4 пъти пълен (ако някои има напред бих го взел) нужна ми е още една карта поне 3 пъти У 5 пъти К6 пъти Йнемам само О ако някои му требва или дава някоя карта да ми пише на ЛС
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
измамата за 100 000 литра :)
Collapse
X
-
Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
-
Orcinus
Хаха, тая година на "прекрасните" герои от Лукойл и картите за отстъпка ще са им кът, от доста хора чувам, че им се падат само "пълен", а на никого "напред", за да може да си вземе карта...Хахахах, ама иначе е факт, че се зарибяват хората...
Коментар
-
Аз от както имам фиата, в началото само два пъти заредих при тях, и две години не съм стъпвал, само като пътувам им ползвам тоалетната.След скорощните глупости на лукойл, още толку са ми черни, никога няма да зареждам при тях. Значи всички могат да се вържат към НАП, само те не могат. Аре у лефт.Даже призовавам и другите хора да не зареждат. Мой приятел, отиде и им хвърли картата с отстъпки на гюшето, най-театрално така . Просто тотален игнор на тези.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:vital написа:Orcinus , пред мен се падна О на един човек, който даже не знаеше, че трябва да се радва. Служителката му каза.Fiat Marea 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар