Мдааа....размисли разни.....клуб и форум "Фиат" се слави със сравнително гостоприемното и приятелско отношение към себе си и гостите.......естественно има и изключения, но признавам че това е един от най-интелигентните форуми...След като вече не управлявам Фиат, малко се позамислих, дали да продължа "участието" си тук.....но с годините, пребивавайки тук, създадох страхотни приятелства, контакти.......за това останах приятно изненадан от факта, че въпреки смяната на марката, че и държавата автомобилостроител, аз отново съм добре посрещнат тук.... :D Защо ви говоря всичко това.........навремето/не беше отдавна/, се намесих в един дебат във форума на Пежо, по отношение на Дачия Логан.......регистрирах се, поздравих ги и съвсем най-приятелски и в духа на добрият тон споделих първите си впечатления от колата...............резултата беше плачевен.....такова негативно отношение и толкова да не кажа просташки постове не бях чел.......заформи се едва ли не скандал, в който аз с проклетият си инат се хванах здраво в идеята да убедя тези хора, че духа на темите в един форум би могъл да бъде и по-различен........е, сагата приключи.......последният пост от май заключената вече тема е ваше достояние /по-долу/........признавам интелигентното и достойно т.нар. "извинение" на колегата от "Пежо", не съм злопаметен човек, но в духа на всичко това се чудя дали няма да е лошо да променим начина си на мислене и най-вече реакциите си, подсъзнателно управлявани от типичният ни балкански манталитет.....и защо трябваше едва ли не главният админ на Пежо да се меси, за да въдворява ред в иначе прословутият с колегиалността си форум на Пежо..............................Както и да е....радвам се че съм сред вас и се надявам искренно никога да не посрещаме нашите гости така, както се прави....."другаде"......
giorgio написа:
Коментар