Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

АРЕ СТИГА

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

АРЕ СТИГА

във всяка тема забележки за "правопис"това пиши така това незнам си какникой неможе да каже кой как ще пише,ако искам щеееееее пиша с по 20 а-ти технически грешки-та на никой не му се случвало да натисне 2 копчета наведнъж ли ???

Павка по спокойно не се дразни толкова... Има действително мнения с мнооооого фрапиращи грешки, но за технически и аз смятам че не е нужно да се правят забележки, всеки може да обърка някой и друг клавиш...МОЖЕ БИ СЕГА Е МОМЕНТА колегите които пишат на маймуница и ползват 4,6 и прочие, да спрат да го правят, с което ще спрат и да дразнят другите които има правят забележки и т.н...Призовавам и за малко по-толерантни отношения без обижданици и гадни коментари, много взе да се случва на последък, или ако толкова някой желае да го прави с мейлове и лични съобщения.
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
    Fiat Linea 1.3 Multijet'08
    Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
    http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Re: АРЕ СТИГА

pugsy написа:
      във всяка тема забележки за "правопис"това пиши така това незнам си какникой неможе да каже кой как ще пише,ако искам щеееееее пиша с по 20 а-ти технически грешки-та на никой не му се случвало да натисне 2 копчета наведнъж ли ???
      Чрез тези забележки всички ние ще се научим и ще привикнем да пишем по-добре и да четем преди да пост-ваме.И ако си забелязал никой не прави забележки за това че един път се е случило.Има user-и които при всеки свой пост правят такива грешки и е явно, че ще продължат и за напред. Или пък има грешка или пропусната буква в заглавието на темата... е какво пречи да хвърлим един поглед преди да натиснем "ИЗПРАТИ"? Още повече има и възможност за редактиране.Не разбирам защо е недоволството ти??? Нима не искаш да общуваш в среда, в която се спазват правилата на езика ни?
      FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

pugsy,предполагам,че никой не говори за това, а за това:АКОМОЛАТОРКОПУВАРЕМАКПРЕДВИТИСКЛЮЧИТЕЛЕН ПРОЖИНИКАДЕФИЯТИТАЛЯНСКИЕФТИН..и още много-много бисери!!!!Оставям на страна "сленга" или съм по-толерантен към него, НО това за което написах по-горе е ГРУБА и АРОГАНТНА НЕГРАМОНТНОСТ!!!Българи сме, все-пак и не знаем да си пишем на езика! Нали си съгласен с мен, че не иде реч само за технически грешки от лоша клавиатура или бързане?
        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

не е ли акумулатор правилното?
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

N.Y. State of Mind

Коментар

sev написа:
              не е ли акумулатор правилното?
              Само една от разновидностите съм писал.Има и други! Например на дума с четири букви да се направят пет правописни грешки.... като "овца" и "увтсъ" Но го редактирам.

Коментар

добрата тема за добрия петък мен не ме дразнат тези малки грешки с о,у,т,с -случва се да сe объркаши не съм забелязал това да го прави редовно някой юзърмного по дразнително е като поста на колегата sachma това за трупане на мнение ли ев много теми има такива отговорипо добре да се обърне внимание на тези нещаа не на "правописа"

Коментар

zgabrovski написа:
                  Павка по спокойно не се дразни толкова... Има действително мнения с мнооооого фрапиращи грешки, но за технически и аз смятам че не е нужно да се правят забележки, всеки може да обърка някой и друг клавиш...МОЖЕ БИ СЕГА Е МОМЕНТА колегите които пишат на маймуница и ползват 4,6 и прочие, да спрат да го правят, с което ще спрат и да дразнят другите които има правят забележки и т.н...Призовавам и за малко по-толерантни отношения без обижданици и гадни коментари, много взе да се случва на последък, или ако толкова някой желае да го прави с мейлове и лични съобщения.
                  аз съм си спокоен ама ме дразнат многото забележкимай е по оферта на ЛС да се правят тези забележкиоффмежду другото рейката няма проблеми нали

Коментар

колегй както вйждате буквата *i* на кйрйлйца мй лйпсва й я карам с*й* ще ме йзвйнйте,оправйх кредора но въпросната буква в моята клавйатура я няма...ако някой знае къде е да мй се обадй
                    petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

pugsy написа:
                      добрата тема за добрия петък мен не ме дразнат тези малки грешки с о,у,т,с -случва се да сe объркаши не съм забелязал това да го прави редовно някой юзърмного по дразнително е като поста на колегата sachma това за трупане на мнение ли ев много теми има такива отговорипо добре да се обърне внимание на тези нещаа не на "правописа"
                      Колегата е прав!!!Голяма част от грешки като о,у,ъ,а идват от това че много от колегите ползват транслатори за обръщане на латиницата на кирилица - така че нека не се заяждаме за такива грешки.
                      Punto SX 1.1 55

Коментар

bahricin написа:
                        колегй както вйждате буквата *i* на кйрйлйца мй лйпсва й я карам с*й* ще ме йзвйнйте,оправйх кредора но въпросната буква в моята клавйатура я няма...ако някой знае къде е да мй се обадй
                        "I" се намира между "U" и "O" под бутона е "К" а над него е "8" и "9"

Коментар

ей сега пробвам й вйж какво йзлйза натйскам *ı* =*о* на *BP*
                          petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

pugsy написа:
                            Съгласен съм, но с едно малко уточнение.Не са "малки грешки", а са си доста големи.Просто това си е неграмотен човек.Все пак правописа ни е по-лесен от доста други.Какво ли ще си помислят за един французин ако пише вместо "PEUGEOT" "PEGO"?!

Коментар

"АРЕ СТИГА", има по-интересни неща за разговор.Другите ни изпревариха! http://clubalfaromeo.com/forum/viewt...ws.php?nid=102

Коментар

Working...
                              X