре дошъл в града, колега! Относно тия 80% покритие на Нотуоркс в града, може да се поспори малко. Защото на много места се хващата мрежата на около 10-30 % сила на сигнала, което не е никак добре.
                    Fiat Bravo 11'97
                    1.4 12V A/C

Коментар

rudiem написа:
                      Добре дошъл в града, колега! Относно тия 80% покритие на Нотуоркс в града, може да се поспори малко. Защото на много места се хващата мрежата на около 10-30 % сила на сигнала, което не е никак добре.
                      Става въпрос 80% покритие на града не силата на връзката ! Wi-Fi мрежата на нетуоркс я разпространяват самите потребители които има рутер вкъщи тоест всеки 3-ти. Също колегата може да си ползва нета и в Свищов, там вече за това дали ще намери wi-fi зона не гарантирам! Лично аз в Свищов съм се свързвал с нетуоркс с моя си акаунт който си ползвам и тук ! И в Белене също можеш да ползваш, в Гюргево също

Коментар

durex_a написа:
                        rudiem написа:
                        Wi-Fi мрежата на нетуоркс я разпространяват самите потребители които има рутер вкъщи тоест всеки 3-ти.
                        Тя тая мрежа ако разчита на HOME потребителите да я разпространяват с домашните си рутери е голяма смехория, ти сериозно ли?

Коментар

Orcinus написа:
                          durex_a написа:
                          rudiem написа:
                          Wi-Fi мрежата на нетуоркс я разпространяват самите потребители които има рутер вкъщи тоест всеки 3-ти.
                          Тя тая мрежа ако разчита на HOME потребителите да я разпространяват с домашните си рутери е голяма смехория, ти сериозно ли?

Коментар

Orcinus написа:
                            durex_a написа:
                            rudiem написа:
                            Във Варна има подобна практика - всички, които са заявили, че искат WiFi рутер получават такъв с 2 SSID и чрез втория - могат да се логнат всички потребители на фирмата, които са си платили месечените вноски. Т.е. пак кажи речи от 80% на града. Имаше и служебни потребител/парола дори - смениха ги, че изведнъж много народ взе да злоупотребява Но концепцията е интересна - ако си лоялен клиент - си ползваш платеният Интернет кажи речи в целия град... Една сесеия - един потребител. Логваш се през браузър, пишеш си оторизацията и от там насетне - ползваш...
                            Steliyan's Life!
                            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Ако колегата се разочарова от по-горното предложение, друга опция освен Нетуоркс няма за Русе.
                              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Working...
                              X