Не можах да измисля по-смислено заглавие...простете !!!!Та...в един друг автофорум / няма да споменавам кой /, в тема за разхода на автомобила, постнах две снимки от средната ми скорост за дестинация Варна - Габрово и съответно среден разход, при което получих следните мнения.../ цитирам /:
А ето и мойте твърдения:
Моля за вашите коментари и разяснения...Благодаря
Ако поне 3-ма колеги не регистрират данни в спритмонитора, или какъвто и да е друг подобен сайт, където се вижда средностатистически анализ, или не покажат собствени засичания (повече от 3 бр), ще заключа темата! Подвеждате хората само с тези данни! От тук насетне не се приемат снимки на километражи и писания на собствена воля!Питат ме познати и се излагам да ги препращам към тази спам-тема! :envy:
Бордовият компютър в 90% от случаите показва по-малък разход с 10%, така че колегата е прав за тези снимки. Най-точно е с регистрация в спритмонитор и след година се гледа резултата!
Е то от снимка на километраж със средна скорост за пробега по-голямо доказателство не виждам... :ches: Няма да повярват на снимка с конкретни данни, а ще повярват на статистика на букви и цифри...странно
...с 10%? Т.е аков градски условия ми индикира 10/100 разход, има случаи в които трябва да го вземам като 9/100...??????Разбихте ме просто. Направо "онемях"....
Има и нещо друго, поради което смятам твърденията ви за смехотворни....смятате ли че по-точно ще преценя в кой точно километър съм изгорил последното налято количество гориво, пред възможността просто да си цъкна ТРИП-а. Освен това не се ли усложнява преомерно много "водачеството на едно МПС" с непрекъснато зверене, дебнене , изчисляване, въвеждане...таблици, графики....да не говорим, че след всяко зареждане ще трябва да записвам количества, километри......пред алтернативата на ТРИП-а...????????????????????????Освен това не допускам, че относителната грешка при "тефтера" би могла да бъде по-малка от същата в ТРИП-а
Коментар