Последно бяха на Триумф такситата 44ст./км ))п.п. И такситата трябва да нучиш че като почнеш да се прибираш в 3-4 от дискотеките да знаеш какво да хванеш
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за градски транспорт във Варна.
Collapse
X
-
Re: Въпрос за градски транспорт във Варна.
Румен_Хинчев написа:kal0yanch40 написа:Румен_Хинчев написа:Благодари на всички , които ( не който ) са се отзовали , но откога 148 минава през спирка ,, Явор ’’ ?Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
kal0yanch40 написа:Вече съм си в Бургас за 3-те дни почивка.За съжаление,защото тъкмо свикнах с града и новите приятели.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:kal0yanch40 написа:Вече съм си в Бургас за 3-те дни почивка.За съжаление,защото тъкмо свикнах с града и новите приятели.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Коментар
-
Решил един скелет да плаши студентките във Варна.Тръгнал по коридора на ВИНС-а:ВИНСаджийките припадали по коридора с уплашени викове "Аааааа, скелет!"Тръгнал по коридора на Медицинския Университет:Бъдещите лекарки се разминавали по коридора с него с думите "Здравей, скелет!"Тръгнал по коридора на ТУ...Видял студентките и...припаднал!***Да бе, да! Мацки в ТУ.... Щото не си видял винсаджийките, затова така приказваш
Коментар
-
Абе не говори така.С очите си го видях и те взеха че изтекоха,от кеф.Ще взема да снимам,като отида в сряда.Да покажа,за какво става дума.То до сега бях в гимазията "В.Левски" в Ямбол,дето уж има много момичето,то си ги има де,ама толкова много засукани мадами,на едно място не е било.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Коментар
-
gamma написа:Деб@, не си оправиха автобусите в тая Варна...Осем години висях кат’ сопол по спирките, щото няма ни един удобен автобус от ТУ до автогарите...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
kal0yanch40 написа:Е,може да прескочим до ВИНС-а,ама съм без кола.Пък там ТУ-то,5 крачки и айде в квартирата.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:kal0yanch40 написа:Е,може да прескочим до ВИНС-а,ама съм без кола.Пък там ТУ-то,5 крачки и айде в квартирата.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Коментар
-
ThE_PuNiSHeR написа:А бе и в ТУ-то има точилки, ама са само в по-женските специалности, говоря за Инженерен дизайн и още 1-2Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар