Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за градски транспорт във Варна.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Последно бяха на Триумф такситата 44ст./км ))п.п. И такситата трябва да нучиш че като почнеш да се прибираш в 3-4 от дискотеките да знаеш какво да хванеш
    Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Re: Въпрос за градски транспорт във Варна.

Румен_Хинчев написа:
      kal0yanch40 написа:
      Румен_Хинчев написа:
      Благодари на всички , които ( не който ) са се отзовали , но откога 148 минава през спирка ,, Явор ’’ ?
      Големи заядливци станахте бе,то човек да не сложи,една точка за красота и веднага скачате. Ми объркал съм копчетата,случва се,едно до друго са.А за специалността,в АИУТ (АВТОМАТИКА, ИНФОРМАЦИОННА И УПРАВЛЯВАЩА ТЕХНИКА ) съм.Задочниците почват,миналия понеделник и сега неделя,понеделник и вторник почиваме.После пак 1 седмица,от 8:15ч. до 18:00ч.,даже ще има дни до 19:30ч. .Ама за сметка на това,ще има 1 ден до 13:15,което до някъде,компенсира стоенето до по-късно.
      Не се засягай де Колега , познавайки Варна ми се струва , че най-добри са съветите на TSHOW и ls1 . Но като отидеш на първите лекции виж разписанието на спирка ,, Явор ’’ . Струва ми се , че нямат допирни точки с автобус № 148 .
      Само така ти се струва,колега.Днес в 15:30 си хванах от "ЯВОР" 148 и си слязох,баш на входа,на Автогарата.Незнам какво са променяли и какво не са.Ама ми се стори доста удобно.Вече съм си в Бургас за 3-те дни почивка.За съжаление,защото тъкмо свикнах с града и новите приятели.
      Fiat Punto`04 1.2 60hp.
      Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
      ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

kal0yanch40 написа:
        Вече съм си в Бургас за 3-те дни почивка.За съжаление,защото тъкмо свикнах с града и новите приятели.
        скоро няма и да се прибираш, като опознаеш и колежките от ВИНС-а
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
          kal0yanch40 написа:
          Вече съм си в Бургас за 3-те дни почивка.За съжаление,защото тъкмо свикнах с града и новите приятели.
          скоро няма и да се прибираш, като опознаеш и колежките от ВИНС-а
          Аз съм в техническия.Ама и там си ги има мацките,нищо че е технически университет.Не че искам да се прибирам,ама се налага.Пък и съм задочно,искам неискам,след още 1 седмица се прибирам,до изпитите.
          Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

Решил един скелет да плаши студентките във Варна.Тръгнал по коридора на ВИНС-а:ВИНСаджийките припадали по коридора с уплашени викове "Аааааа, скелет!"Тръгнал по коридора на Медицинския Университет:Бъдещите лекарки се разминавали по коридора с него с думите "Здравей, скелет!"Тръгнал по коридора на ТУ...Видял студентките и...припаднал!***Да бе, да! Мацки в ТУ.... Щото не си видял винсаджийките, затова така приказваш

Коментар

Абе не говори така.С очите си го видях и те взеха че изтекоха,от кеф.Ще взема да снимам,като отида в сряда.Да покажа,за какво става дума.То до сега бях в гимазията "В.Левски" в Ямбол,дето уж има много момичето,то си ги има де,ама толкова много засукани мадами,на едно място не е било.
              Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

ти слушай с батко ти Дидо кво ти говорим!
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

gamma написа:
                  Деб@, не си оправиха автобусите в тая Варна...Осем години висях кат’ сопол по спирките, щото няма ни един удобен автобус от ТУ до автогарите...
                  Има - автобус номер 148 от Явор точно на Автогара спира И върви има няма от минимум 12 години, че поне от толкова не живея във Владиславово от където тръгва
                  Steliyan's Life!
                  FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Е,може да прескочим до ВИНС-а,ама съм без кола.Пък там ТУ-то,5 крачки и айде в квартирата.
                    Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

kal0yanch40 написа:
                      Е,може да прескочим до ВИНС-а,ама съм без кола.Пък там ТУ-то,5 крачки и айде в квартирата.
                      Еми той ВИНС-а ти е на 2 спирки от Явор и 50 крачки от спирката. Качваш се на 148 от сп. Явор и слизаш на Червения Площад. Тръгваш посока Морската градина и в дясно се пада ВИНС-а. Ама не е вярно, че има красиви мадами - колко красиви счетоводителки познаваш? Общо взето крокодилите са еднакви и в двара университета, но някои имат бъговете и да говорят рано сутрин... // off topicСтудент се събужда, оглежда се и изкрещява панически:- Крокодил!- А снощи беше миличко!?!?- Аааа, и говори...// end off topic
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                        kal0yanch40 написа:
                        Еми той ВИНС-а ти е на 2 спирки от Явор и 50 крачки от спирката. Качваш се на 148 от сп. Явор и слизаш на Червения Площад. Тръгваш посока Морската градина и в дясно се пада ВИНС-а. Ама не е вярно, че има красиви мадами - колко красиви счетоводителки познаваш? Общо взето крокодилите са еднакви и в двара университета, но някои имат бъговете и да говорят рано сутрин... // off topicСтудент се събужда, оглежда се и изкрещява панически:- Крокодил!- А снощи беше миличко!?!?- Аааа, и говори...// end off topic
                        Това съм го чувал,обаче за ТУ-София.Тука положението е по-различно.
                        Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

А бе и в ТУ-то има точилки, ама са само в по-женските специалности, говоря за Инженерен дизайн и още 1-2

Коментар

ThE_PuNiSHeR написа:
                            А бе и в ТУ-то има точилки, ама са само в по-женските специалности, говоря за Инженерен дизайн и още 1-2
                            А бе незнам,в кой специалности учат,ама смятам да разбера,в кои са добри. А в НУК (Нов учебен корпус),да не казвам какво става,броя на мацките преобладава.И това е при задочниците,а как е при редовното,не знам,едва ли ще е по-зле положението.
                            Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

Working...
                            X