Колеги интересува ме някой, който да е ползвал услугите на читав часовникар. Имам наследствен часовник "Ориент" но тъпата котка го бутна от шкафчето и естествено падна на стъкло и то се пукна. Часовника е много хубав, и се навива от движението на ръката. Интересува ме някой който да не е шмекер и да ремонтира дето се вика от сега за след малко. Смисъл пред мен. Защото преди време носих един друг часовник на часовникар пак за смяна на стъкло (но беше надраскано) и след време когато отворих часовника установих, че някой части от механизма са подменени. Та искам часовника да се ремонтира пред мен, и да не е от някой който ще си остави ръчичките върху него. Става дума за района на София и по-специално за центъра.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся читав часовникар
Collapse
X
-
кола
Освен тези двамата http://www.shadiyan.com/index.php?id...hp?f=4&t=275Е може и някой квартален ама едва ли да имат за всякакви модели стъкла имаше и едни на пл.Славейков като се тръгне по Раковси преди години ми смени стъкло за 10 лв и почистване на Сейко
-
Orcinus
Re: Часовникар
////Punto//// написа:Защото преди време носих един друг часовник на часовникар пак за смяна на стъкло (но беше надраскано) и след време кто отворих часовника установих, че някой части от механизма са подменени.
Коментар
-
Аз съм ползвал вторият (Скобелев) - свърши работа но не бих казал, че останах с прекрасни впечатления.Наложи се да връщам часовника 2 пъти след смяна на стъкло - имаше склонност към запотяване;Изчисти го в крайна сметка но си мисля, че ако си беше свършил работата както трябва не трябваше да се стига до рекламации.Точно ориент и аз нося, с Power Reserve.Също така стъклото, което постави не беше 100% същото, каквото беше оригиналното.Друг човек, за който съм чувал мнгого суперлативи работи на ъгъла на и бул. "Левски" и "Аксаков".От друга страна много добри отзиви съм чел и за този на "Скобелев" пък мен не ме впечатли особено.Така, че...I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар