В 7 клас се
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
АРЕ СТИГА
Collapse
X
-
Честно казано е грубо неуважение към останалите във форума да правиш по 6-7 технически и още толкова правописни грешки във всеки свой пост! Моля, pugsy не преиначавай нещата! Не става въпрос за за една-две грешки, които могат да се случат на абсолютно всеки! И не ме карай да поствам screen shot-ове, знаеш за какво говоря!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Както някои се дразнят от забележките, така пък аз се дразня от тези правописни грешки, които издават пълната неграмотност на авторите си. Но в интерес на истината с никой ВСЕ ОЩЕ не съм се заяждал на тази тема персонално.Абе няма пълно щастие, всеки намира от какво да се дразниTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Павка тоя човек е в Турция, пише на някаква клавиатура без български букви с Кредора... и намира начин па макар и грешно.Иначе наистина е дразнещо тука колеги в България с тия 4 и 6-тици... А иначе за правописа - човек като не се е научил в училище доста трудно ще го направи сега, така че аз лично не се дразня от правописните грешки, но има наистина теми дето човек може да падне... Ама все пак важното е толерантност да има не да се псуваме така че да хване някой да я заключи темата и дано няокй си вземе поука!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Искам да вметна само,че голяма част от регистрираните потребители не пишат у форума щото се притесняват,че ще ги порицаят за пропусната запетая!!!И ще се изложат!И точно затова,не пишат нищо!Макар и да имат какво да кажат.А това не е добре според мен!Предпочитам да чета граматически не издържани мнения,но интересни и свързани с насоченоста на форума!А не за разни печки и всевъзможни глупости дето нямат нищо общо с коли,камоли с ФИАТ!
Коментар
-
pugsy написа:bahricin написа:ей сега пробвам й вйж какво йзлйза натйскам *ı* =*о* на *BP*petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
beer написа:Искам да вметна само,че голяма част от регистрираните потребители не пишат у форума щото се притесняват,че ще ги порицаят за пропусната запетая!!!И ще се изложат!И точно затова,не пишат нищо!Макар и да имат какво да кажат.А това не е добре според мен!Предпочитам да чета граматически не издържани мнения,но интересни и свързани с насоченоста на форума!А не за разни печки и всевъзможни глупости дето нямат нищо общо с коли,камоли с ФИАТ!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
pugsy написа:аре да не я заключва,а и няма за каквоми дай тези които "не го знаят" да не пишат да не го четат и т.н.,аз пък да ти кажа ако някой ми напраи забележка,напук пък ще си шлокамSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
pugsy написа:цццпак ли ще се мерят "пишки" опа годинисега да не кажеш да слушам по старитеSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар