Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за градски транспорт във Варна.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги не познавам града добре и не съм с кола.И имам питане за градския транспорт.Кой автобус и от коя спирка да хвана,за да ме закара до автогарата, от ТУ-Варна?И колко време ~ отнема,пътуването с него?За да си направя сметката,кога да тръгна.
    Fiat Punto`04 1.2 60hp.
    Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
    ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Ооо гледам че си градски. В ТУ ли са те приели? По принцип аз съм с кола и не знам с кой автобус беше. 13-ката ходи до ТУ но не знам дали минава през автогарата...
    Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Interceptor написа:
      Ооо гледам че си градски. В ТУ ли са те приели? По принцип аз съм с кола и не знам с кой автобус беше. 13-ката ходи до ТУ но не знам дали минава през автогарата...
      Да в ТУ съм,но съм задочно.И аз предпочитам с кола,защото пътя що годе го знам с нея.Ама тия автобуси,направо щеме побъркат.Току що ми казаха комбинация: от "МИР" Но.32 до "СЪЕДИНЕНИЕ" и от там Но.148 до автогарата.Правилно ли са ми казали и ако е,в коя посока да хвана Но.32.
      Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

От ТУ слизаш пеша до базар "Левски" (5-10 минути), качваш се на автобус №15 (чакане 15-20 минути) и питаш къде да слезеш за централни гробища или за автогарата (двете са едно срещу друго) (20-25 минути). От там пеша до автогарата (10-15 минути).
        ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

От ТУ-то хващаш 13 и слизаш някъде на Владислав Варненчик. Някъде в района на пощата. После отиваш от другата страна и чакаш 148. Поне аз така си мисля.

Коментар

Благодаря на всички,който се отзоваха.Но ми казаха,един много лесен вариант,който ще ползвам.От сп."ЯВОР",направо си хващам автобус Но.148 и директно на автогарата.Още веднъж благодаря.
            Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

Каква специалност си ако не е тайна? И кога почвате задочниците?

Коментар

Благодари на всички , които ( не който ) са се отзовали , но откога 148 минава през спирка ,, Явор ’’ ?
                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Въпрос за градски транспорт във Варна.

Румен_Хинчев написа:
                  Благодари на всички , които ( не който ) са се отзовали , но откога 148 минава през спирка ,, Явор ’’ ?
                  Големи заядливци станахте бе,то човек да не сложи,една точка за красота и веднага скачате. Ми объркал съм копчетата,случва се,едно до друго са.А за специалността,в АИУТ (АВТОМАТИКА, ИНФОРМАЦИОННА И УПРАВЛЯВАЩА ТЕХНИКА ) съм.Задочниците почват,миналия понеделник и сега неделя,понеделник и вторник почиваме.После пак 1 седмица,от 8:15ч. до 18:00ч.,даже ще има дни до 19:30ч. .Ама за сметка на това,ще има 1 ден до 13:15,което до някъде,компенсира стоенето до по-късно.
                  Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

като гледам кви са народни цените на такситата във Варна, нищо че си студент, мисля, че е най-удачно...
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Деб@, не си оправиха автобусите в тая Варна...Осем години висях кат’ сопол по спирките, щото няма ни един удобен автобус от ТУ до автогарите...
                      Alfa 159 SW 2.4 Ti
                      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

donnna написа:
                        като гледам кви са народни цените на такситата във Варна, нищо че си студент, мисля, че е най-удачно...
                        Ще използвам сигурния транспорт.Не ми пречи да се кача в такси,ама във Варна много лъжат.И като не му кажеш,от къде да мине,разбира че не си от Варна.И познай,режи глави от кръста.За това тръгвам по-рано,чакам си автобуса давам си левчето,даже 2 ако се наложи.Да си ми е спокойно,че няма да се викат линейки.
                        Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

Ето ти варианта с такси за да не те лъжат. Качваш се над ТУ на околовръстното, хващаш там такси (посока като си с гръб към ТУ - наляво, т.е. трябва да пресечеш околовръстното и така спираш такси) и казваш ’До кръстовището на ТрОшево’ или ’до Мол Варна’. Няма как да те излъже с маршрута щото трябва да кара САМО направо. Слизаш на кръстовището, пресичаш на страната на мола, подминаваш мола (остава ти от ляво) и вървиш по пешеходната алея направо (отляво са гробища). След около 200-300 метра си на Автогарата (като свършат гробищата). Над ТУ има болници, там наоколо има таксита чакат обикновено, трудно ще спреш минаващо.

Коментар

Re: Въпрос за градски транспорт във Варна.

kal0yanch40 написа:
                            Румен_Хинчев написа:
                            Големи заядливци станахте бе,то човек да не сложи,една точка за красота и веднага скачате. Ми объркал съм копчетата,случва се,едно до друго са.А за специалността,в АИУТ (АВТОМАТИКА, ИНФОРМАЦИОННА И УПРАВЛЯВАЩА ТЕХНИКА ) съм.Задочниците почват,миналия понеделник и сега неделя,понеделник и вторник почиваме.После пак 1 седмица,от 8:15ч. до 18:00ч.,даже ще има дни до 19:30ч. .Ама за сметка на това,ще има 1 ден до 13:15,което до някъде,компенсира стоенето до по-късно.
                            Не се засягай де Колега , познавайки Варна ми се струва , че най-добри са съветите на TSHOW и ls1 . Но като отидеш на първите лекции виж разписанието на спирка ,, Явор ’’ . Струва ми се , че нямат допирни точки с автобус № 148 .
                            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

gamma написа:
                              Деб@, не си оправиха автобусите в тая Варна...Осем години висях кат’ сопол по спирките, щото няма ни един удобен автобус от ТУ до автогарите...
                              аз знам, че не им е оправен от 20 г. общественият транспорт във Варна...п.п. друго си е общественият транспорт в най-добрият град за живеене за 2010 г.
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                              X