във всяка тема забележки за "правопис"това пиши така това незнам си какникой неможе да каже кой как ще пише,ако искам щеееееее пиша с по 20 а-ти технически грешки-та на никой не му се случвало да натисне 2 копчета наведнъж ли ???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
АРЕ СТИГА
Collapse
X
-
Павка по спокойно не се дразни толкова... Има действително мнения с мнооооого фрапиращи грешки, но за технически и аз смятам че не е нужно да се правят забележки, всеки може да обърка някой и друг клавиш...МОЖЕ БИ СЕГА Е МОМЕНТА колегите които пишат на маймуница и ползват 4,6 и прочие, да спрат да го правят, с което ще спрат и да дразнят другите които има правят забележки и т.н...Призовавам и за малко по-толерантни отношения без обижданици и гадни коментари, много взе да се случва на последък, или ако толкова някой желае да го прави с мейлове и лични съобщения.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
Re: АРЕ СТИГА
pugsy написа:във всяка тема забележки за "правопис"това пиши така това незнам си какникой неможе да каже кой как ще пише,ако искам щеееееее пиша с по 20 а-ти технически грешки-та на никой не му се случвало да натисне 2 копчета наведнъж ли ???FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
pugsy,предполагам,че никой не говори за това, а за това:АКОМОЛАТОРКОПУВАРЕМАКПРЕДВИТИСКЛЮЧИТЕЛЕН ПРОЖИНИКАДЕФИЯТИТАЛЯНСКИЕФТИН..и още много-много бисери!!!!Оставям на страна "сленга" или съм по-толерантен към него, НО това за което написах по-горе е ГРУБА и АРОГАНТНА НЕГРАМОНТНОСТ!!!Българи сме, все-пак и не знаем да си пишем на езика! Нали си съгласен с мен, че не иде реч само за технически грешки от лоша клавиатура или бързане?SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
добрата тема за добрия петък мен не ме дразнат тези малки грешки с о,у,т,с -случва се да сe объркаши не съм забелязал това да го прави редовно някой юзърмного по дразнително е като поста на колегата sachma това за трупане на мнение ли ев много теми има такива отговорипо добре да се обърне внимание на тези нещаа не на "правописа"
Коментар
-
zgabrovski написа:Павка по спокойно не се дразни толкова... Има действително мнения с мнооооого фрапиращи грешки, но за технически и аз смятам че не е нужно да се правят забележки, всеки може да обърка някой и друг клавиш...МОЖЕ БИ СЕГА Е МОМЕНТА колегите които пишат на маймуница и ползват 4,6 и прочие, да спрат да го правят, с което ще спрат и да дразнят другите които има правят забележки и т.н...Призовавам и за малко по-толерантни отношения без обижданици и гадни коментари, много взе да се случва на последък, или ако толкова някой желае да го прави с мейлове и лични съобщения.
Коментар
-
колегй както вйждате буквата *i* на кйрйлйца мй лйпсва й я карам с*й* ще ме йзвйнйте,оправйх кредора но въпросната буква в моята клавйатура я няма...ако някой знае къде е да мй се обадйpetito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
pugsy написа:добрата тема за добрия петък мен не ме дразнат тези малки грешки с о,у,т,с -случва се да сe объркаши не съм забелязал това да го прави редовно някой юзърмного по дразнително е като поста на колегата sachma това за трупане на мнение ли ев много теми има такива отговорипо добре да се обърне внимание на тези нещаа не на "правописа"Punto SX 1.1 55
Коментар
-
ей сега пробвам й вйж какво йзлйза натйскам *ı* =*о* на *BP*petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
pugsy написа:добрата тема за добрия петък мен не ме дразнат тези малки грешки с о,у,т,с -случва се да сe объркаши не съм забелязал това да го прави редовно някой юзърмного по дразнително е като поста на колегата sachma това за трупане на мнение ли ев много теми има такива отговорипо добре да се обърне внимание на тези нещаа не на "правописа"SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
"АРЕ СТИГА", има по-интересни неща за разговор.Другите ни изпревариха! http://clubalfaromeo.com/forum/viewt...ws.php?nid=102SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар