И ето, след многократни "окончателни" решения променяни доста динамично в последните месеци, днеска се сдобих с така мечтания мъник - Lancia Ypsilon 1.2 60 кончета и изпращам Чибурашка с тъга в сърцето на заслужена почивка. Има си кусури колицата, понатраква отзад, скоростомера не работи и има на 2-3 места ръждичка за жулене по задната врата и една гарнитура за сменяне, но надявам се да не показва други дефекти за в бъдеще. Като цяло съм много изненадан от подвижноста и пъргавоста на това автомобилче въпреки малкия двигател и по-малката мощност, нов комплект със шашавия си дизайн и жабешкото зелено определено за няколко часа и аз и жената вече много си я обичаме. И вече сме си пожелали да ни донесе поне толкова щастливи моенти колкото и старата добра Чибурашка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сменяме бранда, но не и "ботуша" :)
Collapse
X
-
Етикети: –
-
Да ви слуша мъника и мноого дълго да ви вози. Трябва да знаеш от мен, че...то вероятно го знаеш де, но...като типото друга кола няма...аз още си гледам неговите снимки с носталгия за вървежа и функционалността му...сигурно и затова още не съм го махнал от подписа си и няма и да го махна... Както се казва...Форевър ин май харт...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
Immortal написа:Честито Пешо и добре дошъл в клуба на по-добрите ФиатиAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар