Колеги не познавам града добре и не съм с кола.И имам питане за градския транспорт.Кой автобус и от коя спирка да хвана,за да ме закара до автогарата, от ТУ-Варна?И колко време ~ отнема,пътуването с него?За да си направя сметката,кога да тръгна.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за градски транспорт във Варна.
Collapse
X
-
Interceptor написа:Ооо гледам че си градски. В ТУ ли са те приели? По принцип аз съм с кола и не знам с кой автобус беше. 13-ката ходи до ТУ но не знам дали минава през автогарата...Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
От ТУ слизаш пеша до базар "Левски" (5-10 минути), качваш се на автобус №15 (чакане 15-20 минути) и питаш къде да слезеш за централни гробища или за автогарата (двете са едно срещу друго) (20-25 минути). От там пеша до автогарата (10-15 минути).ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
Благодаря на всички,който се отзоваха.Но ми казаха,един много лесен вариант,който ще ползвам.От сп."ЯВОР",направо си хващам автобус Но.148 и директно на автогарата.Още веднъж благодаря.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Коментар
-
Re: Въпрос за градски транспорт във Варна.
Румен_Хинчев написа:Благодари на всички , които ( не който ) са се отзовали , но откога 148 минава през спирка ,, Явор ’’ ?Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Коментар
-
donnna написа:като гледам кви са народни цените на такситата във Варна, нищо че си студент, мисля, че е най-удачно...Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Коментар
-
Ето ти варианта с такси за да не те лъжат. Качваш се над ТУ на околовръстното, хващаш там такси (посока като си с гръб към ТУ - наляво, т.е. трябва да пресечеш околовръстното и така спираш такси) и казваш ’До кръстовището на ТрОшево’ или ’до Мол Варна’. Няма как да те излъже с маршрута щото трябва да кара САМО направо. Слизаш на кръстовището, пресичаш на страната на мола, подминаваш мола (остава ти от ляво) и вървиш по пешеходната алея направо (отляво са гробища). След около 200-300 метра си на Автогарата (като свършат гробищата). Над ТУ има болници, там наоколо има таксита чакат обикновено, трудно ще спреш минаващо.
Коментар
-
Re: Въпрос за градски транспорт във Варна.
kal0yanch40 написа:Румен_Хинчев написа:Благодари на всички , които ( не който ) са се отзовали , но откога 148 минава през спирка ,, Явор ’’ ?FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
gamma написа:Деб@, не си оправиха автобусите в тая Варна...Осем години висях кат’ сопол по спирките, щото няма ни един удобен автобус от ТУ до автогарите...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар