Гониш ги до дупка,не мен днеска Глобул ми дадоха нов телефон.Преди има няма два месеца взех на жена ми един смартфон и той взе че сгъна давам го за ремонт и ми викат"ами две седмици ще е ремонта може и повече"Ааааааааааа как така две седмици ами нещо телефон за ползване няма ли.И ми дава някаква нокия от 19 век айде моля те.Няколко телефони разговора и заплахи че ще подам жалба,днес ми се обадиха да отида да си взема нов апарат че от стария не ставало нищо.Значи може.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отказват ми гаранция на компютъра.
Collapse
X
-
u_bo
ele , orchinus - като за потребители сте си прави, това не означава, че разбирате кое е най-доброто за здравето и парите ви, когато купувате компютър,но, сте си прави, а аз не съм
Коментар
-
Някой виждал ли е компютър с i7 процесор в техно... нещо си?Няма и да видите, защото само процесора е 400 $ и няма как компютъра да е под 700 лв., освен ако диска, паметта, видеокартата и кутията са без пари.Свестен лаптоп? Ами изключете захранването на лаптоп на 2 години и ако работи повече от 5-6 часа, то може да се каже че е свестен.Аз до сега освен лаптоп на IBM, който да издържа 8 часа на акумулатори не съм срещал. От 1996 година ползвам компютри само от IBM и ако сега някой дойде и му включа 486-цата (най-стария) ще заработи веднага. Колко от компютрите закупени от техно... нещо си могат да изкарат 15 години? Имах още по-стар TOSHIBA 1300 (лаптоп), който на практика представляваше Правец-16 в лаптоп японско изпълнение, но жена ми го изхвърли в кофата за боклук, въпреки че работеше.Ето това е читав компютър - компютър, който ти служи вярно дълги години, та чак го възприемаш като мебел.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
u_bo написа:ele , orchinus - като за потребители сте си прави, това не означава, че разбирате кое е най-доброто за здравето и парите ви, когато купувате компютър,но, сте си прави, а аз не съмAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
nikolovvd написа:Някой виждал ли е компютър с i7 процесор в техно... нещо си?Няма и да видите, защото само процесора е 400 $ и няма как компютъра да е под 700 лв., освен ако диска, паметта, видеокартата и кутията са без пари.Свестен лаптоп? Ами изключете захранването на лаптоп на 2 години и ако работи повече от 5-6 часа, то може да се каже че е свестен.Аз до сега освен лаптоп на IBM, който да издържа 8 часа на акумулатори не съм срещал. От 1996 година ползвам компютри само от IBM и ако сега някой дойде и му включа 486-цата (най-стария) ще заработи веднага. Колко от компютрите закупени от техно... нещо си могат да изкарат 15 години? Имах още по-стар TOSHIBA 1300 (лаптоп), който на практика представляваше Правец-16 в лаптоп японско изпълнение, но жена ми го изхвърли в кофата за боклук, въпреки че работеше.Ето това е читав компютър - компютър, който ти служи вярно дълги години, та чак го възприемаш като мебел.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:..въпросът е обаче дали си заслужава да се инвестира в нещо много по-скъпо и може би пропорционално на цената не толкова добро.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Колеги вие май го обърнахте нещо ,като на малък спор.Цената се определя от марката .Нали всичко вътре е правено във Китай .И на едните и на другите само сменят табелката на марката.Някой който разбира от електроника да каже дали аз по някакъв начин мога да направя така,че да изгори този чип на дъното или ще се окаже ,че това е някакъв дефект и въпроса е как мога да го докажа това нещо?Чакам от другият сервиз какво ще напишат и ,ако е различен от първото тоест ,че проблемът не е от мен ще трябва да го сменят искат или не искат.По принзип нищо не ми пречи да си взема ново дъно ,а то струва точно 73 лв и те се циганят за тези пари.То тогава за какво въобще са тези гаранции където ги дават.Даже един Специялист от първият сервиз се изказа ,че не ми бил заземен разклонитела и понеже и компа и монитора са вкючени на едно ,той монитора бил подал по голямо напрежение .Абе всячески се опитват да направят така,че да си го правя сам.Живеем във страната на Абсурда.Един пример ще дам, имам приятел който живееше във Германия и си беше купил бормашина и за едни месец работа със нея тя изгоря и отива във магазина да го дава за ремонт и продавача му дава чисто нова и си взима развалената без да се интересува от нищо друго е за това говоря .
Коментар
-
u_bo
sota написа:Колеги вие май го обърнахте нещо ,като на малък спор.Цената се определя от марката .Нали всичко вътре е правено във Китай .И на едните и на другите само сменят табелката на марката.Някой който разбира от електроника да каже дали аз по някакъв начин мога да направя така,че да изгори този чип на дъното или ще се окаже ,че това е някакъв дефект и въпроса е как мога да го докажа това нещо?Чакам от другият сервиз какво ще напишат и ,ако е различен от първото тоест ,че проблемът не е от мен ще трябва да го сменят искат или не искат.По принзип нищо не ми пречи да си взема ново дъно ,а то струва точно 73 лв и те се циганят за тези пари.То тогава за какво въобще са тези гаранции където ги дават.Даже един Специялист от първият сервиз се изказа ,че не ми бил заземен разклонитела и понеже и компа и монитора са вкючени на едно ,той монитора бил подал по голямо напрежение .Абе всячески се опитват да направят така,че да си го правя сам.Живеем във страната на Абсурда.Един пример ще дам, имам приятел който живееше във Германия и си беше купил бормашина и за едни месец работа със нея тя изгоря и отива във магазина да го дава за ремонт и продавача му дава чисто нова и си взима развалената без да се интересува от нищо друго е за това говоря .
Коментар
-
sota написа:...По принзип нищо не ми пречи да си взема ново дъно ,а то струва точно 73 лв и те се циганят за тези пари.То тогава за какво въобще са тези гаранции където ги дават.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар